Friday, May 3, 2013

YUNA like my Chocolate Fountain !!!




Kelip kelip mata ai pandang Yuna, gilaaaaaaaaaaaaaaa siyes santekk sangatt. kurus. tinggi. tak pakai make up pun ohsem Yuna niii.. ;)) terukirdibintangtakmungkinhilang.. ewahhh~  Ramai tak percaya kan bila ai upload pic Yuna dengan Mesin Chocolate Fountain kat FB semalam, Yuna rent Mesin Chocolate Fountain ai kan? heyy, ai sendiri pun tak percayaaaaa. HAHA.. 

ai tak suh Yuna posing tau. die yang offer diri. baik kan Yuna? siyes sangatttt !!!!



Ceritanya begini, pagi Labour Day tu, Afiq call ai. Ai tak jawab, ai tengah tido . wakakaka.. pastu ai dah separuh sedar sikit, ai perasaan ada msg masuk. "awak sheloveschoclate ke"  Afiq tanya.. Ai pun jawab jawab, berbalas msg bagaiii , sampai ke petang, die belum kompem lagi nak sewa mesin chocolate fountain ai. its okay. ai pun tak kemana. sibuk mengemas rumah jeeeee.. pastu tetiba Afiq msg cakap kompem dia nak sewa. mintak hantar ke Subang pada pukul 8pm. Ai okay je since die bayar charge delivery tuu ;)) Ai tanya gak untuk event apa ni? Afiq cakap untuk makan makan , lepak lepak dengan kawan kawan jeee.. Ai pun okay! *dalam hati, mak aii lepak lepak pun order Chocolate Fountain? hebat! ;p*


Jadiknya, petang tu we all hantar mesin. Yang peliknya, selalu ai selekeh jeee nak hantar mesin ke customer, tapiiii ntah kenapa, ai macam nak melawa jeee. pakai dress. lilit sane sini. amboii kemainn. hubby tengok pelik. HAHA. Layan kan jeeeeeeeee... Sampai Subang tepat tepat pukul 8pm. jem bagai nak rakkk. sakit hatiiiiii~ choiii.. Disebabkan ai rasa serba salah datang lambat, ai tolong carikan coklat dekat dapur.. Cantiknyaaa rumah.. Ai tak syak lagi time ni. sedang asyik mencairkan coklat, hubby panggil ai "yang yang, Yuna laaaaa"  Ai pun pelik? Mane datang Yuna?? Ai toleh jeee.. Aahh la , its YUNA babeeeeee! Terkejut gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. salam salam, say hai hai. heyy cantikkknye Yunaaaa.. sedang rancak berborak, eh terlupa coklat kat dapur ! HAHA  patut la ai beria nak melawa, nak jumpa artis rupanya. *ade kaitan tak?* ;p

*haaa yang dua orang lelaki ni , ai lupe name, my baddd (sorry guys!  ;)... 
memamg ai suh posing. HEHE*


Bila majlis mula start, kawan kawan Yuna ramai yang datang.. Ai tangkap gambar sane sini. Baiknya diaoranggg ;)) Tak sombong langsung...... Dalam hati ai ade terdetik, kalau Yuna nye event lepak lepak ni, kawan kawan artis tak datang ke? kalau datang leh gak tangkap pic.. muahahahaha.. Oh ye, ai tak tunggu event diaorang habis. Afiq cakap sampai pagi ni kangg.. So ai nak balik, esok baru ai datang amik mesin semulaaa ;)) Sebelum balik, seorang lagi artis datang dengan segerombolan kawan.. tau sape? Aizat babeeeee.. Aizat kurus gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! Tak sombong bila ai ajak bergambar. best best humble  ;)) Ni kalau duduk lame sikit ni, kompem dapat jumpe ramai artis lagi. hahahaha.. tapi ai balik jugak sebab dah lewat pukul 9pm daaaaa... ai ade appoinment dengan orang Sydney ! HAHA


all of them gileeee sporting habis ! 


*kemetotnyaa we all dengan mereka berdua ni.. hikhikhik*



Sepanjang perjalanan balik, ai senyum jeee. bukan sebab dapat duit dari Chocolate Fountain tapii sebab dapat jumpa Yuna, Aizat, dapat borak dengan dia, dapat salam Yuna, heyyy.. bestnyaaaa.. begitulah ceritanyaa. sempat jugak ai tanya Afiq, macam mane jumpa ai? dia cakap, die google search 'chocolate fountain murah'   then keluar blog sheloveschocolate.. *ai senyum jeee*  alhamdulillah rezekiii ;)) 



macam biasa nak promote jap. bagi laluan ye? HAHA

Nak tempah Chocolate Fountain untuk majlis uols? contact ai ye!
Detail seperti dibawah, jangan segan silu nak klik yeee  ;p











Yang syukur bulan ni luar biasa  ;))
signature ms eida

52 comments:

  1. assalamualaikum. bestnya. pasni artis2 cari ida. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheilaaa... hahahhaha.. ida dah pass kad ke diaorang. harap2 ade.. amin... kalau xde pun xpe, janji dapat jumpe yuna aizat dah.. hihihihihi

      Delete
  2. sengih2 saya baca entry u kali ni...sb terasa macam jumpe yuna jugak..hehe
    mesti teruja kan.. kalo saya...tentu seronok jugak..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. teruja gile... hikhikhik.. tapi cover cun depan diaorang. padahal dalam hati.. hikhikhik

      Delete
  3. alhamdulillah rezeki idaaaa ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur milo.. nak kumpul duit ni.. hihihihi

      Delete
  4. wahh....tahniah..dah melangkah lebih tinggi nih... hihik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde tinggi mane ni kekda... doakan ye. aminnn ;))

      Delete
  5. ai jeles taw u dpt jmpa yuna...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala.. jgn la jeles. rezekiiii dapat jumpe.. heheheee

      Delete
  6. wahhh kelasss ko,eida...

    pasni makin murahlah rezeki eida...

    aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. curlasss kan.. ida pun tak sangka Yuna ade.. hehehehhehehe...... amin

      Delete
  7. ai jeles taw u dpt jmpa yuna...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh macam dah reply tadi.. haaa komen duakali.. hahahahhaa

      Delete
  8. Alhamdulilah.murah rezeki kawan aku sorang ni...tahniah eida

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur eka.. eka pon boleh.. u can do it bebehhhhhh ;))

      Delete
  9. rezeki.. lps ni mana tau org famous lak order dgn eida lg recommended by yuna or afiq.. wink*

    ReplyDelete
    Replies
    1. wink wink winkkkkkkkk.......suka ida! hehehe

      Delete
  10. pehhhhhhhhhhhhhhh,terbaik ah kakkkkkk !

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh pergh perghh.. akak punya cuak tahap jebon dah ni tauu.. hahahahhaa

      Delete
  11. ooooh so jeles !! saya pun pernah nampak Aizat hensem ooh,oops dosa ni! hahaha. rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. dosa dosa. siyes aizat nampak macho dengan berkumis die tu. hehehehhee

      Delete
  12. WAh!!! gempak ida!!! retis event gitu :-) bagus! smg lebih maju business ida ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiuuuuuuuuuuuuuuu .. weeeeeeeeeeee ~ ;;p

      Delete
  13. huhu.. bestnyeeeeee... mmg nampak aizat dan yuna tinggi kan.. ye la.. artis mmg lawa2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah. tinggi sangatt. malu ida gmbr dgn diaorang. hikhikhikhikkk. cantik sangatt yuna !

      Delete
  14. lama tak drop sini...bkn merajuk tp bizi sikit...hehe..

    wow jumpe yuna n aizat tu..alhamdulillah murah rezeki ko babe..pasni mesti ada retis len plak sewa cf ko..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tau busy. hehhee... amin amin wehhh ;))

      Delete
  15. salam kenal..


    kira double rezeki lah yee.. sewa chocolate fountain plus jumpa retis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. double mouble. i like... hehehhehee.. salam kenal ;))

      Delete
  16. Giler jelezzzzz.... masih x caye... edit ni kan... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahahahha.. tak main arr edit bagaii nii.. muahhahaha

      Delete
  17. fuhh.. tingginya yuna.... akak yg tak kene mengena pun baca senyum... seronoknya dapar jumpa artis....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangatt kak... tu pun Yuna bongkokkan sikit badan kalau tak lgi tinggi. hahahhahaha... snok kak! sanggaattt!

      Delete
  18. bestnya you jumpa artis tu..rezeki meniaga lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. besttt.. nak nak artis tu tak sombong lgsg,, best sangatttttttttttt!

      Delete
  19. seronoknya!! artis pun posing utk choc fountain eida.. gud job dear!!

    semoga eida terus dimurahkan rezeki hendaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheee,,, tq zana.. amin amin............... ;))

      Delete
  20. Tahniah beb....makin popular la kawan aku ni nanti...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. welkam fida... adehhh popular mane nyee. biasa je ni fidaa. hehehee

      Delete
  21. Best giler dapat jumpa Yuna n Aizat!! Minat dorangg...lagi2x Aizat...best3x..!! Semoga dimurahkan lagi rezeki ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehe.. ida pun teruja jumpe diaorang.......... amin.. hehehhee~

      Delete
  22. wahhhh bestnyer..

    Malam tu tidur bermimpikan bintang la ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. lupe nak suh Yuna nyanyikan lagu. kikkikii.. tido malam pun senyum jeeeeeeeeeeee ;p

      Delete
  23. untung la ieda dpt jmp Yuna n Aizat

    ReplyDelete
  24. sgt ohsem syg! ich jeles,hehehe.sonoknyaaaa.

    ReplyDelete
  25. seeee, bisnes ida boleh pegi lagi lagi lagiiii jauhhh yeayyyyyyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu yaya tunjuk ajar mu.. hehehhehhe.. yeayyyyy !

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page