Thursday, March 14, 2013

Tak salah bagi rezeki kat orang lain, nanti orang lain akan beri rezeki kepada kita pulak ;)





Keywords this week yang naik dalam acc Nuffnang ai.
Paling tinggi Harga Tiket Genting Highlands. Itu memang. Dari bulan lepassss tinggiiiinyaa..
Dan Kereta Sewa di Kota Kinabalu, this week. Last week pun ada tapi tak sebanyak ini.
Ai tengok pun terkejuttt. Oooooo ramai nak pergi bercutii di Sabah ye? 







Dan yang paling ai terkejut adalah . . . . . . 


 




YA ALLAH Syukur. Sapa sangka blog picisan ai ni mampu beri rezekii lebihh kepada seseorang. Happy sangatt ! Kak Maya Kete , name seperti gambar di atas adalah owner yang membuat perkhidmatan kereta sewa di  Kota Kinabalu, Sabah.. Tapii yang lagi bestttttttttt, ada diskaun for me for next visit Sabah. Eh eh . . Bilaaaa kahhh ituu???? Sayanggg.. ehem ehemmmmmmmmm . . lallalalalaalaaaaaaa . . 


Terima kasih Kak Maya, ida tak harap ape ape masa ida review pasal perkhidmatan akak. Tapi akak nak bagi, ida terima je... ;p  Ida memang sukaaaa review semua bendaaaaaaaaaaa. Sangattt ! HEHE ~ Ida doa perniagaan akak bertambah majuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  ;))








Yang tak sabar nak pergi Kundasang lagii ! Dan dann kennnn  ;p
signature ms eida

16 comments:

  1. alhamdulillah...

    boleh lah repeat Kundasang lagi..

    hehe

    ReplyDelete
  2. Bagusnya...semoga ieda juga akan murah rezeki :D
    p/s : ieda, gara2 post psl roti butterscotch hrnie ku balun beli byk hihihi.....

    ReplyDelete
  3. tiket gi sabah pun murah kan kt AA? ni mesti kes Lahad Datu..sbb tu AA bg tiket murah sbb org tkut nk g sabah agaknya..hehe..

    wah untung bisnes k.maya ek?okla tu..ko tlg org, org tlg ko balik..:) eh, nk g kundasang lg jgn lupa ajak aku..bleh tmpang special price kak maya..hahaha..

    ReplyDelete
  4. perkongsian yg baik boleh dapat pahala secara tak langsung kan dik..err boleh ke panggil adik?kekekeke...

    ReplyDelete
  5. Berani nak gi Sabah lagik?? Hikhik :>

    ReplyDelete
  6. rezeki kak maya bertambah la pasni ye...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum eida, nanti pergi Sabah ajak sheila. nak g honeymoon sana gak! hahahahha

    ReplyDelete
  8. yela btul, kadang2 org address kita dgn nama blog..
    macam madam jugak...
    semua yg membaca kalu terjumpa panggil madam lala
    kadang2 malu pulak..hahaha

    ReplyDelete
  9. hihihih.. saya pun sama eida, sampai ade yang nak bg hadiah sebab penghargaan tulis kat blog.. saya cakap xpe dah rezeki dia

    ReplyDelete
  10. errmm rase happy kalau dpt review yang besh2 mengenai perkhidmatan ke, homestay ke, tmpat makan ke, then owner drop comment , cakap terima kasih sbb sudi promote perkihdmatan diorng.. bila diornag cakap "thankS" je pun dh buat kita happy..

    ReplyDelete
  11. konpemmmm kalau yaya pegi sabah nanti yaya cakap yaya adik ida. kohkohkoh :p

    ReplyDelete
  12. moga rezeki ieda lebih murah...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page