Tuesday, March 5, 2013

YB Supersized Burger !






Ahad lepas, ai niat dah awal awal nak belanjaaaaa kawan kawan ai ni haaa makan. Sebab? Merekaaaa sudiii mempromote, buat entry pasal bisness Chocolate Fountain ai.. Yelaaa, orang dah berbudiii, kita berbahasaaa, ye dak? Kalau ai bayar mahal mahal blogger untuk promote, mereka ini kawan kawan yang TAK mintak sesen pun. Cuma ai lahhh yang segannn. Ai belanjaaaa mereka makan Burger Besarrrrrrr Gedabakk ni okay !!!  ;p  *kenyang tak korang? sorry kalau tak kenyang! hihihi*


Burger Blackpapper tambah 5slice chesee. 1kg RM45

Nampak tak besarrrrrrrrrr nyaa burger ni, ape lah sangatt nak dibandingkan dengan tangan ai yang kecik cinonettt ituewwwwww.. hekhekhekk... 6 orang makan okay !! yum yum yummmmm.. Kenyangggggggggg!!



Okay, ini Burger seberat 500g sahajaaa. 4 orang boleh makan niii......  RM20




Uols pun dah tertelan air liurrr ken? Nak pergi makan sinii? WAJIB cuba yek! Kat mana tempat ni? Kat Medan Selera Anjung, Seksyen 7, Shah Alam. Foodcourt ni belakang Unisel Seksyen 7. Okay? Cari je kedai YB Supersized Burger kat tingkat bawah... Pernah masuk Jalan Jalan Cari Makan....... Orang cakap beratur panjangggg kalau nak makan burger besar gebabakkk ni, tapii lucky me sebab tak sampai setengah jam pon, burger seberat 1.5kg ai sudahhh siapppppppppp ! Amcam rasa? Memang sedap!!!! Ke sebab ai sedang lapar? Tapi yang spesial saiz diaaaaaaa memang besarr supergaban!!! Syokk sangatt makan ramai ramaiii mengeratkan hubungan gituewww . . . Tips : Datang sebelum magrib ya! Kalau datang malam memang berjanggut beratur. 


Boleh tempah dulu, layan belog dia, http://yazidburger.blogspot.com/

Bila ai cakap ai nak tangkap gambar untuk masuk belog, 
laju laju abang abang YB ni maluuu nak buat burger... hakhakhakkk




Setiap burger lain lain harga, disebabkan petang ni ai ada sikit malassss, uols boleh tengok gambar ini untuk dapat lebihhhh kefahaman cara order burger ni okay yeee? hekhekkkk.. 

Kenyang tak kawan kawan? sorry kalau TAK kenyang.. 
Terimalah tandaaaa terima kaseeeehhh yang TAK seberapaaaaa iniiiii  ;))





Uols tahu, ai gigih memotong burger niii, besaaarr sangattt ! Rasa macamm potong kek pon adoooooooooooooo... HAHA

*Moga murah rezekiii ye Puan Eida* 










Yang kenyaaaaangg sampaiii lebammmmm makan burger besarrr gileeee ni,  ;p
signature ms eida

19 comments:

  1. terpacak jari iollls...sedapp giler...

    terima kasih banyak2 taw eida...

    Semoga Allah melimpah ruahkan rezeki eida sekeluarga...

    semoga bisnes CF terus maju jaya...Aminnnn

    ..Chaiyok3...

    ReplyDelete
  2. pergghhh besaq nya burger.. blom try lagi burger ni.. might be 1 hari nnt, inshaAllah :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ida, bestnya makan burger besarrrrrr. sheila nak cuba gak lah, hehehehehehe. best kan dapat kawan camni. bagus2. semoga ikatan persahabatan korang kekal selamanya insyallah ♥♥♥

    ReplyDelete
  4. dayat penah ajak makan kat sini tp bila tiba lokasinya di Shah Alam,kami lost.....nak g SACC Mall pun nasib tak terlajak ke Klang...hahahaha

    ReplyDelete
  5. mak ai.bosarnya.sebesar kek ... mkn ni confirm kenyang sehari

    ReplyDelete
  6. boleh wat kek happy besday neh . hehehe

    ReplyDelete
  7. SEDAPNYE.....tapi lg sedap kalau ada org sudi belanjaaaa.........hihihihi...

    ReplyDelete
  8. sayanggggggggggggggggg ida banyak2! :)
    nanti yaya buat entry khass untuk cf ida ye. hutang duluuu. :p makanan dah masuk perut. boleh ke? kalau yaya mati, halalkan ye. hihi

    ReplyDelete
  9. sedap nampak burger tu ..nyum..nyum

    ReplyDelete
  10. waaaa...best kan beger nih...sedappp sgt sbb ade apple ijau dlam tuh...dye xguna timun..so, rangup plus masam2 gtuh...nurul dah 3 kali makan kat situ.... hehehehe

    ReplyDelete
  11. uuiiisstt..giler besar..giler mahal...mmg puashati lahhh~

    ReplyDelete
  12. vavavavava..besarnyeeeee..kalau makan sorang mau smp sebln kenyang nie..hehehe

    ReplyDelete
  13. besarrrrrrrrrrrrnya!!! semoga eida terus dimurahkan rezeki hendaknya...

    ReplyDelete
  14. super duper besar.... hahahaha... kita pun x sampai lg YB burger ni.. tau....

    ReplyDelete
  15. besar gile..teringin nak try *bilenye nak kuruss nana oii ;p*

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page