Thursday, May 16, 2013

Wayang Free di One Cinemas Ampang.




 
aiols tak tipu tau. betul tauu dapat tiket free if uols semua like FB One Cinemas. (klik)
Tengok tu 4 Complimentary Pass untuk tengok wayang free. Ai ols amikkan untuk family..
Thanks to my sis, Lya , die yang bagitahu pasal ni,, kalau tak jangan harap ai dapat tahu. HAHA.
tapi ape pun die tak dapat. kesian. sorry !
ingatkan kalau dapat tiket free lebihhh nak bagi die, tapi xdapat pulakk.. sobsss.. ;(
my bad my bad my bad

ok lepas uols semua dah Like FB One Cinemas , uols pm diaorang fullname dan bagitahu uols dah like. tak pun, call je En. Ady di 03-4270 2388 bagitahu. okay? ingat ehh 1like FB dapat 1tiket wayang free. kalau nak pergi same same hubby, suh hubby uols like sekali... baru leh pergi gede gede. hekhekehkk..


asyik sebut En. Ady jee, lupe nak tunjuk orangnya. ini lah En.Ady. kenalkan uols. 
Seperti biasa kiri dan kanan En. Ady tu adalah buy 1 free 4! HAHA




Actually secara personal nye, we all dijemput as media blogger untuk menonton wayang free pada Ahad lepas.. En.Ady yang invite.. Cerita yang diberi, tiada pilihan ye, orang dah bagi free, maka tengok saja. HAHA.. Star Trek II 3D kaw.. Memula yaya bagitahu ai, ai blur. cerita ape tu wehh? tak pernah tahu pun? HAHA.. Sudah pastinya, ai angkut sekali hubby tuk join sekalii. hewhewheww.. tapi hubby bukan blogger , so kene bayar tiket sendiri RM19.. tak pe sayang, ai belanja. muahhahahhaha.. Sebabnya En. Ady bagi 5tiket tuk blogger je. we all dah berempat, ajak Sheila die takmo. Last last yaya ajak Bro Framestone. Pestaim ni nak keluar dengan blogger femes amous. ni. layaaaaaaaaaaaaaaaannn  ;))



Kenalkan. si gadis berbaju kurung putih itu, wife bro. bro ntah mane. cari casing hp baru katenye. hekhekhekk.. eh eh , En. Ady lagi sekali baikkk hatiii bagi we all air dan popcorn freee!!! 
yeayyyy !



Sebenarnya, One Cinemas ni dah bukak lame dah. Kate En.Ady dalam bulan Januari hari tu. tarikh dia, 19.1.2013 rasanya. betul kan En.Ady? Bilaaaaa wayang baru dibuka, aiols suka betul ! sebabnya, semua fasiliti masih baruuuuuuuuuu.. masih dalam keadaan tiptop! Orang TAK ramai. So, tak de lah aiols serabutttttt peruttt dengan kebisingan bagai bagaii tuh. Ce uols pergi wayang lain, bising kan? sesak ! heyyy, hubby ai tak suka lah sesak mesak niii.. die suka peace no war ! HAHA. Macam One Cinemas ni... tenang jeee nak pergi tengok wayang....  air sedap. popcorn sedap. seat best ! spek 3D okay ! salunya kalau tengok 3D, sakit dicelah mata dengan hidung tauuuu. tapi spek diaorang ni tak menyakitkan. aiols sukaaaaaaaa  ;)) masuk je wayang, ai dah start nak kencing dahh.. HAHA.. aircond die bapakkk sejukk okayyyyy........ haaa, toilet dia , toilet die bersih ! yang penting TAK bau hancinggg.. yeayyy ! sukaaaaa ;)) dua dua toilet lelaki dan perempuan conditionnya bersih ! sebabkan.. yaya kan... die termasuk toilet lelaki.. HAHA. senyap senyap je, tak bagitahu pun... taknak kene bahan lewtewww  ;p

kemainn sempat bergaya dengan spek 3D yang tak menyakitkan ni.. 
hewhehwheww..


tengok tengok, aiols sukaaaaaaaaa One Cinemas. 
heyy orang Ampang, kalau nak tengok wayang, pergi 
One Cinemas tuk keselesaan berganda okay!
One Cinemas, nanti bukak satu cawangan dekat area Sri Kembangan tau tau. 
boleh aiols pergi tengok wayang selaluluuu..... weeeeeee  ;))



ni tempat order air/popcorn dsb  ;))

mari mari beli tiket uols........ eh lupe! dapat tiket free ! muahahhahaha  ;p



haaa.. citer lah yang we all tengok. Star Trek Into Darkness 3D.. ai tak pernah tengok cerita ni. tu yang agak blur sikit. nasiblahhh yaya duk sebelah ai, habis semua ai tanya. ni sape ya? apehal die jahat sangat ni? yaya bengang! sebab die pun bukan tahu sangatt citer ni.. muahhahaha.. awal awal cerita memang agak bosan. ai, yaya , nory gelak je lebih. dok gelakkan Mr.Spock yang asal telinga die macam tu? muahhahahhahahaa... nory siap tido! HAHA. tapii lepas je si Khan tu keluar, heyy segar bugar mata ai... cerita ni best bila watak Khan ni keluar!!! Ai kadang2 konfius Khan ni jahat ke baik ke.. tu yang fokus terlebih... ada lah faham sikit sikit . kire ok lah tuh.... hehehhehehe  ;))




Last but not least, mari bergambar beramai ramai sebelum balikkk ;)) Ini antara blogger yang join tengok. walau pun ada diantara mereka kene bayar. sporting sangattt !  nanti kite gede gede lagi tau tau ;))

dari kiri berdiri, Mcdee Mila , Nory, Ai, En.Ady, Kak Ira wife Bro, BroFrameStone, Eazy Izzuddin dan fauzi aryaan.. pestaim jumpe dua orang blogger ni. sporting diaorang ni ! muda lagi kawwwwwww  ;p
yang sedang menyangkung kat bawah tu (hikhikhik)  Andi hubby ai , Syafiq dan Yaya..



Info tuk uols semua, 
Ni address One Cinemas,
One Cinemas, 3rd Floor, Spectrum Shopping Mall,
Jalan Wawasan 4/2, Bandar Baru Ampang,
68000 Selangor.
no tel : 03- 4270 3395
website : http://www.onecinemas.my/


Direction,
ai hari tu lalu duke, sebab dari rumah yaya kan (jln ipoh), turun duke ampang, jalan depan sikit, ampang point sebelah kiri uols, terus lagi sampai uols nampak balai polis ampang sebelah kanan. depan tu ade traffic light. then masuk kanan. terus lagii sampai uols nampak bangunan besar sebelah kanan, nampak signboard ONE CINEMAS besar gedabak. haaa. situ lahh. tapi masuk parking kat sebelah kiri. freee jeeee ;))










Yang tak sabar nak tengok Fast Furios 6 guna complimentary pass,, yeayyyy!!!
signature ms eida

28 comments:

  1. yeay nanti kita tengok gede-gede tau idaaa huhuhu......

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay milo! ape ape pun sila check tarikh ida yang free kat PA ida yeeee ;p

      Delete
  2. assalamualaikum idaaa. hahahaha korang ajak last minute mmg tak dpt pergilah. hadi cuti ahad je. harus bagi peluang dia rehat.. kesian hubby kita. hihi. next time la pergi tgok sama, kalau takda aral lintang ye. insyallah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg kitaorang dapat last minit jugak pun.. kikikiiiii... en adi lah ni... xpe sheila.. next time bebeh ;))

      Delete
  3. Bestnya dpt tgk wyg free...tp xsuka cter Star Trek tu dan x ikut..
    Tulah x sabar nk tggu cter Fast Furios 6 tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida pun tak tahu cite rtu. tapi best kak citer ni.... fast6 dah tgok.. best nyeeeeeeeeeeee!!

      Delete
  4. U so muda la ida x tau cerita star trek ni.... Huhuhuhu...org sezaman i je yg tau citer ni kot (terus rasa tua.... Huhuhuhuhu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. ouh yeke.. patut tak berapa tahu.. tapi skrg dah tau daaa ;))

      Delete
  5. Aircond dia yang sejuk buat nory lena tido krohh krohhh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpeeeeeeeeee.. sangatt sejukkkkkkk. andi sampai mengigil. kuikuikuiii

      Delete
  6. errmm eida, klu blogger leh dpt tiket free ke?? dpt free cmatu je ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan blogger pun dapat free asalkan LIKE FB ONE CINEMAS itu ;))

      Delete
  7. Yeahhhh...seronok nyer dapat menonton wayang...foc lak tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhhhhhhhhhhh............ nak jugak? ape lagi like lah fb one cinemas tu ;))

      Delete
  8. ada juga ustaz pergi tengok wayang ye.hahahha

    ReplyDelete
  9. Yang tak sabar nak tengok Fast Furios 6 jugakkkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyyyyyy. harap harap free lagi ye dak? hehehhee

      Delete
  10. datang singgah walaupun xde entry baru .. bz eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe. sorry akak! agak busy dan ida tak berapa nak sihat sangatt.. gigih akak datang walau xde entry baru. tq akak ;))

      Delete
  11. Eyza yang rumah dekat sangat ngan spectrum ni pun blom lg merasa tgk wayang kat situ.. Bestnya..pasni, tgk kat situ je la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo eyza umah dekat ampang yee? pergi sini ye.. baru lagi ni.. semuanya masih tiptop! hehheee

      Delete
  12. Replies
    1. hikhikhikhikk.. sorry yaya.... lmbt ida update semua bendaaaa ;p

      Delete
  13. Replies
    1. hehhehehehheee.. ida suka barang freee ;))

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page