Friday, April 5, 2013

Berapa jam lagi ?? ;p





Berapa jam lagiii? Nebes pulakk. HAHA. Mau kene makan kakiii statement niii ;p Ini kerjaaaa gilaa.. sangatt gilaaa.. Plan bercuti ke Universal Studios Singapore ni semuaaaa plan holiday Nory pada asalnya, aiols cuma tukang tolong Nory book tiket flight dia jeeee. ;p Tak silap ai, bulan Jan/Feb macam tu ai tolong book kan tiket. Kan Nory? Masa tu Nory memang ade ajak semua orang pergiii.. Tapi mane ade duit maa. So, pekakkan telinga jeee ajakan nory tuh. hekhekhekk . .


Tapi lepas balik dari buat Event Anak Yatim last Febuari, ai rasa ai need vacay ! HAHA. Penat sangattt kott ;p Tanya hubby boleh tak ikut Nory g USS. Macam biasa, my hubby selalu izinkan jeeee.. Die sangat sporting ! Ataupun dah masak dengan bini kaki jalan?  ;p Ai pun terus bagitahu Nory nak ikut. Nory kemain sukaaaaa.. Mula ajak Mila, Mila ON. Ajak Yaya, 50-50 minah tu.. Al-maklum laaa, akhir bulan ni, Yaya nak g Aussie.. Nak FM ! Eh tetibaaaaaa ;p . . Awal Mac macam tu, ai decide pergi dengan Mila sajaaa. Plan punya plan, oke deal. Tapi entah macam mane, si Yaya termakan hasutannn, lalu terikut jugakkk. Muahahahaha. Lagi terukkk, we all hasut menghasut si laki masing masing untuk ikut jugakkkkk.. Muahahaha sekali lagiiikkk... ;p


And guest what? BERJAYA menghasut ! Semua jadik pergiiii tanpa mak (ieza) .. Sebab mak masih dalam awal preggy. Takleh jalan jauhhhh.. Tak pe mak, next time okay ? Masa tu pertengahan mac. Kepala running hotel paliiiiiiiing murahhhhhhhh.. Perjalanan paliiiiingg budjet ! Sebab masing masing TAK de duit tapi nak vacay ! HAHA.. Lagi beberapa minggu je nak pergi time tu, kaw buat hal babeee. Buat hal plan vacay macam ni... Duit bukan ada kepuk kepuk sangatttt .. Adoiiiii


Dekat hujung hujung Mac gitu rasanya, Yaya try ajak Sheila ikut sekali. Lagi ramai, lagi budjet. HAHA. Sebab banyak hal kita leh tong tong.. ;p Sekali Sheila jadik ikut. eh eh? Senang je nak ajak pergi bercuti minah ni? HEHE.. Ok ON. Mula rancang itu ini.. Dan hari ini, malam ni, we all akan gerak ke JB. Ohoiiiiiii..  Esok, insyaALLAH masuk USS. . Tak sabar lah pulakkkkkkkkkkkkkkkkkkk  ;p ... Wish we all perjalanan yang smooth, tak de masalah pape, okay okay? Ai tak janji ada pape cendrahati tak, sebab aiols bawak duit ciput jekkkkk.. sorry ! ;(  Nanti ai review budjet ai ke USS ye. Sangatttt sikit dah boleh pergi USS. heee~



p/s : Jangan tak tahu, vacay ai ke USS ni ditaja oleh Chocolate Fountain.
I LOVE my bussiness. . . Wish me luck in my biss ;))










Yang dah TAK fokus pada kerja dahhh niii, bawa aku pergiiiiii  ;p
signature ms eida

22 comments:

  1. Assalamualaikum eida. hohohoho. nervous okey nak pergi ni. hahaha. hasutan yaya la menjadi. kuikuikui ;p

    *see you after working time :)

    ReplyDelete
  2. wawawawwa.. selamat jalan² kat sana.. review best².. eh.. kot² tergoda jugak hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu sudah pasti akakkk.. ida akan buat semua orang pergi USS lepas ni.. hahahahhaa

      Delete
  3. bestnyer...selamat bercuti ye...moga selamat semuanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin amin. semoga selamat pergi dan balikkk kann ;))

      Delete
  4. eh,kata nk g penang...xjd ke babe? wow ada tajaan tu...ungtung laaa..................:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. penang tak jadik. sibuk la naaa.. hukhukhukkk

      Delete
  5. have fun yaaa... smpaikan slm kat smue blogger yg pegi sane jugekkk...

    ReplyDelete
  6. haha..idaaaa akhirnya plan kita menjadiiii....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haahhahaha... syabas kaki penghasutttt ! ;p

      Delete
  7. Replies
    1. kecohhhh ramai ramai nii. seme orang tgok.. malu kat Msia jeee.. hahhahahhaa

      Delete
  8. eh..eh x ajak kita :P.. hikhikhik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolololoooo.. nanti kita g sesame yeekkkkk .. hehehhehe

      Delete
  9. semoga selamat semuanya.wah dah nampak hasil choc fountain.nak juga.semoga eida sentiasa success dgr kerja baru eida.dan smoga selamat sampai ke USS.happy holiday :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiuuuuuu eka.. tenkiu semuanyaaaa.. hehehhehe ;))

      Delete
  10. buku merah jgn lupa bawakk...
    caya lahh...
    alhamdulillah, semua berjalan lancar walauponn hujan, semangat tetap tak pudar..
    yang penting, merasa jugak main semua game2 wajib kan...
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi ade yang tak sempat tuh.. nak repeattttt! hahahhahhhaa

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page