Monday, June 10, 2013

Sharif ♥♥ Ain




Sharif ♥♥Ain



Mereka dah pun selamat diijabkabulkan. last two week rasanya. last week belah lelaki. nampakk tak berapa lameeee ai peram ceritaaa ni.. muahahaha. sorry bride and groom, ai is busyyy  ;p tapi selambat mane pun, ai tetap kene keluarkan ceritaaa ni sebab aiols dah janji dengan pengantin lelakiii, nak masukkan muke beliau dalam blog.. die nak pemes katenyee... mihmihmihh.. *belog aiols tak femes lah uolss ;p* suam suam kukuuu jewwwww~ (thanks ye sarip , coz sudiii jadik silent reader g.e.d.i.k ni.. kikiki) tak sangka pulak ai.. heee~

nampak tak nampak takk , bride and groom .. omeyy tak diaoranggg?? ;))
diapit oleh OLD bride & groom
kikikiki~


Actually, bride tu adik kepada kawan ai, Anna.. Ai memang akan pergi kalau TAK busy, tapii terus jadik WAJIB pergi sebab, Anna book Chocolate Fountain for Ain's Wedding.. Thanks babee ;)) Pada mulanya ai handle sorang sebab hubby tolong my sis handle lagi satu event kat Putrajaya. Ai is slumber.. Ai datang awal. Pukul 10.30am dah terpacak kat rumah Anna. heeee ~ Ai get ready barang barang, susun itu ini, cairkan coklat, itu ini , siapppp .. Tepat jam 12.30tgh hari, ai ON mesin... ;)) Settle event Putrajaya, hubby datang kat ai. nasib baik dekat jeww .. 

Baju Biru tu Anna & Arjuna. Bride's Sister  ;))
tak memasal jadik model Chocolate Fountain ai. heeeee~

Eh! tak lupe ai nak promote CF ai, 
bagi yang ingin menempah Chocolate Fountain untuk any kind of event, 
jangan segan silu sangatt nak contact ai yeee ;))
or   whatapps ai 012-2334792 (Eida)


Ai suka jaga Choclate Fountain kat rumah Anna, tak banyak karenah dia punya tetamu. mihmihmih.. tapi biasa lah comot cokelat sane sini .. sorry Anna! ;p Jangan tak tahuuu, Anna cakap tetamu dia sedikit, tapii 8kg chocolate habisssssssss babee....sikit celah mane nyee...huhu....... marshmallow habis ! biskut ade sikit je tinggal... buah tak berapa nak habis. tapi aiols sukaaaa jeww makan pisang dengan coklat! yumyyyyyy ! ;)) sendiri jaga, sendiri makan, boleh? muahahhahaaa . . Tapi yang paling best sangattttttttttttttt, makanan diaaa.. selalu kita pergi kenduri kahwin makan ayam masak merah, nasi beriyani etc ken? tapi kat kenduri Ain ni, lain dari lain. makan lauk tengah hari.. gilerrrrrrrrrrr sedap sangattttttttt ! nasib aiols TAK gila jeeww ;p hubby makan nasi menggunung.. muahahahahaaa.. sedap sedap ! Anna, katering kaw sedap tau ! simpan nombor... HAHA  , haaa jangan TAK tahu, ai sukaaaaaaa sangatt Wedding Ain ni, tak tahu kenapa, mungkin simple tapi nampak curlass.. heee~ habis semuaaaa ai mintak nombor, dari khemah sampai lah ke pelamin Ain, sebab ada orang tuh nak kahwin daaa.. ai is busyy jadik wedding planner diaaa lahhhh.. wiwiwiwiwiwiii~~


 *Sempat jugakk we all snap snap pic dengan pengantin dekat pelamin yang gojes ni!*
Anum xde, sape suh balik awal? kukuikuikuiii  ;p


Ni family Ain, yang tak memasal buat gyoumi tu Anna & Arjuna. Diaorang ni kawan ai masa study dekat Politech duluu....... And opkos family baru Sharif ;)) 

To : Ain & Sharif, Selamat Pengantin Baru dikk.. Semoga Berkekalan Sampaiii ke hujung nyawaaaa ;)) Jaga hubungan suami isteri yee ;)) semoga dikurniakan baby ;)) Lepas ni kannn, kompem kan,, Sharif ni gemukkk.. sebab kan,, Ain pandai masak.. mihmihmihh ;p




***************


Cantik tak centerpiece ni? simple kan? centerpiece adalah hiasan atas meja tetamu ;))
Untuk sapa sapa yang ingin menempah Centerpiece yang kiut miut ni, 
Anna tempah kat Cta, aiols sajeeeeee tolong hebohkan sebab kiut sangatt nii ! dan opkos murah sajaaaa  ;))









Yang tak sabar nak up entry seterusnyaaa. . ;))
signature ms eida

18 comments:

  1. Assalamualaikum ida. comelnyaaa kawin2! best2. murah rezeki ida. alhamdullilah... centerpiece tu awesome!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila... comelkan.. teringin nak sanding atas pelamin lagi. kahkahakahkahh. buang tebiat ! ;p

      Delete
  2. pengantin omeyyy sangat :)
    yang old bride pun omey..opssss hihi

    ReplyDelete
  3. cantik pengantinya...
    bila nak menerai coklat eida nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kakkk... omey angat pengantinn niii ;)
      bila tiba masanya kak. hehehehhehehe. jgn segan siluuu contact idaa ;)

      Delete
  4. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,lawanya baju pengantin tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaaaaaaaaaaaa lawa kan......... akak pun sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;))

      Delete
  5. centrepiece tu memang cantik dan comel! suka jugak! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan.. simple.. nice jee duduk atas meja gitu ;))

      Delete
  6. Selamat pengantin baru ain...bestnya ada coklat fountain..rugi aku tak dapat dtg aritu.,huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaa.. nape tak datang fida? leh jumpe. lame dah tak gede gede.. hehehhehee

      Delete
  7. hahahaha...thanks babe sbb servis cf yg tiptop...xsgka plak aku cokelat habis 8kg..smpai arini aku terkenang2 pisang dgn cf ko..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. tak sangka kan. aku lagi la.. aku asyik cairkan coklat jee, tak sedar dah habis.. hahahahhahaha...... nanti datang umah aku, aku buat pisang dgn cf je..... khas tuk ko. hahahaha

      Delete
  8. bagusla idea yag buat fountain choc tu bertutup..xde la fikir ade habuk ke apa kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. habuk satu, penutup tu mmg wajib ade tuk halang angin. bila angin ade, coklat terperecik.. terus comot meja.. hukhukhukkk

      Delete
  9. muahahahahahaha...entry paling best sejak k.ayu baca blog ni wahai eida baharum...bagus2...kakakakakaka...selalu2 lah promote kitorg supaya gelemer mcm awak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhahahhaa.. amboi giler glemer kaw.. hahhahahaha.. mane ade glemer akak..... ;p

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page