Tuesday, May 21, 2013

GA Chocolate Fountain #2 Update Peserta GA ! Tinggal seminggu lebihh je lagiiiiiiiii..wiiiii~






Update nama peserta buat kali kedua. ada pertambahan. yang mane baru join, sila check ye. ada tak name uols? kalau takde, bagitahu. tapi rasanya ai tak miss pun satu name yang masuk. heeee ~ Oh ya! Sape yang TAK join lagi, tapi NAK join, yang TAK sempat buat entry tuh, cepat cepattttaannn ... lagi seminggu lebih je lagiiii niii..... ai dah TAK sabar nak umum sape yang menang niiii ! weeeeeeeeeeeee~


Peserta dari blog ENTRY GA ni ;))

5. SKA 
6. Firdawati 
7. ShaSa RosSa
8. Izzatul A.A
9. Ayuri - xlike page pun?


Peserta dari FB Chocolate Fountain ;))

1. Afydatul Md Saad - xshare post pun
5. Izati Lokman - xde like pun?
12. Sheila Salim 
13. Karlida 
14. Nadyawati Tarmizi - xde like page pun?
15. Teddy Piko
16. Punitha Rajaendra - xde like page pun?
17. Munirah Zaliran - like page tak?




Nak join? Tarikh tutup 1.6.2013
Klik GA CHOCOLATE FOUNTAIN FOR FREE !!!!




Kbai. tu je nak update. gile sibuk. rindu nak jalan 'umah' uols. tunggu ye.nak siapkan kerja jap. baiiii.. lebiuuuuuu one tooo threee fourrr fiveeee sixxx sevennn eighttt nineee tennnnnnn.. muahamuahamuahhahaa!!










Yang tinggal lagi seminggu lebihh je lagiiii... yeahaaaaaa TAK sabar nak annaunce!!
signature ms eida

2 comments:

  1. mana2 yang degil tu, mohon simbah dengan air.hehehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahahhahaa. kalau dekat dah simbah da... ;p

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page