Monday, April 8, 2013

Universal Studios Singapore ♥♥ TEASER duluuuuu ;p





Aiolsssss happy sangattttttttttttt pagiiii niii.............. Holiday kat Universal Studios Singapore (USS) memang sangat BEST !!! Super duper BEST !!! Destinasi yang WAJIB pergiii ye kawan kawan? Ai yang baru balik ni pun rasa nak repeatttttttttttttt.. ;p Okay, disebabkan hari isnin yang banyakkk kerja ni, ai letak Teaser dulu boleh? Later later ai ceritaaa okay..? Uols tak sabar nak baca? Aiols lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii TAK sabar nak ceritaaaaaaaaaaaaaa. hekhekhekkk ;p Ai kene khatam beratus ratus keping gambar baruuuu boleh up entryy  ;p

 Dari kiri - AndiEida , ZulNory , SheilaHadi , YayaSyafiq , MilaMcdee

Gambar WAJIB ada. Pose dengan Globe USS. ;p



 Pelik leteww kenapa we all boleh tangkap gambar macam ni? Macam cover album Filem Romantika kenn? ;p  Thanks to adik Nory, Tasha sebab idea die lah niiiiii..... ;))



Time ni semuaaa ada.. Trip kali ni ke Universal Studios Singapore (USS) kami pergi 11orang. 
Meriah! Riuh! Kecoh. HEHE~ Ada orang kata we all, rombongan K-Pop. Kahkahkahhh  ;p





Ok dah, stop dulu. Bagi laluan, ai nak buat kerjaaa sattt . . Aduii, sakitnyaaa tekak. Aiols TAK de suara niii. Suara tertinggal kat atas RollerCoaster! Muahahahhaa.. Okay, see ya !








Yang TAK sabar nak update entry yawwwwww  ;p
signature ms eida

32 comments:

  1. Assalamualaikum. ahahhaha best to the max!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahap maximum best si USS ni! siyessssssssssssssssssss

      Delete
  2. wpun br lps pegi tp entry ni dah buat aku ckup jelez... nak unfollow laa... kahkahkah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh perghhhh.. jgn la unfoloww. kurang satu follower tegar nanti. mauhahahhaa

      Delete
  3. wawawawa.... terkedu tgk gambar.. sweet² ... tak sanggup tgk yg lain jeles².. nak pg jgk huhuhuhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahhahha.. akak jgn lah jeles.. akak boleh pergi jugakk ni... gesel2 sikit kat en suami tuhhh. hehehee

      Delete
  4. ni yg tak sabar nk kawen gak ni,hehehehe..... sape lah photog korangkan,hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha. kawen la kawen laaa.. photoG tu adik Nory, Tashaaa.. ;))

      Delete
  5. Replies
    1. hahaha. baik! kadar segera ida up niii.. ;p

      Delete
  6. tekak nory tertinggal kat atas rollercoaster Human....uwaaaaa syiokk giler

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida punnn.. sampai serak2 suara menjerit punya pasal. human lah niii.. hehehhehee

      Delete
  7. sume gambar cantek...mmg best habis ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee~ diaorang ni pakai camera hok besar besar tuh.. gmbr mmg cantik la. ida pakai hok kecik jee.. hehhehee

      Delete
  8. vavava..ni y watkan i keterujaan nak pegi jugak nih..hehe

    ReplyDelete
  9. Bestnya gambar uols,eka tak penah bercuti ramai2 dgn kawan camni

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti eka pergi.. kadang2 best jugak pergi ngan kawan2 mcm ni.. hehhehehe

      Delete
  10. suke tengok, sume berpasangan..
    wow, best! sporting btul kengkawan yer..

    nk gi gak... heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. seme angkut laki masing2 pergi.. hikhikhik

      Delete
  11. Replies
    1. plan last minit.. takkan nak hebahkan pada semuaaa.. hahahhahaha

      Delete
  12. Cantik picture korang...
    Xsabar tunggu entri seterusnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar eh eh.. aku update selajuu yg mungkin niiii ;))

      Delete
  13. besttt tak puasssss
    nanti kita pegi jalan2 lagi ok.. :)
    krabi pehlissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. suke lewtew dapat pujuk orang g krabii.. ngadeeeeeeeeeeeeeeeee

      Delete
  14. rindu entry idaaa.
    sila cepat sembuh dan sila cepat update :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiuu sayangggg.... tak sihattt sangatt niii... badan tak sedap rasanyaaaa ;(

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page