Saturday, June 1, 2013

Chocolate Fountain FOR FREE ! Sape nak ??






Entry ni dah jadik Entry Melekat kat atas sampaiii 01Jun2013 yee
Scroll bawah sikitt untuk latest entry tau tau  ;))


The Banner 
(my bad my bad my bad , banner xleh right click kan? uols print screen ye? soryyy!)


Nak join? Simple !
3. Buat simple entry dengan tajuk "Saya nak Chocolate Fountain FREE!!"
masukkan banner dan linkkan ke entry ini..
4. Drop komen kat entry ini dengan meninggalkan details seperti berikut;
a) Nama & URL Blog  (senang ai nak check nnti)
b) Nama FB  (senang ai nak check nnti)


p/s : If uols ada blog dan fb boleh join. Yang ada blog tapi xde fb pun boleh join. Yang takde blog tapi ade fb pun boleh join. Yang xde dua dua, sorry tak boleh join. HAHA

1. Ada BLOG & FB - cara seperti yang diterangkan di atas  ;))

2. Ada BLOG sahaja - Buat entry & follow

3. Ada FB sahaja - LIKE dan SHARE post GA kat FB yeee ;))

Klik sini untuk ke page Chocolate Fountain SheLovesChocolate







Tarikh tutup : 1June2013

Hadiah: 
Lucky Follower 1 : Perkhidmatan Mesin Chocolate Fountain one day FREE with 2kg chocolate !
Lucky Follower 2 : Perkhidmatan Mesin Chocolate Fountain one day FREE with 2kg chocolate !
Lucky Follower 3 : Perkhidmatan Mesin Chocolate Fountain one day !


Syarat
1. Sewa Mesin Chocolate Fountain satu hari with 2kg chocolate FREE untuk apa apa majlis sepanjang tahun 2013 SAHAJA ! 2013 SAHAJA ! 
2. Giveaway ini untuk sapa sapa yang stay kat KL/Selangor/Putrajaya SAHAJA !
  - kalau luar dari kawasan yang disebut masih BOLEH, tapii pandai pandai pick up kat ai yang stay kat KL                                 ni yeee ;))




p/s : sorry tauu patut entry ni keluar semalam tapi ade hal, so, publish hari ni yeee..;))



GOODLUCK babeeeee !!  ;))










Yang TAK sabar nak bagi FREE ni kat korang ! JOIN YE ! YE ! YE !!!
signature ms eida

54 comments:

  1. Assalamualaikum. good luck pada yang join! heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheilaa ;)) goodluck pada mereka jugak.. sheila taknak join? hihihi

      Delete
  2. huhu nak jugak....tapi saya kat Penang :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohohohohoho.. xdapat den nak menolongnyeeeee ;p

      Delete
  3. Replies
    1. sorry akak... printscreen yeee.. ida nye blog mmg xleh copy.. banyak salinankucing kat sini... hiihihihi

      Delete
  4. Dh join.. (^_^)

    Name: Noor Aini Mohd Halim
    Blog: thebrighteye.blogspot.com
    FB: Azmeer Aini

    ReplyDelete
  5. nak joinnnnn....coklattt eida sedappp

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila lah noryyyy ;)) sedap kan? kan?? hehehhee

      Delete
  6. ITS ME AYU ..... http://ayuamanshah.blogspot.com/2013/05/banner-ohhh-my-eida.html

    fb aku la...hahahaha Ai-U Aman Shah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. okay noted! peserta kedua dari blog ;)) tenkiu babeeee ;))

      Delete
  7. go ida go go....mila follow kemudian oke :)
    mood masih kelaut ni...
    mengundi punya pasal haahaha.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengundi? hari ahad? eh awalnye mood kelaut. .HAHA

      Delete
  8. sayaa nakkkkkk...nanti sy up entry yerkk..hheehehhe

    ReplyDelete
  9. nak join...

    Norahnani Ismail

    URL Blog: http://jassnani.blogspot.com/2013/05/saya-nak-chocolate-fountain-free.html

    ID FB: Norahnani Ismail

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay noted! peserta ke3 dari blog .. ;))

      Delete
  10. yeay dah join

    NAMA : DIYANA ROSDI (Fb)
    BLOG : bilaupttestmulapositif.blogspot.com
    URL Contest : http://bilaupttestmulapositif.blogspot.com/2013/05/contest-saya-nak-chocolate-fountain.html


    nak menang >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh ade la komen yana... hahahhahahah......soryyy!!

      Delete
  11. maaf Eida lambat sikit..
    Nama:Salmi
    URL Blog:http://salmikhairil.blogspot.com/2013/05/saya-nak-chocolate-fountain-free.html
    Nama FB: Salmi Khairil

    hope ader rezeki kami..good luck untuk semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe.................. insyaALLAH.. tenkiu joinnnnnnnnnnnnnnn ;))

      Delete
  12. aik rasa nya dah tinggal komen ritu =(
    takpelah tulis lagi sekali..

    nama FB : Diyana Rosdi
    nama blog : bilaupttestmulapositif.blogspot.com
    link contest : http://bilaupttestmulapositif.blogspot.com/2013/05/contest-saya-nak-chocolate-fountain.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yana. soryyy........... ade rupanya awak nye komen. hahahhaha.. sorry ! ;p

      Delete
  13. aku join jugak dayah..mana taw dapat makan free coklat kan..hehe

    http://aleeyaalifpermataku.blogspot.com/2013/05/saya-nak-chocolate-fountain-free-by-eida.html

    ReplyDelete
  14. uish... geramnya tengok cekelat tu...

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Eida,ni details sha..

    Nama :Shafira
    Blog : http://mutoqluvtoshare.blogspot.com/2013/05/saya-nak-chocolate-fountain-free.html
    fb : Shafira RosSa

    mekaceh Eida..eheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy tenkiu join.. check! semua okay! ;)) moga ade rezeki yeeeeeeeeee

      Delete
  16. Kalau bro buat event.. sudi sponsor x? Roger bro dekat FB

    ReplyDelete
  17. http://sayahitamputih.blogspot.com/2013/05/saya-nak-chocolate-fountain-free.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok terima! tapi like page dulu yeeee.... tenkiuuu ;))

      Delete
  18. a) !ayuri nadia! & http://ayuri89.blogspot.com/2013/05/saya-nak-chocolate-fountain-free.html

    b) ayuri Nurul Nadiah Zerill (facebook)

    entry sudah diletak! semoga ayuri menang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq join ayuri ! done checked.. cuma taknampak name FB awak like page choc.. dah ke belum?

      Delete
    2. dah la ms eida..sobss..sampai hati xnmpk..maybe sbb kite privatekan page kot..

      Delete
    3. ouh syarat ida setting must be public yeee ;)

      Delete
  19. wahhhhh tokey nak kasi free..menarikkk...anak akak pun suka choc eida..yg kat umah amy tu eida nyer kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah yang kat umah kak amy tu ida punya.... ;))

      Delete
  20. Dah like and share... FB je, blog tak ada.. :)

    NURSHAKIRA ABDUL HALIM

    ReplyDelete
  21. dapnyer coklat

    Salam perkenalan dr ALin Marlini

    ReplyDelete
    Replies
    1. yummy.. haiii salam perkenalan jugakk ;))

      Delete
  22. salam. baru sempat singgah.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekceli sy pun tadi baru singgah ke belog awak. heeeeeeeeeee~

      Delete
  23. Salam..
    Done!
    http://www.nugrulsakura.my/2013/05/nak-chocolate-fountain-free.htm

    Fb: nugrulfarah


    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page