Wednesday, April 17, 2013

Ni besday party ke event blogger ? hikhikik





Sebelum mula pape, ai nak ucap terima kasih bebanyak pada Kak Amy, kerana sudii ajak ai datang besday party anak anak akak. lagi terharu akak sudiiiii menggunakan servis Chocolate Fountain ida.. Tenkiuuu akak  ;)) Okay dah boleh mula update. mihmihmihhh ~ Sabtu lepas, ai pergi rumah KakAmy, ada Majlis Aqiqah & Besday Party sekali dua, harung sekali gus.. Rayyan is 2 dengan Zara is 1.. Tapi name je besday party tapi aiols tak dapat tangkap gambar pun dengan besday boy and gurl. masing masing cuak nampak orang baruuuu  ;(  Tapi yang syoknyaaaaaaa, jumpa ramaiiiii blogger. walaupun jumpa seketul dua yang mana ai belum pernah jumpe lagi, tapi tak pe. muka muka lain dah pernah jumpa. wa tak de hall. HAHA

Nampakk takk ? nampak takk Chocolate Fountain berdiri megah disituuuu sambil mencurah 
curah coklat ke ladang gandummmmm  ;p


Haaa, tetap muka muka yang same. Mane mane ai ade, diaorang ni ade. Okhokhokhhh

Tapi ada jugak jumpe blogger femes yang mane ai follow di alam maya saje. Tetiba dapat jumpe live kat rumah KakAmy pulakk... NeenaAnuar. Heyy peramah ya amat ! Kalau dah bercakap, memang TAK reti berhenti ye naa? hekhekhekkkk  ;)) Ada pinky mommy jugakk.. Salu singgah tapi tak tinggalkan jejak. Ai is maluu kakk  ;))



Nampak tak majlis ni sebenarnya macam majlis ape? dah macam majlis perjumpaan blogger pulakk. bukan besday party. aiols konfius dahh niii  ;p  HAHA ~ Tapi yang pasti dari awal majlis sampai habis majlis ai ade jeee kat situu. mihmihmih.. Aiols angkut sekali hubby pergiii. Die tak de hal sebab kawtim syafiq ade.. Ai pelik kenapa lahh mereka ni jadik rapat? Ada skandal eh eh ? muahahahaha. . .Btw, makanan kat rumah KakAmy ni semuaa nyaa sedap sedap belakaaa.. Dari nasi goreng kampungnya yang pedas, ai loike ! karipap telur yang marveles sangatt ! Muffin lembut. macaroni cheese yang gile sedap ! Oh yaa, kalau nak order macaroni cheese ni boleh la contact KakAmy  (klik) yee ;)) Siyes sedap sangatt ! dan opkos kambeng golek yang sedap sangattt. ai ratah cengitu ajeeeee. tak senonoh betul  ;p heyy, semuanya sedap lahh. kenyang super gaban ai hari tu.. habis diet mak jemah tauuuuuuuuu  .. hekhekhekk


Nak promote jap. Sapa sapa yang teringin nak ade Chocolate Fountain yang super duper sedap mencurah curah ni dalam majlis uols, jangan segan siluuu yee nak contact aiols tau tau ;))

Boleh jenguk pakej pakej yang ai sediakan di,

Tak booking pun tak pe, ai tak kesah. Tapi besarlah harapan ai kalau kalau uols 
semuaaa sudi LIKE dan FOLLOW.. Tenkiuu soooooo much !  ;))









Yang siyes suka buat biss cokelat ni ! ;))
signature ms eida

26 comments:

  1. alololo... ada jugak entry kat rumah ahkak yer..
    siyes termalu ai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade lah kak.. penghargaan kpd customer ;))

      Delete
  2. Replies
    1. tau xpee.. kenyang tahap cipan dah niii.. ;))

      Delete
  3. Assalamualaikum. meriahhh mak jemahhh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa. mak jemahhh memang begituuuu ;p

      Delete
  4. i loikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pink blue,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. i koike toooo...... hehehhehehehe~

      Delete
  5. pakej combo! birthday party & gathering.. hehehe.. meriah choc tu ok!!

    wah, dpt jumpa blogger Neena yg famous tu.. syokkkkknya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. combo kan.. hhahahhaa.... Neena sangatt peramah. baikkk diaaa ;))

      Delete
  6. syafiq girlfriend kedua andi lepas zul. tapi zul je dah berjaya tdo dengan andi. syafiq dara lagi. HAHAHAHHAAHHAA

    ReplyDelete
    Replies
    1. smlm ade pengakuan dari syafiq ye. die pun dah kene tido dgn andi. ahahhahahahahhaaaaa

      Delete
  7. Replies
    1. comeyyyyyy..... kurus gile....... ;))

      Delete
  8. nk sewa kat eida punya lah jauh.best nya.rajinnya eida join.kalo rara pon malu.ai is pemalu.hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. nnti buat event dkt KL, roger lah ida. hehehheeeee

      Delete
  9. salam kenal..
    memang tergoda dengan fountain chochlate tu..
    ada rasa teringin lah..
    nanti akk follow u.. :-)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. lai lai lai... nnti mieya kawen booking akak ye. hahahhaaa

      Delete
  11. sungguh enak dimakan begitu saja....

    ReplyDelete
  12. semakin maju tahniah eida ..

    ReplyDelete
  13. yaya rasa ni bukan besday rayyan, ni event gathering blogger. muahahaa
    eh da, hadiah semalam lupa bawak yaya kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupe sangatt yaya.. apesal tak remind? hahahhahahahha... nnti la.. ;p

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page