Wednesday, June 26, 2013

CutiCutiCintaku di Krabi TEASER duluu bolehh . . . ;p





Haiii RABU... haiii semuaaaaaaaaaaaaaaaa.. ai dah balikkkkkkkkkkkkkkk. sobsss..sobsss.. sedih kene balikkk... HAHA  tapi tak mengapa sebab KRABI tersangatlahhhhhhhhhhhhhhh bestnyaaaaaaaaaaaaaa.. hey hey heyy, tak sabar nak updateeeeeeee tapii lek lu................... wa badan penat niiii... nak rehat dulu....... patutnya hari ni masuk kerja, tapi mata tak leh bukakkkkkkkkkkkk.... hubby sakit badan.. jadik guide kepada 5gadis ken~ HAHA  jadiknya we all sambung cuti hari niii.. mata dah pening niii, baru lepas khatam 3000++ keping gambar.. muahahahaahhaaaa....  nah! ai tepek sikit gambar, sajeeeeee nak bagi uols meroyan.. mihmihmihmihhhhh



 1st step at Krabi,Thailand.


yeay! tercapai hajat nak naik gajahhhhhhhh.. said hye to Sanglekk  ;)


pergi Krabi TAK snorkeling , TERsangatlah rugiiiiiiiiiiii  ;p
(walau ikan dia satu colour jeeee.. mihmihmihh)


again! tercapai jugakkkkkkkkk nak kayak.. yeayyy! ;)


sawadikap.................  ;p


WE♥♥KRABI island ! Siyes santekkkkkkkkkkkkkkk sangattttt !


 ♥♥ uols .......................  ;)









Ok bai nak sambung tido.  ;p
signature ms eida

53 comments:

  1. Replies
    1. santek sangatttttttttttt.................. ida dah rindu krabiii daaaa ;(

      Delete
  2. ooooo...untonglah sambung cuti...harini gi opis merangkak beb, sakit sakit badan tak hilang lagi, tidur pon tak cukup lagi...uwaaaa nak balik tidooo...tak sabarrr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahahhahahahhaa...... sila jeles ye noryyy ;p

      Delete
  3. Cepat2 update..x sabar nk baca ni..

    ReplyDelete
  4. gbr sawadikap tu mmg terbaekk...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.......... sekali lompat je terus jadik..... hehehheee

      Delete
  5. hoiiiii aku yang pergi ni pun terujaaaa tengok gambar ida ni hahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahahahhahaa. sendiri teruja dengan gambar sendiri yekkkk.. ;p

      Delete
  6. Seronoknye !!! Trus gelepar nk g jgk !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahahhaha...... sila sila ................ best krabi niii! ;)

      Delete
  7. mesti adik yaya kena jd tukang amik gmbr kan.. :P

    ReplyDelete
  8. syokkkkkk giler la....haishhhhhhhhh mcm tak sabr2 jer nak booked tiket....ermmm tapi dh menanti 2 lg vacation....suka tgk korang g reramai (husband n wife) terbaikkkkkkkk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah menanti? wow!!! hehehehhe.. krabi ni boleh la next vacation... hehehhee

      Delete
  9. wahhh dah tak sabar nak baca entri ni..gambor sawadikap tu mengancam woo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ehh.. ida sedang draft.. hehehehhehehhee....

      Delete
  10. cantik nye pic sawadikap tu.. seragam.. :)

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. heeeeeeeeeee~ xpe nnti akak bawak anak2 pergi yeeee ;)

      Delete
  12. Wah...bestnya!! Nak gk lg gambar...cpt2 upload ya.. :D

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. sangatt happening!!! hehhehehe.............. sangatt okay! ida ingt monsun tapi cuaca ok cuma ombak besar, ade pantai yang TAK sampaii.. ;(

      Delete
  14. anak akak tgk gambar ni dia kata fuyooo mcm mana kwn ibu boleh duduk mcm tu.. merujuk gambar lelaki yg ramai2 buat sawadikap tu... hahahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahhahahahhahahhahaaaa...... kan........... gigih diaorang melompat..... hukhukhk

      Delete
  15. wah, cantik-cantik gambar..best tak krabi..
    bila aku nak sampai sana ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. best sangattt krabii ni fida.. InsyaALLAH ko akan sampai jugak.. ajak ler huby tuh. hehehehee

      Delete
  16. mahal tak pegi krabi..makanan sana ok x

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang cakap makanan murah tapi bagi ida mahal je? hahhahahahhaha..

      Delete
  17. antara tmpt nak gie tp smp2 lagi...hehe..

    soooo happy tgk korangggggg..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe sya.. nnti sampai jugak tu.. hehhhehehe... babymoon ke? ;p

      Delete
  18. seronoknyerr...gi ramai...kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida rasa pulau sesuai pergi ramai ramai. hehehhehehhee

      Delete
  19. Assalamualaikum ida. sheila dengan hadi pun sambung cuti semalam. wahwhahwahwahhhh. best gila khatam 3000++ gambor rasa nak pitam! hihihi. rindu Krabi sangat-sangat >________<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahahha.. smbung jugak? penat kan.. dgn baju nk basuh lagi. hahahhahahahhahha......3000 pitamness!

      Delete
  20. perghh cantik gilak scenery kt sana..meluap2 da ni nak gi..hahaha..gmbr yg sawadikap tu cantik ahh..da macam The Matrix da tgok..xsbar nk tggu the next photo..cepat2 upload tau eida..

    http://mummycheesetart.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. santek sangattt! pergi la pergi laaaaaaaaaaa... hehehhhe.. okay nnti ida up lagii... jgn meroyan yeee ;p

      Delete
  21. best dan sangat cantik..suka yang encik2 somi tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangatttttttttttttt cantik................ en somi je? ida? hahahhahaaa

      Delete
  22. Replies
    1. cantik..................................... ;)

      Delete
  23. Pergi Krabi.???
    Ramai nyee blogger pergi sana..
    Jealous nie jealous.. >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Krabi ni.. awak follow blogger yang same mmg la citer yang same akan keluar.. hehhehehee

      Delete
  24. eida nanti tolong review tiket.tempat tinggal.total kos segala k.hahaha.ioollss nk g jugak nanti!hahaha

    ReplyDelete
  25. 2013 cakap nak pergi, 2015 baru beli tix.hahahaha

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page