Monday, April 1, 2013

LIKE FUNPAGE & FOLLOW BLOG CHOCOLATE FOUNTAIN, kawan kawan semuaaaaa ;))





Dekat berminggu jugak ai mengerjakan/menyiapkan Blog & FunPage Chocolate Fountain.. Dulu ai malassss sangatt nak buat sebabnyaaa, bisness ni sampingan jeee.. Takde banyak mana hasil.. Ai cari keseronokan itu yang lagi bestt. Dulu ai tercari cari bisness sampingan yang ai suka, yang ai serasi. Jual baju pernah. Jual  takaful pernah. Jual Filter air pun pernah TAPI ini, siyes ai serasi dengan ini.. Bermula dengan kecil kecilan, sokongan padu mak, adik beradik, dan ofkos hubby. Walau ai kadang kadang angin jugak dengan hubby tak nak follow. Tapi tak pe, i is pandai berdikari. Tak jadik masalah. I is wanita MODEN! HAHA~ Sekali mane tahu, tiap tiap minggu pulak ada orang book. Rezekii ALLAH nak bagiii. Kita terima dan usaha untuk menjadi lebih baikkk. kannnn  ;)) 


Blog dan FunPage Chocolate Fountain ai simple saja. Jangan lupa LIKE dan FOLLOW ye kawan kawan semuaaaaa ;)) Support ai supaya ai akan lebihhhhhh semangat nak teruskan bisness ini.. HEHE~ Jenguk jenguk, kalau ada yang berminat, jangan segan silu nak mintak diskaun yeee. Sponsor cannot laa. HAHA. Diskaun YES boleh ! ;)) Apaadahal. Kawan kawan.. Janji ai balik modal sudah, untung sikit takpe, janji orang happy dengan kita. Buat orang happy satu kerja muliaaaa tauu ;))







She.Loves.Chocolate tu ai lahhh. hekhekk..


Trademark Chocolate ai 
'A day without chocolate is a day without sunshine . . 
If you feel like having some, then feel free to rent mine'





Apa je yang ai update kat sane? Ai update gambar gambar customer, ada pakej, ada macam macam. Takde lah bercampur aduk dengan blog personal ai ni kannn... Senang sikit orang nak cari. Bila orang nak belog chocolate, ai terus bagi link tu. Tak lah ai bagi link personal ni.. Segan pulak tetibaaa. HAHA~ Tapi blog personal ni ai akan update sikit sikit jugakkk. Selingan. HEHE ~ Okay itu je nak cakap, jangan lupa LIKE dan FOLLOW. Terima kasih semuaaaaaaaaaaaa ;))









Yang berharap bisness ini akan terus majuuuuuuuuuuu, InsyaALLAH  ;))
signature ms eida

14 comments:

  1. semoga bisnes ida makin kencang amiinnn...

    ReplyDelete
  2. done follow n like...:) semoga bisnes ko bertambah maju..

    ReplyDelete
  3. Done follow n like... hope your biznez more suksessssssful....

    ReplyDelete
  4. dah LIKE dah.. nak bisness coklat juga la macam eida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu cintaaaaaaaaaaaaa. lai lai buat jugakkkk.. rezeki ada di mana mana ;))

      Delete
  5. Replies
    1. amin kak... akak tq sudi buat entry promote CF idaaaa tenkiu sooo much ! ;))

      Delete
  6. Assalamualaikum eida. mudah-mudahan rezeki eida sentiasa ada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila.. terima kasihhhhhhhhhhh ;))

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page