Monday, May 13, 2013

terubat rindu titeww kat awak !





Rindu diaorang ! dengan diaorang, 'kekurangan' diri yang 'satu' tu langsung TAK wujud. Sukaaaanyeee.. Nampak ai selesa dengan diaorang ! Eh ada ke orang nak berkawan dengan orang yang kita kurang selesa? Takkan? kita mesti nak cari yang kelik kelik jeeee ngan titewww... ;p (ada orang assume ai hanya suka kawan dengan orang yang takde anak jee. so gasak die. dah memang itu je yang tak menyakitkan hati. nak buat ape jage hati orang sedangkan hati kite sakit? better jaga hati sendiri dulu sebelum orang lain. orang tak hidup dengan kite. die tak bagi kite duit pun untuk hidup. so abaikan orang itu.. okay ida? baik!!!)  HAHA  Kerinduan terubat bileeeeeeeeeeeeeeee, semalam ai pergi break1st dengan diaorang ! seronoknyeeeeeeeeeeee... lame tak jumpa kan korang? korang rindu ida takk? tak? lempang laju laju kanggggg... HAHA


Asal jumpe je kat Putrajaya. Asal jumpe je kat Putrajaya. ate itu yang paling dekat dengan semuaa.. yang mane nak join, join. yang tak nak, tak dipaksa. ai loike. diaorang ni mmg suka buat plan mengejut. malam sabtu baru nak bagitahu "jom break1st same same esok!"  ai ade hal tengah hari tapii pagi free. sanggup bangun pagiii kaw nak jumpe kawan kawan punya pasal. adelah dalam 2jam je jumpeee nye pun.. muahhahaha... Lokasi seperti biasa, Medan Selera Seri Teja , Presint 9 Putrajaya. Nasi lemak diaaaa kebabooooOOOooom sedap okay ! Rugi rugi datang sini TAK makan nasik lemak ni   c.c cinta. HEHE~ 

 Nasi lemak dia. sedap weh ! Banyak kan? Ayam besor! Sambal sedap gileeee. 
RM6 sajokkkkkk ;)


 Muka muka kekenyangan. tak senonoh kannnnn. Tangkap pic dengan pinggan berselerak bagai tu. dengan licin satu satu pinggan tu.. yummy nasi lemak sini ! nanti nak datang lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  



Aah pat orang jeeww. cerita ai dari awal tadi , macam ramaii je kan? HAHA. Haip haip. TTC Corner ramaii tau tau. Cumanya, ini saja yang available that day. dan di kawasan Putrajaya. Ce plan ce plan mestii ramaii joinnn. mihmihmihhh.. nak tengok gaya giyoumiiii TTC. Agak sopan. Tapi masih ada ciri ciri gyoumii.. HAHA ~

 kekekekekkeeee. omey tak kak tonnnnn?  HAHA


dari kami berempat, korangggggg (att. to TTC corner yang lain)  bile nak jumpe lagiii niiii... takyah nak plan sangatt laaa. mesti tak jadikkk.. muahahhaha..  ce buat plan mengejut macam nii, kompem jadikkk.. HAHA ...  jumpe pun, xyah lamee kalau tak free , kejap kejap macam ni pun dah terubat rindu.... weeeeeeeeeeee!  










Yang gilaaaa sibuk hari ni , kbai !
  signature ms eida

24 comments:

  1. Assalamualaikum.. comelnya giyoumi korang. hihihi. tu zana, kak zue. lagi sorang siapa ek? macam kenal tak kenal je....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila. ye betul itu mereka. yang lagi sorang yana. tak kenal maka tak cinta. pergi la follow blog dia. hehehehhehe ;))

      Delete
  2. wahhh... sonot kan kalu jumpa kengkawan yg sekaki, sebulu, se...se...

    *jgn sedey la dik, akak dulu ttc gak tau. mmg paham sgt perasaan tu. cool hokay!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu. perasaan itu mmg tak dapat digambarkan. ida pelik kenapa dia sangatt memahami, orang yang lain tak paham lgsg? pelik pelik.. seakan suka pulak menyakitkan hati kite dengan 'menayangkan' anak mereka.. hihihihihi...

      ida mmg cool akak.. ida booooooooooolayaannnnn semua orang tu! hehehhee ;))

      Delete
  3. weiii..gabo bawah skali tu, besauuuuuunye aku kt depan....tgn ketak-ketak lagi hakak haaaa...hahahha..

    next gather? hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhahahha...... tu pasal cinta suka menyembunyikan diri beliau. tak aci sungguh. ida pun nampak kebesaran di situ. huhuhuhu.. next? awat gelak? hahahhahahahaa

      Delete
  4. Betul tu ida, buat apa kawan ngan org yg buat kita sakit ati... dari kita makan hati, baik la kawan ngan org lain...ramai lagi org yg bleh 'masyuk' ngan perangai kita :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn.................... kalau nak berkawan biar lah ikhlas.. jgn lah suka mnyakitkan hati kawan bila tahu kawan tu xde ape yg kite ade. jgn lah time keluar tu, topik kaw asyik anak kaw jeee.. bosan lah babeeee... hahahhahahhaa

      Delete
  5. idaaa sayang kami rindu takkk??? hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu leeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. hehehee

      Delete
  6. Wow berdating datingan kamu yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat eka.. ini lah jadiknye... roger je sampaii.. hkhukhuk

      Delete
  7. Wahhhh seronoknya jika dapat jumpa kamo2 semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. marilah melepak bersam sama pnsusuuuuuuuu ;))(

      Delete
  8. sekejap ke lama ke x penting, dah dapat jumpa tu yg pentingkan.. dapat berborak²... satu kepuasan rasanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak. dapat jumpe itu penting.. best....... kalau nk lame lame susah, semua ade komitmen masing2 kan..

      Delete
  9. terpaksa makan nasik lemak! kang eida majuk sebab dia yang belanja muahahahahah! tq eida! lempeng kelapa ai ntah ke mana ehhh.. tp gambar sangat kiut..eh masuk bakul pulop!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahahahhahhahha.. welkam welkam. nasi lemak aje pun. maluuuuu ida tau tau.. ;p kiut eh eh .. idaa pong! hahahha

      Delete
  10. Mesti kecoh gler kan.. bestnya kalau sesekali dpt lepak ngan member2 lama... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe kak.. bergema gelakan kitaorang kat foodcourt tu. buat malu jek.. hahahahhaaa.. tp besttttttttt ! ;))

      Delete
  11. tak tau pun..kalau tau mesti join sekali.., buatlah gathering lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dihebohkan mane nak tahu. hehehhe.. nnti gath, join ye.. hehhehehe.. lagipun saje saje makan makan borak2 ni..

      Delete
  12. heee...cam sue dh lama x lpak dgn member2.. bukan xmo jmpa, takut kita je yg makan hati bila diorg duk citer pasal anak..huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaha.. ida salu tolak cara baik. tp kadang2 diaorang tak paham. dok perli2 kite. lantak arrr. hahahhaaa

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page