Tuesday, June 4, 2013

TAMAT dahh GA Chocolate Fountain FREE ! yeayy ! ;)









yeayy ! tamat sudahh GA Chocolate Fountain FREE ! yeayyy ! now ai nak senaraikan peserta yang join. thanks uols semuaaaa yang join tuh ;)) ada 38 orang semuanyaaaa.... sila check nama uols ye ? takde bagitahu. kalau ade , doa doa lah uols menang yeee ;))


Peserta dari blog ENTRY GA ni ;))




4. Salmi Khairil - 
5. Izati Lokman -
12. Sheila Salim 
13Karlida 
14. Nadyawati Tarmizi - 
15. Teddy Piko
16. Punitha Rajaendra -
17. Munirah Zaliran - 
18. NurShakira Abdul Halim
19. Fazliana Jamil
20. Bunga Tisu Murah
21. Rafidah Samsun
22. Cahaya Perjuangan
23. Ummi Sufiyyah
24. Sherina Sahar
25. Rosidah Jaafar Sidek
26. Salina Abu Hanifah
27. Marlina Mawasi
28. Ilham Bicara


pemenang akan diumumkan hari isnin minggu depan iaitu pada 10June2013. macam mane ai pilih pemenang? ai akan print out name uols ni, dan akan dipilih oleh mak, abah dan hubby ai sendiri.. tiga pemenang, remember?  ;)) ai tak terlibat langsung. hehwhehww ;))










Yang TAK sabar nak tahu sape lah pemenang kenn~
signature ms eida

22 comments:

  1. Assalamualaikum idaaa. waaaa ramainyaaa. good luck koranggggg semuaaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sangkaaa ramai.. nasib bukan ida yang pilih, kalau tak, haru biru ida tak tahu nak pilih yang mane. kuikuikuii

      Delete
  2. nak join tapi tutup pulak hihi sye boleh dikira special kes tak kak untuk join? hehe
    mengada !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikikiiiii.. tak boleh! ;p nnti nk mkn coklat, datang aje umah akak.. ajak kak mila sekaliii.hewhehwhw ;))

      Delete
  3. alahai...dh tamat ke? entry dok kt draft lg. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahahhaha. sorry kak.. da tamat dahh. awat tak publish jee entry tuuu ;p

      Delete
  4. Semoga berjaya buat semua :)

    Cheq sebab dok jauh je, kalau dekat sana sure dah join ;D

    ReplyDelete
  5. ada nama saya!! yeeeaaayyyyy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyyy ! tiup fuh kiri kanan. harap2 name zana dipilih yeee ;p

      Delete
  6. sila buat lagik ek tu hari tak sempat nak join

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaha.. sekali je ni bagi free.. doakan ida murah rezeki, boeh lah bagi free lagii ;))

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page