Thursday, June 13, 2013

Welcome Board Chocolate Fountain ;)





sejak berkecimpung dalam business Chocolate Fountain ni, ai dah macam Bride To Be pulakk.. dok mencari deco deco.. dok like page sane sini.. actually,  ai nak meriahkan lagii ai punya table.. pulun lah mencari idea bagai nak rakkk.. huheuhuehue.. tu yang muncul tetiba nak buat Welcome Board Chocolate Fountain. yang pasti ai mencari yang paliiiiingggg murahh... huehuehheue ~


Google sane sini bagai nak rakkk, rupanyaaaa kawan blog ai pun ade buat jugakkk. cehh, penat aiols google tauu... orangnya depan mataaa sajaa. eh depan pc jee.. sebab die duk jauh, nun di Johor Bahru.. ai berurusan dengan FB jeee. semua kan dihujung jari jeew sekarang.. hueheuehuee ~


Yuslin, ai panggil Yus jeee, actually ai gila meroyan tengok blog die sebabnya die baru balik dari Korea, mahu tak ai meroyan.... HAHA.. Tengah tengah meroyan tu yang ai nampak die ade buat bisness design design ni.. terus ai tanya, boleh ke buatkan Welcome Board untuk Chocolate Fountain ai? Yus cakap boleh jeeeeee ;)) Ai bagi tema simple, ikut jeee header FB Chocolate Fountain. Pastu ikut sukaaa lah Yus nak buat macam manee.. ai ok jee.. senang kan dapat customer macam ai? HEHE . . hasilnya ?

omey takkkkkkkkk. agak agak orang tengok Welcome Board ai ni, orang datang takkk table ai?
sesambil datang celup celup coklat tu, jangan segan silu amik kad saye yeee.. huehuehuheu~



Dah ade Welcome Board, tapii stand nye takde! HAHA.. Jenuh laaaaaaaaa ai cari stand nak letak welcome board ni haa... name je duk KL, semua tempat ai cari TAKDE. yang takde stok lah, yang mahal sampai beratus pun ade, heyyyyy................................ sabar ajeee laaa. last last Yus jugak yang offer ai, stand dia. tapi bukan seperti warna yang ai nak. Ai nak warna kayu. Yus ade warna gelap sikit... tapi momantaiiii.... janji adeeee.. ;) TQ Yus ;))  Ai panggil stand aje. Tapi name sebenar die, Easel. huehuehuhe~

yeayyy! dah sampaiii Easel ai... Besor gedabak kann? hikhik



Ai suh Yus hantar pos ke office mak. Office ai dah tak boleh terima parcel peribadi. ntah papeeeeee jeeee ;p   Mak punyaaa lah terkejuttttt dapat parcel besar gini. HAHA. Mak ingat kecikk kot stand dia.. sampai dekat rumah ai, hubby TAK menyabauu nak bukak. heyy orang nak tengok TV niii.. Memang tak kacau ai pun tapiii ai kan nak tangkap gambar dulu.......... muahahaha.. well....... blogger right? ;p okay xpe, time iklan kang baru tangkap pic.. sanggup hubby tunggu kaw............... HAHA  eksaited kemain !  ;p


sampai TAK sempat nak pakai bajuuu ken? padan muka sexy back masuk dalam blog ! HAHA




dan hasilnyaaaaa, tadaaaaaaaaaaaaaaaaa... yeayyy !



Omey takk kawan kawan ? tak sabar nak bawak this weekend. Yus, kite beli dah lame ken, tapi asyik lupeee je nak bawak pergi event. HAHA.. This weekend baru nak bawak.. harap harap TAK lupa lagi.. HEHE ~ Okay, uols semuaaaa, kalau berminat nak buat Welcome Signage, GuestBook, Fabric HandBouquet, Quilling Card dan sebagainyaaa, u named it, boleh contact je Yus ni yee ;




(antara design from FB Malin Art&Design)

Yuslin Zulkifli
Email : malinartdesign@gmail.com









Yang maybe nak tempah handbouquet for my sis wedd?
signature ms eida

36 comments:

  1. memang homeyyy sangatttt :)
    warna pink lagi..tu yg lagi homeyy hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. omey sangat kennnnnnnnnn.......... ida pun sukaaaaaaaaaaaaa sangattttttttt ;)

      Delete
  2. omey taw. warna dia ceria gitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceriaaa gitu........................ ;) hehehehe

      Delete
  3. Assalamualaikum ida. cantiknya board idaaa. kelas da.. hehehe. semoga ida terus sukses dalam bisnes yaa. waaaa teringin pulak nak main celop2 dalam coklat fountain idaa tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila.. cantikkk eh eh? thanks............... heeeeeeeeeeeeee ~

      Delete
  4. Fabric HandBouquet tu comel betul :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan............... ida pun sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

      Delete
  5. Ida, x tau u dah buat ke belum... Letak business kad kat ur fountain table. Sapa2 nk ambik masa majlis, senang.... Free promotion :-) may b ida dah buat kot. ??. Huhuhhuhhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. heyyyy. mestilah dahhhhhhhhhh.... kad cho ida dah lame siap daaaa..... ;)

      Delete
  6. Sama le ida..ofis saya pun tak leh tima parcel peribadi..ntah apa2 je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. ntah papeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jeeeeeeeeeeeeeeee

      Delete
  7. cantik lah eida.. cantik gak yus buat.. so soft color..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hey yus tuuuuuuuuuu kreatiff kemaiiin..... semua die pandaii... kan................

      Delete
  8. wow.sgt cantik eida.dh makin berkembang bisnes.bestnya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks rara.. syukur menjadi kali nii.. ;)

      Delete
  9. cantik, menarik & tertarik..memang class lah..

    ReplyDelete
  10. cantik weh ! tak sabau nak guna khidmat Eida.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeeeeee~ jangan segan silu yeeee kalau nak contact ida. hehhee

      Delete
  11. eida! sangat cantik okay! sangat-sangat kiut.. sukaa.. tapi den kawen dah.. nak sambut bufdae anak, anak pon tak do.. nanti nak promote kat kengkawan.. ngeee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhahahaaaa.. xpe zura xpeee.. promote kat kawan2 pun okay.. mihmihmihihh

      Delete
  12. pehhhhhhhhhhhhhhhhhh kak eidaaaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pehhhhhhhhhhhhhhhhhh onieeeeeeeeeeeeeee... hihihi

      Delete
  13. cantik cantik...lawa lagi,...ehe

    ReplyDelete
  14. adeh...hihi tq sgt2 eida..hope suka la >.<. sempat lak promote kat sini ea..thanks heee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeeee~ suka sangat Yus. Thanks tau............ harus ida promote, cantik kan.................. sharing is caring ;)

      Delete
  15. FONT STAND TU KECIK LA PASTU WARNA KALO DARI JAUH SURE KELABU...GUNA KAD MANILA NAMPAK LEMBIK JA

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, KH. material ni bukan manila card la.. die macam hardcover... nampak je dlm pic lembik tapi actually die boleh berdiri... okay? font tu mmg kecik. itu tak dinafikan. tak jadik masalah bagi ida. asalahkan cerita, mane tau orang taknampak, dpt tarik perhatian diaorang tuk datang dekat tengok ..kannnn .. hehehhehehe

      Delete
  16. yuslin ni baru kenal blog dia.. x sempat nak kenal sgt lg....

    grrr... jenuhlah masuk blog ieda.. kat opis dok terpusing2.. x blh komen, ni nsb baik kat rumah ok... makin maju business siap buat board... chaiyok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee~ kenapa tak boleh masuk blog ida kak? lmbt loading keee. alaaaaaaaaaaaaaaa

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page