Thursday, March 7, 2013

Photobook Pixajoy.com serendah RM10 je !!





Saya seorang yang gila photobook.. Dulu photobook mahal , sekarang dah kemaiiin murahhhh . . Mampu milik semuanyaaaa.. Ayuh lah kita semuaaaa men'transfer' memori indah bersama yang tersayang kepada photobook, kenangan hardcopy. hekhekhekkk... Dulu ingat takk, ai pernah beli PhotoBook Pixajoy ni untuk gambar WhiteStudio 1st Anniversary?? Kaliiiiiiii ni, Pixajoy buat promo kaw kaw, sebabnyaaaaaa, Photobook serendah RM10 bakal diberikan kepada photobookians( ikut sukaaa je ayat ai...kuikuiii) .. Beli laaa beli laaaaaa.. Ai sudah beliiii.... Ingat nak letak gambar Percutian Family Pulau last year.... yeahhhhh !


Disebabkan ai terlebih rajin pagi ni, ai ajar uols semuaaa okayyyy ;))

Masuk laman web Pixajoy dulu..

Akan keluar page ni, then uols semuaa klik "Click now to see Offer"




Okay, keluar pulak page ni, nampak takk ada dua design situ berlainan harga. Photobook yang sama saiz, sama bilangan pages yang diberikan, semuaaa samaaaa kecualii Saiz Potrait RM10, Saiz Landscape RM15. Jadik pilih yang mana uols nak okay? Ai pilih Potrait. Murahhhhh RM10 je.... HAHA
Then klik BUY NOW kat situ. Alaaaa taknampak pulak perkataan BUY NOW tuh. Takpe, uols akan nampak nanti...... ;))



Okay, lepas dah klik BUY NOW tuh, akan keluar page ini ..  Nampak tak harga asal Photobook tuh? RM55. Tapi kita hanya perlu bayar RM10 sajaaaaaaaaa... Apa apa pun, kene sign up. Ye dimaklumkan, promo ini hanya untuk new users. Sapa sapa yang pernah beli dengan Pixajoy, TAK boleh beli promo ni. Sebab dia nak new email sign up dengan Pixajoy. Ai beli pun dengan email hubby.... hekhekhekk. So, sila lah create email baruuuuuu bagi yang pernah beli .. Kalau nak laaaaa, okay?




Okay, settle bab men'sing up' email . Dia akan keluar payment seksyen. 




Lepas dah bayar itu ini, gedebak gedebukkkk, BERJAYA !!
Bestnyaaaaaaaaaaaaaa.. Tak sabar nak mendecooooooo photobook pulauuuuuu  ;))

Details Promo ni, 
1.     The eVoucher Code will be emailed to you upon purchase.
2.     The eVoucher Code is valid for 6 months from date purchase.
3.     Free Delivery within West Malaysia only. Delivery charges to East Malaysia is RM8 & RM24 to Singapore.

4.     The eVoucher is only applicable for the above mentioned Cheap 'n' Chic Softcover book size.
5.     The Pixajoy Management reserves the right to change these terms & conditions with or without prior notice.
*Important! Please update your Pixajoy Editor for the latest Softcover size 8.5" x 12". (Open Pixajoy Editor> Create a New Project> Check For Updates) 






p/s; sapaa yang gila photobook tuh, tak beli promo ni memang rugiiiiii OOooooooOOoooOOo









Yang habis canang promo ni kat semua bos2 ai , hahahha, over !
signature ms eida

28 comments:

  1. thnaks eida for sharing.ai pon nk buat gak.letak bundle gambar anak.hehee

    ReplyDelete
  2. Menarik ni.. nak beli lah.. thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  3. nak jugakk lah...

    tapi ade satu photobook tak redeem2 lagi..

    adehhh..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum eida. nak jugak!!!! tapi tak paham sangat apa yang dia bagi ni. hehehe

    ReplyDelete
  5. eida,xboleh pon nk buat payment =(

    ReplyDelete
  6. tak pernah try photobook2 ni..macam best je nak try..tapi tak reti ler plak nak mendeco2..tapi belasah je lah..kata rm10 kan..

    ReplyDelete
  7. tak pernah try photobook2 ni..macam best je nak try..tapi tak reti ler plak nak mendeco2..tapi belasah je lah..nak jugak photobook..ngeeeee

    ReplyDelete
  8. Thanks inform, aku beli 2 :))

    N.H.M.H

    ReplyDelete
  9. dah beli...hahahaha...best lah...ni 2nd photobook...

    ReplyDelete
  10. terpengaruh sudahhhhh.........Yani baru purchase ni..huhu!

    ReplyDelete
  11. nk beli jgklah..aritu yg groupon burn cmtu je..

    ReplyDelete
  12. Gler murah...selalu dlm 50+ jugak kan.. Tq sharing erk.. :)

    ReplyDelete
  13. eida, sy penah beli photobook pixajoy ni.. tp mmg kene install software die eh? mcm2 kene download..

    ReplyDelete
  14. Dah beliiii. Thanks for sharing Ieda :)

    ReplyDelete
  15. ok,sekarang jugakaku g beli..nak buat untuk photobook birthday Hanania!!!!!!!!!!!!yeayyyyyy,penjimatan penjimatan...

    ReplyDelete
  16. wah....i terpengaruh sudah.... huhuhuhu

    ReplyDelete
  17. semua pakat terjebak dah...hihihi..kak fieda ada buat entry ni dan link ke blog eida..

    ReplyDelete
  18. eida...ramainyer terjebak dgn photobook ni sbb eida...hihihihihi...
    oh ye tab tu boleh download games dari google play..boleh connect dgn wifi juga..

    ReplyDelete
  19. akak sker photobook tapi akak tak beli pun. dari rugi entah gmbr apa nak bubuh, biar lah dulu..lagi pun kuasa pula nak create emel semata2 nak grab offer ni. hoho :D

    ReplyDelete
  20. Weh, boleh try ni. Tak penah ada photobook.
    Thanks.

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum eida.....menarik ni n kena juga order...:)

    ReplyDelete
  22. idaaa, yaya nak beli tapiiii yaya tak reti designnnn.
    ida tolong design bolehhh :p

    ReplyDelete
  23. murah..ada baca kat blog kak fieda

    ReplyDelete
  24. mcm mne nk deco? x reti la..nty da beli pas2 org tu akn print gmbr kite bg tu kat photobook tu ke?

    ReplyDelete
  25. mcm mne ni?? nk sgt beli tp x phm la..hehehe..da beli nty kite bg gmbr n design, nty die siap print kn ke rm10???? mcm x caye laaaaa...

    ReplyDelete
  26. ada offer lg kan?? alah camner nak beli ... tgk bahagian bayaran tu ... maybank mg xde akaun, cimb cliks x bukak link pun.. yg adooo atm jer.. camner ni.. sempat tak kalau nak order huhuhuhu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah tak salah ida offer die sampai 30.4 ni.. adehhhh cmne tu akak.. pinjam kawan2 laa.. pastu bayar balik? hehheee

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page