Wednesday, June 5, 2013

Wayang free lagii ;)




tuan dom & ms letty .. kohkohkohhhh  ;p



awal awal lagii masa nampak poster movie Fast & Furios 6, hubby dah ajak pergi tengok. ai okay je.. sebab we all memang follow cerita ni dari 1st episode lagii.. siap beli DVD lagiii. bohsan bohsan ulang laaaa tengok berulang kalii, tak pernah jemuuuu ;)) nak dijadikan rezekiii ai, dapat tiket free tengok movie Fast Furios 6 ni.. yang paling besttt, boleh bawak hubby sekaliii.. yeayyy ! best kannn jadik blogger niii... dapat menda percumaaa ajeee.. ;p  hubby pon dapat sekalii... tak pernah sesekali die merungut ikut ai, die kemain suka lagii ade laaaa ;)) mau tak suka, die dapat tempias free free sekalii.. HEHE ~ 

tenkiuuuuuuuuuuuuuuuuu ;)



Thanks to BroFrameStone and Advertlets yang sudiii bagi aiols dua tiket free movie Fast & Furios 6 ni.. bukan ai je yang dapat, semuaaaaaaaaa dapat, yaya, mila, nory, masing masing bawak hubby masing masing.. hewhehwhw.. bestnyaa jadik blogger ;p  we all tengok dekat Ecurve pada hari 1st tayangan tu la, 23Mei2013. seronoknyaaa.. hubby eksaited kemain ! ;p Movie start pukul 9pm.. we all sampai dalam pukul 7pm lebihh... ;)) masih awal lagiii ;)) ai jumpa Bro tuk collect tiket...... lepas tu yaya lak sampaiii.......... lepas tu nory lak sampaii,  mila tak jadik datang... its okay milaaa ;))

tayang tiket free ;) fast6 memang BEST sangatt ! 
hubby and ai tengok sampai dua kalii yeee... mihmihmihhh  ;p



siyes memang BEST sangatt Fast & Furios 6 ni, walau ada yang cakap Fast5 lagi best kan? tapii ai suka je Fast6 sebab Letty is back ! heeeee~ lepas dah tengok wayang semua, we all ade sesii photography.. wajib tuuuu............... bila tengah tengah tangkap pic kan, baru tersedar, ternampak eh eh ade seorang pelakon lahhh.. pelakon baruuu .. apehal hensem jambu nii? mihmihmihh.. aiols sukaaaaaaaaaaaaaa  ;p

 Bro, hilang macho buat gyoumii bro.. kahkahkahkahhhh..


gambar dari FB Advertlets
ni semua blogger yang hadir malam tu.. semua femes femes. aiols je suam suam kuku. mihmihhhh  ;p



aiols tak tahu laa kenapa gaya gyoumi mamat ni cuteeeeeeeee sangatt.. ohkohkohhh..
kenal tak uols? ni Aman Nassim. ala yang berlakun cerita 'Sebenarnya saya isteri dia' hari jumaat pukul 9pm TV3 tuhhhh :)) watak dia Mie. aiols tengok tauuu. tak pernah miss, kalau miss terus bukak tonton. mihmihmihh ~ omeyy takkkkk kamiiiiiiiiiiiii?  ;p






lepas dah habis sesi photography, hehe, we all pun balikk.. eh? balik? tak takkk... pergi makan dekat uptown damansara .. haaaaa... tau sampai pukul berapa we all melepak tak ingat rumah dah budak budak ni kalau berjumpaaaa ;p pukul 3am baru balik. hewhehwhehww.. nasib esoknyaaa cuti Wesak Day tu.. mihmihmihhh  ;p









Yang tak sabar nak beli DVD Fast6 ni! nak repeatttttt ;p
signature ms eida

22 comments:

  1. assalamualaikum idaaa. bestnyaaa.sheila pun dah tengok. puas hati. skrg ni tak sabar tgu next keluar bulan 7 tahun depan. yeayyyyyy :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila............. oo die keluar bulan 7 ehh? ok tak sabar! hehehhehe

      Delete
  2. eleh.. suam2 kuku konon. dh femes bak retis, businesswoman yg berjaya. caya lah eida..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaa.. mane ade kak.. ida masih seperti dulu.... ;p

      Delete
  3. sebenarnya tak kenal pun pelakon tu tapi bila mention dari drama Sebenarnya saya isteri dia...barulah oh!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeee~ xpe.. lame lame die pun akan femes amous jugakkk... ;)

      Delete
  4. Free free n free..xde tiket free k sis eida kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. mihmihmihhh.. akak pun orang bagi dikkk ;p

      Delete
  5. Replies
    1. kenn~ best best.. nanti ajak hubby pergi tengok movie yeee ;))

      Delete
  6. pttnya hari ni nak cuti nak tgk.. tp ermmmmm ... takda rezekilah nak tgk nampaknya... peminat cerita ni jgk tau... walaupun ada part ganas.. tp suka tgk pelakon² dia sasa hihihihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. sasa kan kakkkkkkkk.. muahhahahahhaa..... xpe.. tunggu dvd keluar kak.. boleh layan berulang kalii.. hehehhee

      Delete
  7. wah, seronoknya tgk wayang dgn kawan2 blogger.. mesti meriah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee~ meriah meriah tapi tak kenal sangattt.. hukhukhuk... ;p

      Delete
  8. jeles jeles jeles wuargghhhh...nasib baik mila dah tengok dah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe milo............. janji tengok! hehehhehehee.. ;)

      Delete
  9. bestnye dpt tiket free. Bazi tak dan lg nk tgk fast n furious 6 ni huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpeee baz leh tgok dvd terus. hehhehehehe ;))

      Delete
  10. Gila hensem mamat yang baju merah buat gyomi..

    eh sebelum event start ada ek muka bro dekat skrin tue? awat bro xperasan ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahakahakhh.. angkat bakul sendirii nampak brooo..... ;p

      aah ade.. bro xmasuk lagi time tu kot.... broo kan sibukk.. hehheee

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page