Tuesday, May 14, 2013

EIDA featured on Utusan Malaysia - Ruangan Cuti-cuti Bajet ;p



 


Pestaim babee. pestaim dalam tempoh duapuluhtujuhtahun, wa masuk paper. tapi gambar cinonett ajeww.. HAHA.. Itu pun nak kecoh setaman kan? Eh kecoh sefacebook sebab ai masuk gambar paper tu dalam facebook. Ambikkk kaww 45 like. banyak sangat dah tu.. HAHA. Jakun aiols tauuu ;p  Ramai yang tanya, dah kenapa TETIBE kaw boleh masuk paper ni? sebenarnya, wa tumpang glemer je babee. wartawan tu ai tak kenal. Nory yang kenal. die nak cerita percutian budjet. Nory bagi lahhh cerita Universal Studios Singapore.. sudahnya, ai termasuk lah sekaliii... HAHA... cerita nya pendek jee, heboh je lebeyyyyy kenn  ;p


Jangan cakap ai jakun sebab sanggup mem-frame-kan Surat Khabar Utusan Malaysia 11May2013. Ruangan Cuti-cuti Budjet. ini.. Sebab yaya, mila, nory pun buat jugakk.. same same lah titew jakun.. muahahahahaa . . .





 Dengan tagline  "Tempah awal lebih murah"

Berseluar coklat itu Mila, sebelah dia yang tak tahu lah tengah posing gaya apa tu , aiols laaa...  ;p  Sebelah ai, Sheila, berseluar merah kaki terangkat sikit tu Yaya, Nory si seluar ungu dengan mulut itiknyaaa dan adik Nory, Tashaaa ;))




yes tepat sekalii.. tips ai, kalau nak percutian yang budjetttttt, tapi tak de la budjet sangattt, sila lah menempah apa apa yang boleh ditempah dengan awal.. contoh, tiket flight kan? time Air Asia buat freeseat ke, RM0.00 fare kee, haaa sila lah buntangkan mataaa mengejar tiket tiket flight murah itueww... takpe, setahun awal booking , ape ada hall. tunggu ajelahhhhh.. kate nak percutian budjet... memang cenggini.. muahahahaha.. kalau spesis yang duit letak merata tu, hari ni book esok terus pergi.. Tapi xde lah istilah budjet yawww... HAHA . . Ada orang malas nak tunggu lelama ni, tapi aiols okay jee.. janji sampai.. biar lambat asalkan budjet murahhhh dan sampaii.. kekekekekeee.. kalau bab hotel, aiols terpaksa demand. tak boleh arr setakat tido jee.. panas babee.. wa tak leh.. hotel kene demand sikit. kita budjet tang lain eh eh .. ;p  tapi ape ape pun, tempah la awal awal tak kire hotel mahal kee, awal awal still leh dapat murahhh.. dan sila lah rancang percutian awal awal.. boleh kumpul duit manyak manyakk. hekhekehkk.. ai dah ade plan tahun depan. yeayyy ! duit je tak de lagii.. xpee.. kasi plan awal yeeee ;p  duit kita cari kemudian. berangan je duluu.. kohkohkohhh


Pergi Universal Studios Singapore jangan lupe beli 
Botol air paliiiiinggggg mahal ituew. kohkohkohhh...




Cerita lebih details, Percutian Budjet ke Universal Studios Singapore, KELIK SINI yeeee ;))




p/s: over aiols.. cerita tak seberapa. HAHA. korang jangan cakap ai poyo ehhh. over eksaited memang macam nii. hari ni menumpang cerita orang. mane lah tahu one sweet day nanti, keluar muka ai dengan chocolate fountain. tajuk "usahawan coklat yang berjaya" ewahhhhhh.. verangan kaw ida, verangan selagi bolehhh.. muahahhahahhaa  ;p









Yang sedang sengihh tahap jebonnnnnnnnnn niiiiii, ;p
  signature ms eida

34 comments:

  1. tak per la... ade mende boleh di banggakan.. muka masuk paper tu.. giler fofular lepas ni.. :) ape pun tumpang hepi..
    bape rm botol air tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahhaha.. xde ape yang perlu dibangga kan sangatt.. hehehe..;)) air botol tu RM70 *pengsan!*

      Delete
  2. Assalamualaikum da. berangan tu perlu! hahahaha. pasni kalau ida masuk paper sebab bisnes sheila nak sign tau..........hehehhee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang tak masuk lgi xmo sign ke? muahhahahaaa

      Delete
  3. bestnya masuk paper.. nak jugak nak jugak..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boni lagi hebakkkkkkkkk... masuk videoo lagiii. perghh perghhhhh

      Delete
  4. bangga giler bila rakan blog masuk paper. terus gi kedai mamak laju2 beli utusan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaaa.. tenkiu support kitaorang kak ;)) hehe

      Delete
  5. glamour eida & geng masuk surat kabar ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuiii.. xde glamer mane pun kak.. biasa sajeee ;))

      Delete
  6. Kalau MJ konpem eksaited jugak...
    Siap frame bergantung segal...hhehe
    tp tu semua anganan saja.. manakan mungkin.. hehee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heyy,mane tau onesweetday nanti mj.. ida dulu pun berangan jugakk. tak sangka jugak dpt masuk walau bukan cerita pasal kite sepnuhnye. kikikikiii~

      Delete
  7. aminnnn....semoga suatu hari nnti nurul bace blog ida dgn tajuk " on Utusan Malaysia- "usahawan coklat yang berjaya"

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy.............. amin.................... aminnnnnnnnnnnnnnn ;))

      Delete
  8. " biar lambat asalkan budjet murahhhh dan sampaii." - haha , suka ayat neh ~ hehe ~ btw datang singgah sini dan terus follow ~ hehe =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhikhikk... suka kan.. akak pun suke.. janji sampaiii sudehhh ;p

      Delete
  9. Replies
    1. kuikuii.. xde xde glemer pongg naaaa ;p

      Delete
  10. wah.. best la msk paper. x pe skali skala rasa mcm tu. normal. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. normal kan? sib baik. hahhahahahhaaa

      Delete
  11. haha..mudah-mudahn ida...aminnn..
    nanti kami pulak tumpang populariti ida huhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.......... kohkohkoh.. ape tumpang tumpang ni. bayar aa 10dollar! kikikiii =p

      Delete
  12. untung ler tak pasal2 masuk paper :p hahaa..rezeki tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ken.. xpasal pasal termasuk sekali.. hahahhahaa

      Delete
  13. Yeh...bestnyer masuk paper...glamor la blog eida pas nie...pasni bisnes coklat bertambah maju la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bis choc dapat tempias ye... sukenyeeeeee.. hikhikhik

      Delete
  14. Replies
    1. choii.. xde fofular mane pun fida... ;p

      Delete
  15. Replies
    1. kikikiiii. kak yan lagi glemer.... masuk majalah shakleeee beribuuu kaliiii ;))

      Delete
  16. nak signnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
    moh la kita drill dinding secara berjemaah puleewww :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. korang semua dah drill kan? ida je belum.. kikikiiiii

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page