Friday, March 8, 2013

Meatball Ikea duaposen jeeeeeeeeeee seketuiii





 Jangan TAK percaya dalam tupperware tu ada Meatball Ikea 50biji yang hanya berharga RM10 sahaaajaaaaaaaaaaaaaaa  ;))



Dapat tahu malam tadi, time bukak blog ada iklan Ikea keluar. Katanya ada SALE. Baiklah kita kelik kejap.. Tetibaaa ternampak iklan Meatball IKEA duaposen jeee seketuii. Laju laju whats app kawan, ajak pergiiiiiiiiii makannnnnnnnnnnnnnnnnnn. Tapi konfius dulu. Betul ke Meatball IKEA tak halal? Kes daging kuda tu? Gigihlah kawan sorang ni pergi email JAKIM. HAHAHA... Baca satu blog ni, dia cakap, kalau yakin halal makan lah.... Kalau ada rasa was was jangan makan. Ai olsss yakin jeeeeeeeeeeee ...  ;p


Meatball IKEA duaposen seketuuii hanya pada 8MAC2013 sahajaa tau tau.
Jangan pergi esok lusa tulat, takde, uols cakap ai tipu lak! HAHA




Kes dia begini, nak tapau kat kaunter memang TAK boleh. Tak sempat, staff Ikea TAK menang tangan melayan. So semuaaaa kene amik meatball yang telah disediakan dalam pinggan sesiap.. Satu pinggan ada 10ketuii. Kalau nak beli 50biji, amiklah 5pinggan okay? Ai amik 6pinggan! HAHA. 50biji masuk tupperware bawak balik, niat nak bagi hubby/mak/adik beradik yang lain.. Lagi 10biji mencekikk lah kitaaa di situuuuuuuuuuuu  ;p


Ai sesiap beli tupperware kawwww. Terlupa nak bawak pagi tadiii.. Sanggup kaw ! Ramai je buat macam tu.. HEHE ~ Masa we all tengah makan, ada pelakon datang mintakkk trolii.. Malas sebenarnya nak cerita dalam belog, tapiii ada orang tu suruh... wakkakakkaaaaaaa.... Sapa tau? Alaaaaaa, si abang yang suka cakap sabar ajelahhh dalam Filem Hantu Kak Limah tuuuuuuuuu .. Putih gebuu beliauuuuuu  ;p Maap takde gambar sebab semuaa sedang kusyuk makaaaan meatballl kemaiin murahhhhhh ;p



p/s : Sapa sapa yang tengah baca entry ni, sempat lagii nak pergiiiiii...
Ikea tutup pukul 10pm. hewhewww~
p/s/s : sampai sane jangan terkejut kene beraturrrrrrrrrr panjang gileeeeeeeeeeeeeee










Yang siang malam melantakkk laa meatball tuuuuuu  ;p
signature ms eida

20 comments:

  1. Assalamualaikum eida, jelessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

    ReplyDelete
  2. amboii..amboiii...kemain lagi kann ber"meatball" sakan..

    eh haritu yg kite jmpa Amy Search kt Ikea tu tak nak cerita ke??hahahahahahha....

    ReplyDelete
  3. Sedapnya.....ala mesti x sempat ke sana silap2 smpai je dah habis..uhuhu

    ReplyDelete
  4. tak mooooo merajuk dah dengan idaaaaa :p

    ReplyDelete
  5. bestnya dpt meatball murah..nk pegi lah mlm ni..hehehe tp msti ramai gile org..ntah2 meatball pn boleh habis..:P

    sape ek pelakon tu?

    ReplyDelete
  6. Xsempt nk gi.jaga yaya kt hospital

    ReplyDelete
  7. Xsempt nk gi.jaga yaya kt hospital

    ReplyDelete
  8. Sana sini orang cerita pasal kesedapan meatball Ikea nih. Bila tah nak merasa. Haha :D

    ReplyDelete
  9. huhu x sanggup nak beratur pnjg sgt itu... esok nak wat meatball ikea lah..hehe

    ReplyDelete
  10. murahnya..sedap..xpernah test lagi...
    jeles ok!

    ReplyDelete
  11. terlambat baca blog eda...rugiii...sbb murah

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum ... bkn tak nak beratur , bimbang stok dah habis lak ...huhuhuuu

    ReplyDelete
  13. gagah kakak aku g ikea tapaukan untuk adik dia yang tersayang ni..huhuhu...

    ReplyDelete
  14. rara nk g ritu.tp xde kawan,so x jd lah g.hee.wahh siap tapau.dasat.

    ReplyDelete
  15. Akhirnyer dapat gak rasa meatball IKEA...hehehe...budak Akid kemain suke...

    ReplyDelete
  16. pergh... ramai tu... xsangka... nk dpt info ni dari mana ye

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page