Wednesday, May 8, 2013

GA Chocolate Fountain #1 Update Peserta GA






heyy sibuk hari nii... sangatttt.. lame dah tak update blog. ampun belogggg.. i lebiuuuuu... disebabkan masa suntuk dengan blog hari ni , wa nak update senarai name GA Chocolate Fountain tu je... Masuk hari ni dah seminggu berlangsungg.... dalam seminggu, inilah senarai namenyaaaaa .. Ada 22 orang.. sapa sapa yang dah join tuh, sila tengok name ye.. ade tak ? kalau tak de bagitahu. okayy? jugak, ai ade senaraikan sekali ape yang tak lengkap. mane yang tak lengkap tu, sila lengkap ye. yang mane tak like page, sila like. yang mane tak share, sila share. sebab itu syarat die, uols tak buat, chance nak menang tu payahhh. sebab ai mesti utamakan yang follow syarat.. okay ??  


Peserta dari blog ENTRY GA ni ;))

5. SKA 
6. Firdawati -xlike page pun ?


Peserta dari FB Chocolate Fountain ;))

1. Afydatul Md Saad - xshare post pun
4. Salmi Khairil - xbuat setting public
5. Izati Lokman - xde like pun?
12. Sheila Salim 
13. Karlida 
14. Nadyawati Tarmizi - xde like page pun?
15. Teddy Piko
16. Punitha Rajaendra - xde like page pun?




Nak join? Tarikh tutup 1.6.2013
Klik GA CHOCOLATE FOUNTAIN FOR FREE !!!!









Yang berharap penyertaan cecah seratus orang. HAHA
signature ms eida

30 comments:

  1. gudluck untuk semua para peserta....=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul. gudluck semuaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;))

      Delete
  2. eida lepas tu nk buat apa? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas tu xde buat apee.. tunggu jee result. hehehhehee

      Delete
  3. Waaaa nama Aini top skali.. :P

    ReplyDelete
  4. sempat lg nih nak join.
    sibuk sgt smpai tak sempai update blog sendri.jln2 blog org je... ieda, kak pun nk join tau.

    ReplyDelete
  5. amboi detailsnya ko nie...eh asal aku takde erk????

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa.. kene details. hadiah besar ni! ramai masuk. kene pilih betul2. hehehhee.. milo? milo ade buat keeee? hahhhaha

      Delete
  6. tak sempat² lagi nak print screen harap sempat join.. ramainya dah join...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepatan kak... hehhehehehhee... jgn lengah2 =P

      Delete
  7. no.3 lapor diri.. thanks apdet.. !

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, good luck semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila.. gudluck kepada merekaaaaaaaaaaaa ;))

      Delete
  9. wah.. meriah sakan nok.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lai lai laiii jualan murahh.. wakkakakakkakaka

      Delete
  10. Eida.. Sal dah buat setting public..hope semuanya dah lengkap..sory satu2 menyusahkan Eida plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe Sal. okay ida check okay! semoga berjayaaaaaaaa ;))

      Delete
  11. rasa macam dah conteng2 kat sini.. adeh. lupa dah pakcik

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah la pokcik! hahahahaha... tapi xpe conteng lah lagi.. aiols tak marah. hahhahahhaa

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page