Friday, April 26, 2013

Bunga Tisu Paling Murah





Wa tangan tak bedung babee.. tangan keras.. tangan tak berseniii. iyeee wa mengakuuu.. HAHA.. Tapi ai banyakkk idea nak olah. Siyes, semua nak buat. nak try buat itu. nak try buat ini. Bila google, nampak orang buat cantikk, mula lah terfikir, macam mane dia buat tu ehh?? ai gerenti akan balik dan try. tapi gerenti jugak TAK menjadik ! HAHAHA.. Kadang kadang jadik kadang kadang TAK jadik.. Tapi, wa tak putus asa babeee.. Wa ada duit, wa tempah aje lahhhh. HAHAHA  ~ Apa susahhh sangattt.. semuanya dihujung jariiii.. bayar sajaaaa. dan siap ! kohkohkohhh


At least ai tahu tahap kemampuan ai. ai tak tahu buat , ai tempah. ai bayar. walau dia adalah kawan ai. ai nak mintak kebolehan dia, ai nak mintak kerajinan dia, mesti lah berbayarrr. TAKKAN free pulak kan? Friend is friend. Bussines is bussiness.. ;)) Itu ai lahh~ Kalau semuaa ai nak bersuap dari kawan, dah pasti ai takde kawan daa.. asyiklah gunakan kawan sajeeee.... gerenti semua kawan kawan ai tak suka ai kannn... Pastu untung kaut sorang sorang. huwaaaa... takmo macam tuu.. xmo xmo  ;p


So, hari ni ai nak sharee, kawan wa babee.. kawan wa pandai buat bunga tisu... ai memang mencari sape pandai buat sebab nak letak kat chocolate buffet ai.. ai buat tapi TAK jadik.. Nasib ade sorang kawan niiii.. Senang je berurusan dengan dia sebab dah kawan lame kann.. ;)) Ai pm msg kat facebook, mintak nak buat bunga tisu, saiz pun ai tak bagi. ai blur taktahu.. ai suruh dia agak2 jeeee.. ai suruh buat kecik dan besar. ai ade idea nak buat untuk deco wedding sabtu niii ;)) kiranya, ai pilih warna dan bagi details sikit2 , dan dia buatt.. semalam ai amik. dia risau sangatt ai TAK sukaaa. tapi ai percaya kebolehan dia. gerentii santekk niii. ai tau. ai percaya diaa  .. cewahhhh~



 nahhhh, bunga tisu saiz L (sesuka jeee ai cakap saiz L. HAHA) 
ai mintak buat dua warna.. dah pengantin tema hijau cream. 
eh? dalam pic nampak macam oren pulak.
gasakk laaaa  ;p


santekk tak kawan kawan?? silap ai. patutnya ai mintak kawan ai buat kaler pink jugakk untuk saiz L ni. ntah kenapa ai tak suruh. my bad my bad my bad.. kalau tak, mesti lagi cantikkk kombinasi warna tu ;(



santek takk? suka? nak tempah?
bunga tisu paling murahh , hey dah la santekk ya amat! 
ni nombor dia, CINTA 016-212 4055
(ai lupe arr name sebenar dia, ai salu panggil cinta jeee  ;p  takpela at least die tahu sape panggil cinta datang dari blog aii.. muahhahahha)
BLOG CINTA : akubukanblog.blogspot



 haaa, yang ini saiz M pulak. ai order banyak niii. . nak tahu ai nak buat cmne? nanti lepas weekend ai update yeee ;)) santek kan bila ade kombinasi warna pink tu.. kan? kan? sesukaaa je ai tambah warnaaa, mantikkk keluarga pengantin marahh.. HAHA


bila digabungkan, soooo suwetttttttttt.... ! 



siyes. ai suka sangattt. sangattt seperti yang ai idamkan.. TQ cintaaa ;)) Nanti ida tempah lagi ye ye.. jangan serikk ;p pasni ida nak mintak buat semua kaler..... muahahahaha... R u ready cintaaaaa?? ;p  bunga tisu ni memang cantik kan.. ai takut je nak pegang sebab takut terkonyokk.. heyyy, renyahh niii... mesti renyahh nak buat kan cintaaa? takpe sabar ehh. kebolehan awak niii.. ida salutee. sebab ida tak reti buat.. ape pon takboleh.. kohkohkohhhhh









Yang sangat merekemenkan cinta ni tau tau , ;))
signature ms eida

35 comments:

  1. akak pun tak reti nak renyah renyah ni hahaha..masuk anak lagi..terus jadi berkecai kecai..lagi kesian ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. abis sudah usaha sia sia bila dah berkecaii.. tempah je kakk.. hehhee ;)

      Delete
  2. wow sungguh kreatif la kwn eida tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... kan.... tak semua orang ade kelebihan ituuu ;))

      Delete
  3. Assalamualaikum ida. sheila reti la buat ni. waktu wedding sheila dulu semua buat sendiri tau. hehe anyway combination tu cute :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sheila retiii??? fuyooooooooooo.... bagusnyaa. ida tak reti. muahahhaha

      Delete
  4. Cantiklah...kalau tmbh wrna putih pun cantik gak.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah cantik putih.. tapi ida suka blocking colour. hahahhahaa.. ;))

      Delete
  5. owhhh! seyes malu..*sambil tutup mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa inilah cintaaa.. name die zue rupanya. kahkahkahakhhh. ampun cintaaa. ida lupe name sebenar.. ;p nak tempah bunga tisu paling murah , cantikkk, kemass, contact cinta okay! ;))

      Delete
  6. Replies
    1. suwiiittt kan kakkk.. takut2 ida nak pegang takut ronyokk... santek ni. nak pakai lame ni.. kene simpan bebaik. hahahhaha

      Delete
  7. ooo... namanya bunga tisu ehh... zaza dok buat bunga ni la utk wedding abg die ari tu... byk lak die buat... nnti dtg ler rumah suruh die ajar....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah name die bunge tisu sbb diperbuat dari tisu aje.. hehhehehe... ade nampak zaza update belog dulu... dulu? perghhh lame die tak update blog. hehehhehehe.... adehh malasnye nak blajar... tempah aje boleh? ;p

      Delete
  8. cantekkkkkk!!! gojesssssss!!!

    zana pun tak kreatif... semua main tempah jer.. hahaha

    ReplyDelete
  9. Cantik...aku ada majlis boleh la tempah nie...nak buat sendiri x kretip...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa sila sila.. nnti anak dara nak tawen boleh la.. eh lame lagi tu! hehehheee

      Delete
  10. Replies
    1. cantikkann..... pelik betul ida, dari tisu pon boleh jadik bunga.. hikhikhik

      Delete
  11. sama la kite tangan xde seni n x kreatif..tangan pengkau semua ade...kalau tingin selalu order n bayo..hehehe..

    sgt3 comel n cantik okayh itu bunga tisu..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sep sep sep kiteee... hehehhehe.... semua order dan bayar.. semuanya dihujung jari.. muahahhaa

      Delete
  12. wa kretipnya cinta.eka tak tau pulak cinta wat bisnes bunga ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kreatip kan cintaaaa ekaaa.... rasa nak pinjam tangan die bawak balik rumah. hahahhahhaa.. die tolong2 ida buat bunga ni.. bisnes kecil kecilan ;))

      Delete
  13. cantik nya bunga tisu ni..ko hiaskan macamana ? share sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan fida kan...... nnti aku share mcmne aku hias, tapi masalahnya, hari sabtu hari tu, aku tak sempatttt.. ahhahahhahahahaa.. maybe next time aku hias dieee ;p

      Delete
  14. Mila pun masa kawin diy bunga ni untuk bunga telur dpt 100 tangkai

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh milo pun pandai buat? hahahha.. apesal ida tak reti buat nii... hukhuhuk

      Delete
  15. Memg cntik n kretip.tgn I is kayu.tak berseni okeh..kalo wat kompommmmm jd len...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahakhakhh.. same kite... sep sep sep.... ;p

      Delete
  16. Memg cntik n kretip.tgn I is kayu.tak berseni okeh..kalo wat kompommmmm jd len...hahaha

    ReplyDelete
  17. cantekknyaa.... kreatip... teringin gak nak blaja buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan cantek kan..... bljar laaa.. ida malas. hahahhahahaha. ai tahu order jeeee ;p

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page