Thursday, April 4, 2013

Congrats Nini & Wan ♥♥♥




 Inilah Raja Sehari diaaa. Nini&Wan. Sama comel ;))
Secomel orang kini kanan nyeeee.. ngeh ngehhhh  ;p

31 MAC 2013

Selamat hidup bersama yeee. Jangan gaduh gaduh.. eceh~ Cakap orang pandai ai ni. muahahhaaa.. Jangan pelik laaa aiols pakai seluar jeans pergi kendurii. Tak sopan sungguh kan? Tapi apa kan daya, aiols dah sarung dress tapi hubby cakap macam pelik jeee pakai dress tapi nak jage Chocolate Fountain. Ai pun terfikir, betul jugakkk. Pakai seluar senang bekerjaaa. hukhukhukk.. Tapi aiols sarung jugakk peplum. gasakkkk! Oh yaaa, Nini sewa mesin Chocolate Fountain. Aiols baik hati tolong jagaaa. Kita kawan kan Nini ;)) 


Chocolate Buffet TAK pernah lekang dengan budak budak. Messstttiiiii adaaa jee. Ai siap perasan, budak yang samee jeee datang berulang kali. HAHA. Makan lah dik oiii. Selagii boleh makannn.. Siap main jilat jilat lagiiii... Aiols buat tak nampak jeeee ;p



Chocolate Buffet a.k.a Candy Buffet meriah sangatt uolsss. Sebabnya ada abang yang pakai cermin mata tuh. Dia punyaaa riuh panggil orang, meriah sungguh ! Peramah alahaaaaiiii ... Sedara mara Nini kot? Memang die diri situ buat kerjaa sampaiii tamat majlisss... Ai nye Chocolate Fountain dah habis jee, ai terus pergi makan... Laparrrrr . HEHE .. Lepas makan, cari Nini nak tangkap gambar.. HEHE. Then borak borak jap dengan Sheila & Yaya.. Terus balikkk. Sampai rumah, terus tido... buruk perangai! HAHHAHHA


Nak sewa Chocolate Fountain untuk Majlis uols?
Call/WhatsApp/SMS 012-2334792
Blog Chocolate Fountain
Funpage Chocolate Fountain









Yang baru lepas berBW, fuhhhhh legaaa satu hutangggg  ;))
signature ms eida

20 comments:

  1. Assalamualaikum eida. hihih budak2 kan. pantang tengok benda sedap. mak bapak budak pun sama je. hahaha. nini comel! pelamin dia cantik kan.. hehehhehehe tak dapat nak situ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida dapat naik. bapak tinggi die punyaaaaa tangga. hihihihi

      Delete
  2. terbaekkk...choclate fountain...
    tahniah Nini & Wan

    ReplyDelete
  3. ieda akak mcm berminat jer..ada tak yg kecik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde akak. ida ade saiz niii jeeeeee ;)) tapi ini pun sesuai untuk semua majlis. xde besar sangat pun ;))

      Delete
  4. masa sy kawin ade gak choc.fountain.best sgt2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow ! yeke? best kan... time ida xde menda menda gini lagii.. sobsss..... sekarang ida buat tuk semua orang rasa ape yang ida tak dapat rasa dulu.. cewahhhhh ~

      Delete
  5. tahniah nini dan wan maaf tak dapat datang
    coklat ieda memang selalu laris....

    ReplyDelete
  6. wahh meriah kan kalu ada coklat fountain.
    hati ni ditarik2 mcm magnet dgn coklat fountain utk 13/4 nnt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tarik cepat2 akakk... kosong lagii ni.. hehhehehhee

      Delete
  7. SEMOGA BISNES NYA MAJU MAK IYE....HEHEHE...MAJLIS PULAK JGN LUPE...HEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu ain...... majlis ain TAK lupe. tapi akak tak jage, ade orang lain jage.. akak kene jaga kat orang lain.. huhuhuhuhu

      Delete
  8. Wah..style org kawen skrg ada choc.fountain..curlass..okey le eida..bisnes masyukkkkk :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah curlass majlis sekarang niii.. syukur alhamdullilah menjadiii ida nye plan ;))

      Delete
  9. skrg ni mesti ada coklat buffet kan.. penuh dgn coklat and candy.
    insyallah.. kalau ayu ada rezeki lebih leh la try amik choc fountain ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ayu.. pm je ida. aiols bagi harga special .. hehehehhehe ;))

      Delete
  10. tahniah untuk nini dan wan juga untuk ieda sbb dah jadi usahawan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiuuuuuu. eh eh malu pulak panggil usahawan.. jgn laaa... biasa jee niii.. hehehe ;))

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page