Monday, April 29, 2013

Something S P E C I A L coming up !





Seingat ai, masuk bulan Mei/2013 ni dah setengah tahun ai buat biss Chocolate Fountain. Walau untung TAK seberapa, ye la untung tak sampai ribu ribuan pun, ratus ratus pun kadang TAK capaii.. Ai buat sekadar mengisi masa lapang, minat pada coklat, suka pada bisness dan yang penting untuk tambah rezeki we all ... Duduk kat KL ni, mana boleh bergantung pada gaji semata, wa gaji tak banyak babeee... wa kuli jeee. gaji pun ciput. harus bijaklah mencari duit tepi kennnnn  ;(  


Mulanya suka suka , sekarang jadik serius sebab lately ni, tiap minggu , ade je tempahan. wa takkan nak tolak, rezeki masuk tu babeeee.. Dari situ ai nampak, Chocolate Fountain ai boleh pergi jauhh... Cumanya, kene bijak bermain dengan strategiiii ;)) Slow slow kayuh yee. Jangan gopoh gopoh, kang tersilap langkap, ape pun tak dapat. orang gelak kat ai adelahh nantii.. wakkakkakaaaa... Untung sape taknak kan.. Ai nak hapuskan segala hutang piutang yang ade dan  nak kumpul duit beli rumah.. nak lagi jadik pembakar semangat, ai nak kate, nak kumpul duit pergi KOREA.. boleh? HAHA.. Ai rasa, ni lah masanya untuk mencari rezeki lebih, usaha lebih, penat lebih, masa fun fun enjoy enjoy lepaking semuaaaa dah berlaluuuuu...... Fokus pada kehidupan ye yeee ;p  (poyo takk? ;p) 


Cumanyaaa, ai nak berterima kasihhhh sangat sangatt pada semuaaaaaaaa yang telah membantuuu.. Kawan kawan di alam maya mahupun realitiii.. Family dan hubby ofcoursee.. Support ape yang ai minat nak buat. Walau tak tolong banyak mane, asalkan berada di sisi ai sudahh laaa ;)) Ai rasa macam nak bagi sesuatu yang special pada semuaaaaa lahhh.. Nak bagi setiap sorang , kopak ai .... Jadiknya sape yang bertuah pasti akan merasai 'special' ai ni.... Tunggu eh eh.. Beberapa hari lagi ai launch yeayy ! ;))





SOMETHING SPECIAL coming up-MAY !



belum pape ai dah tunjuk hadiah. ni lah hadiah dieee... best takkk? 
Chocolate Fountain for free one day!














Yang sedang memikirkan sesuatuuuu ;))
signature ms eida

30 comments:

  1. Assalamualaikum ida. alhamdullilah. rezeki. sheila harap ida sukses dalam bisnes coklate ida ni. mudah2an ida boleh berjaya. hehe. belanja coklate pun ok je. ahhahaha ;p

    *korea? pengsan dengar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sheila kan pernah rasa coklat idaaa.. ok lah tu.. ;p

      *jom pengsan sesameeeeee!! ;p

      Delete
  2. betul eida.zaman skang kalu nak harapkan gaji mmg tak bape nak cukup.cukup2 utk mkn je la...apapun eka doakan yg terbaik utk eida.smoga success selalu.apa yg coming up tu...tak sabrnya nak tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal eka.. kalau cukup duit, xde buat side income ni.. baik duduk rumah goyang kakiii. hahhahaha.... ala eka jauhhhh............ tapi eka kan dah ade mesin. ehem~ ehem ~.. support ida jelah! hewhehwheww

      Delete
  3. sedap chocolate fountain tu.. i like..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sedap. coklat kan babe. hehehhehe ;))

      Delete
  4. goooo idaaaa gooooo
    u can do it!

    ReplyDelete
  5. wahhh..besnye..skang pon tgh save duit utk gi korea..jom gi sekali sis..hehe..

    p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html thanks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa jom.. tapi tabung tak penuh lagii.. hikhikhikk... ;))

      Delete
  6. Replies
    1. sangatttt.. tapi ida lame lame muak jugakkk..... kuikuikuiii..budak2 je suka terlebihhhh ;p

      Delete
  7. Replies
    1. go go goo.. jap g ida marathon citer korea yus eh eh ...;p

      Delete
  8. Replies
    1. mau? jgn lupe joinnnnnn ye kak.... esok tau tau! ;))

      Delete
  9. semoga business eida sentiasa maju & berjaya.. teruskan usaha k.. zana sentiasa sokong apa yg eida buat..

    good luck dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih zana.... ida pun doakan shaklee zana terus maju!!!!!! ;)) muah muahhhhh

      Delete
  10. memang dah terfikir nak reserve 1hari nanti.. tunggu event yang sesuai k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aqiqah pehlis.... hehhehehehheheh ;p

      Delete
    2. hehe.. coming Sept ada wedding abg ipar. mungkin masa tu yana nak buat doa selamat, nanti pape yana gtau tau.

      Delete
  11. wahh teruja baca ni.... apa kah dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. apakah? tungguuuuuuuuuuuu................. ;))

      Delete
  12. Replies
    1. sedap sedap. meh meh akak... join yeeee ;))

      Delete
  13. semoga lebih suksess ... mana tahu akan datang, choc fountain ni jadi sumber kewangan utama ke... chaiyokkkkk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... tenkiu sue ;))

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page