Wednesday, April 24, 2013

WORDLESS WEDNESDAY #59 | THE BEST ...





THE BEST HUSBAND for me  
LUV U yaaa ;))

I'll be THE BEST WIFE to u 
LUV me yaa?  ;))










Yang terfikir kalau lah ade piala ni? sweetnyaaaaa ;p
signature ms eida

30 comments:

  1. so sweet!!!!

    jgn risau, setiap suami mmg "the best husband" utk isterinya.. dan semua isteri mmg "the best wife" untuk suaminya..

    ReplyDelete
  2. the best forever n ever yihaaaaaa~

    ReplyDelete
    Replies
    1. yihaaaaaaa.. hahhahaa.. dah ida terbayang kuda dah ni miloo.. hahahhaaa

      Delete
  3. eida.. kat m'sia pun ade jual.. kat midvalley n kat the mines.. nama kedai dia S&J

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke???????? nak pergi cari kat the mines lah nnti. kohkohkohhhh

      Delete
  4. wah.. best nye dpt piala tu.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhikhikk.. pinjam buat bergambar ajeeee ;p

      Delete
  5. alololoooo...

    sweetnyer....

    hikhikhik

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum ida, alahaii comelnya korang. love in the air :D

    ReplyDelete
  7. ececece....siap dgn piala tuuu suwet laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kohkoh.. jgn macam macam, piala pinjam tuh. hekhekhekk

      Delete
  8. Replies
    1. tenkiu syaaa.. happy u r coming home. hekhekhekkk ;))

      Delete
  9. Replies
    1. amboi kakk.. mantop celah maneeee tuuuuu.. huhuuhuuhu

      Delete
  10. kan.. kalau ada memang nak bg mcm tu...
    suami isteri saling melengkapi ...
    moga korang pun mcm tu.. berkekalan eh...

    gegegegege.. sorry jgn marah ... akak pun sebenarnya ingat² lupa psl hadiah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin kak.. tenkiu mendoakan kitaorang ;))

      #arghh malu idaaaa... sorry akak. macam2 hal kat opis ni tak sempat nak pos ;p

      Delete
  11. Eka tak jumpa pun piala ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade eka... dlm zon new york. sebelah teater monster tu. name kedai dah lupe. hehehee

      Delete
  12. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudahhhh.. ada yang menarikhati ida singgah yeee ;))

      Delete
  13. heyyyy jgn tak tauuu, yaya tengah maraton mereply bw niii. gigih babeeeee nak settle 70 komen tak publish. mantikk mantikkkk :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhahahhahaha.. mantik mantikk.. .kebas bontot duduk depan pc. kohkohkohhhh ;p

      Delete
  14. Replies
    1. untung ler sangatt kak oiii...piala pinjam je tuhh ;p

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page