Thursday, April 4, 2013

Tenkiuuuu sayangness for the small besday celebration ! ♥♥♥





Kelmarin, ada small celebration besday ai.. Ouch ! Terharuuuuu besday gurl tau tau. Actually this year, busy gileeeeeeeee. Ingat nak celebrate dengan hubby on weekend tu tapi ade job Chocolate Fountain, so tak dapat celebrate.. poor me ! Sampai ke hari ni pun takde celebrationnyeee .. sobssss.. Tak pe tak pe, nanti ai nak enjoy puas puasssssssssssss kat USS. HEHE . . . Ok sambung ceritaaaa, macam biasa, asal nak celebrate besday je mesti ke kotak merah. kehkehkehh .. Macam tak de tempat lain, tapi aiols sukaaaa jekkk. Cuma aiols TAKNAK cake kotak merah ye. TAK sedap langsung !  ;p


Besday gurl. Happy me. With my Blackforest Strawberry Cake. yummeeehhh !  *smile*
Baru ingat nak makan peacon kat SR. Tapi kat Sogo dah takde SR. LOL




Celebration kali ni bertiga ajee. Yang sorang lagi tu sibuk. Sibuk lah sangattt ! Aiols tahu die tipuuu. Takpe takpe, nanti kene denda belanjaaaa karok ! HAHA . So, melantak lah kami bertiga cake yang super duper sedap ituewww.. Diselang seli dengan suara suara retis. auw~ auw~ "bawa daku pergiii... pacu laju lajuuuu.. buku merah jangan lupa bawa".. kahkahkahhh... Ada orang kempunan nak nyanyi lagu Kaka&Zizan. yeahh! ada alasan nak pergiii karok lagiiiiiiiiiiii..... ;p


TQ gurls. War & Sis P kerna TAK pernah lupaaa nak celebrate besday ai. Eh? 
Dah memang acara WAJIB kenn. hekhekhek.. ;))
Kawan selamanyaaaaaaaaaaaaaa.. Muah muah XOXO  ;))
♥♥♥








Yang tak sabar nak berjimbaaaaaaaaaaa di Kota Singaa, aummmmm !
signature ms eida

29 comments:

  1. Assalamualaikum yang. comelnya eida pakai tudung sarung. nampak matanggggggggggggg. yeayyy berjimba bersama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. matang? hahhahahhahaha. yaya cakap ida macam mak mak .. dedikkkkkkk

      Delete
  2. Replies
    1. yihaaaaaaaaaaaaaa.. bestt karokk. nnti kite g ye?? ;p

      Delete
  3. Replies
    1. pergila kak .. pergi laaa.. syokk. g karok dengan hubby. hehehhehe

      Delete
  4. beshnye sambut besday..hehe tak saba nak tunggu besday sendiri.. btw heppy besday..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bile besday awak?? happy besday in advanced yeeeee ;))

      Delete
  5. aummm sedapppnyer kek..
    nnt kite smbut kat uss plak ek..
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy! sambut kat USS tapi xde kek pun tuk idaaaaa??? hukhukhk

      Delete
  6. happy bestday eida... meraikakn dgn kawan² x ramai janji happy itu dah memadai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini memang happy sangattt niiii! hehhehehehhe.. tenkiu akak ;))

      Delete
  7. wah,... g kota singa tuu.....

    bz ek?patutlah dah slow berblogging..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. babe babeee.. aku reply komen ko. hahahahhaa..... ;p

      Delete
    2. hahahahaha...bagus2...aku tgh meroyan bukak entry ko yg lpas2..nk baca komen yg ko reply punya pasal...tegar tak aku?hahahaha....

      Delete
    3. sangatt tegar!!! sib baik aku mula reply dgn bulan April. nak reply bulan Mac dah malas da.. hahahhahahahhaaaa..... aci tak? pernah dengar ? barang yang dah lepas jgn dikenang. entry yang dah lepas, halal je lah.. kahkahkahakhahhh

      Delete
  8. HAPPY BELATED BUFDAY KAKAK...
    wee....nak celebrate jgk...hihi

    ReplyDelete
  9. UNTUNGLA....BESDAY AIN XLAMA LAGIKK KAK....NAK KEK JUGAKKKKK....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehe. sila sila mintak cake jugak pada si abang tunang.. hehehhehee

      Delete
  10. Hepi Belated Birthday Eida..sonoknye celebrate ngan bff..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu sayanggg ;)) seronok sangattt hehhehehee

      Delete
  11. happy birthday eida. sweet 27.. muda lagi.. huhu..
    oo.. nak berjimba di singapore yer.. selamat bergumbira!

    ReplyDelete
    Replies
    1. auw~ muda? okhokhokhhh.. malu pulakk. tenkiu ayuu ;))

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page