Monday, April 15, 2013

Gerobok Hana Follow.Share.Win Campaign




Tinggalkan kejap pasal USS. Kejap jekk. Esok kita sambung lagi yek. Takut pulak orang jelak tak tentu pasal? HEHE.. So, hari ni ai nak up pasal GEROBOK. Pernah dengar GEROBOK? Orang dulu dulu panggil ALMARI tu GEROBOK ken? ken? Its GEROBOK HANA babee!! Hari ni ada Grand Opening Giveaway by Gerobok Hana. Hey hey heyyyy, rugi uolss TAK join. Nak menang senang ! Banyak freegift pulak tuh. . . Jom kita joinnnnnn.... Meh ai story sikit macam mane okay ?  ;))




Ada dua cara untuk join this giveaway. Tru blog and facebook.. So, jangan takut kalau uols tak de blog , tapi uols boleh join tru facebook. Yang tak de facebook? Boleh join tru blog. Nak join tru blog and facebook? Lagiiii bagusss babeeee. Dapat markah lebih.. kuikuikuii. Chance nak menang tu lagiii luassss.. ;))



Join tru Blog
1. Follow Blog Gerobok Hana (klik)
2. Buat satu simple entry (tak yah nak panjang berjela sangatttt ;p) dengan tajuk 'Gerobok Hana Follow.Share.Win Campaign'
3. Masukkan banner Giveaway dan link kan terus ke Blog Gerobok Hana
4. Siap semua, publish dan tinggalkan komen 'I love Gerobok Hana' with our link kat Blog Gerobok Hana

**2 random followers akan menerima hadiah misteri dari Gerobok Hana!
**Giveaway period 15th April - 25th April 2013
**Lucky followers akan diberitahu pada 26th April 2013.




Join tru Facebook
1. Like Funpage Gerobok Hana (klik)
2. Share Post Giveaway Gerobok Hana kat timeline facebook uols. Make sure setting as public tau tau. Dan jangan lupe tag sekali kawan kawan.. Biar ramai ramai tahuuuuu Gerobok Hana buat Grand Operning Giveaway ni ! Ramai ramai ada chance nak menang.. yeayyyy !
3. Tinggalkan komen 'I love Gerobok Hana' dekat Post Giveaway ituu ;))

**2 random pemenang akan menerima hadiah misteri dari Gerobok Hana!
**Contest period 15th April - 22nd April 2013
**Winners akan diberitahu pada 23rd April 2013.



Ai dah join kedua duanya sekaliii. Yeay ! Jom join. Simple as 1 2 3 dan berpeluang menang !! Jangan tak tahu Gerobok Hana ada macam macam Shawls yang santekkkk sangattttt ! Kalau kita semua pakai, sure gojes uols ! mihmihimihimh. . Dan lagi berita gembiranyaaaa, as my readers, uols semuaaaa berpeluang dapat free gift jugakkkkkk kalau purchase dari Gerobok Hana.. Uols join ke tak join ke this giveaway, just mention this code. Actually mycode. GHME. Pleaseeeee ye? Nak purchase please mention thie code. GHME. dan uols semua akan dapat freegift !! Bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Untung uols jadik readers ai. muahahaha. . .  kalau tak mention, tak dapatlah sbb Gerobok Hana tak tahu uols ade this code. So, jgn segan silu masa order tu sebut je "Saya ada code. GHME." Simple kan? Goodluck babeeee ;))


 Remember this lucky code. GHME





Facebook Gerobok Hana
Blog Gerobok Hana
Ada Instagram? Search and follow gerobokhana









Yang berharap my readers one of lucky winners ! yeayyy !  ;))
signature ms eida

10 comments:

  1. Gerobok orang jawa ke ni hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang jawa ehh? ida ingt orang dulu dulu pun sebut jugakkk.. heheheee

      Delete
  2. Replies
    1. tenkiu noryy.. jom lah join sekakiiii.. nory kan sokmo lucky jeeee ;))

      Delete
  3. Replies
    1. tenkiu akakkk........ akak pun join la sekaliiii.. mane tau dapat shawls baruuu... heheheee

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page