Thursday, March 28, 2013

Ingin 'Ketat' seperti ANAK DARA ??






Baca je perkataan ketat, anak dara, semuaaaaa buntang mate, dan dan klik entry ai yekk.. kuikuii . . AMARAN KERAS ni, entry ni terpaksa berbaur 18SG sikit ! Tengok tajuk pun dah tahu kan? Budak budak bawah umur TAK digalakkan baca. HAHA. Ibu ibu, kaum hawaaaaaaaaaaaaaa semuaa SANGAT digalakkan untuk baca sampai habis.......... Tau tau !


Ai nak tanya uols, malam pertama hangat? HAHA . . Alahaiii.. Hangat ke tak? Uols patut tahu kan? kan? *sambil kenyitkenytimata* Time tu semuaaaaaaa dara lagiiii...... Semua benda ketat lagi. HAHA. Padat lagi anjal lagi. HAHA. Time tu asal bergesel sikit je terus ON. Asal tersentuh je terus tarik masuk bilik. HAHA. Over !  ;p  Kenikmatan diaaaaaaaaaaa... kuikuii. Takmo cakap. Sendiri fikir yekkk ;p 


Sekarang? Ce cerita sekarang?? Semua benda (takmo cakap ape, tapi uols paham kan?) dah longgar.. Standard lahh.. Dah bertahun kawen. Kalau boleh, semua benda kat badan yang boleh mengembang, yang boleh melonggar, semuaa dia nak kembang longgar kenn... Haishh..... Standard babee.. Kalau ketat lagi, wa salute lu babeeeeeeeeeee.. HAHA.. Nak nak ibu ibu yang dah beranak pinak. Lagi longgar kannnn? hee~ Selalu orang cakap, makan lah jamu bagi ketat balik, bagi anjal balik, bagi padat balik.. Heyy, kapochi betul ! Kita orang perempuan TAK rasa benda tu penting. Longgar ke ketat ke, kaw dah kawen dengan aku kaw terima lah.. kan? kan? Mesti uols pernah terfikir macam tuuuuuuu.. Tapi hubby kita? Ada tak uols pernah tanya dia? Apa dia rasa? (ada ke lelaki suka longgar? tak kan? ;p) Naya okay kalau hubby tak puas dengan kitaaa, pergi carii perempuan lain.. Hey, namo namo namo. Ai rela makan jamuuuuuuuuuuuuu uuu  ;p


YES! Luaran diri kita, orang luar yang nampak. Dalaman diri kita? Hubby kite je nampak babee.. So, uols pilih, nak jaga luaran lagi penting kee . . Nak jaga dalaman lagi penting? Dah tentulah jawapan dia DALAMAN !! Itu tanggungjawab kita sebagai seorang isterii. Kasi puas sang suamiii.. (gile lah ayat aku! sorry) Okay inilah jawapan kepada semua persoalan tadiiii........

jamu untuk ketat seperti anak dara ;)


Ianya adalah JAMU 100%  buatan kampung.. Bahan yang digunakan mestilah herba yang tidak merbahaya seperti kacip fatimah dan manjakani.. Totally TIDAK MERBAHAYA. Ai gerentii. Sebab, ai dah guna. Muahahaha. Kantoiii... tettttt !! ;p  Ai berani review sebab ai dah guna dan totally berkesan. (maluuuuunye pengakuan niiiiiiiiiiiii  ;p)



"kepada sesiapa yang mempunyai masalah keputihan, 'berbau' atau lendir berlebihan, senggugut, period tidak teratur, breast kendur, ibu2 yang baru melahirkan baby, and terutamanya kepada sesiapa yang dah 'longgar' and berhajat untuk 'ketatkan' balik dengan kadar segera, sis amat-amat menggalakkan u all untuk try this product! 199% dijamin ketat balik seperti anak dara! memang sangat2 berbaloi..setelah diuji kepada berpuluh2 tester, feedback dari tester2 yang sis dapat memang sis puas hati sangat2..alhamdulillah. "

*Kecik je jamu ni. sangatt kecik berbanding yang selalu masuk tuh.
 So tak perlu takut yekk. Muahahhaha*


Okay, macam mane nak guna jamu ni?? Senang ya amat ! Ada dua cara, satu insert ke dalam faraj. Satu makan. Ai test mula mula insert. Cara insert lagi cepat kesannya dari yang makan. Haruslah aiols yang gelojoh ni nak insert kan... Nak cepat! HAHA (vongoks punya statement!) Okay, Insert jamu tu ke dalam faraj. Tolak sikit je. Takyah tolak sampai ke dalam. Asalkan jamu tu tak jatuh dah kire oklah tuh.. Gigil okay nak masukkan tu. Tapi nak cuba. Ai gigihkan jugak insert. Hasilnya sekejap je siap. Tak sakit pun. Cemas sorang sorang je lebih dalam toilet. HAHA . . Bila uols nak kene insert? Tak kisah pagi petang siang malam. Ade aku kesah? HAHA. Berapa lame si jamu tu nak kene duk dalam tu? Haaaaaa.. Kalau boleh biar lameeeeeeeeeee.. biar 5jam duk dalam tu. Lagi lama, lagi ketat katanya. auw~ auw~ Lepas 5jam kelaurkan jamu tuh, cara nak keluarkan dia? Teran sikit macam nak kencing tuh, then kuis kasi keluar. Ai kannn kannn, tak kuarkan pun! HAHA.. Ai biar jeee. Ai is malas nak mengkuis bagaiii  ;p  Alaaaaa, bukan merbahaya pun. Herbs je pun.. ;)) Cara makan? Ai tak buat pun. Ai nak insert je.... HAHA Gelojoh mak jemah tauuuuuu .. tettttt!


Lepas dah kuarkan tuh? Apa nak buat? Apa nak buat uols tanyaaaa?? Buat anak lahhhh !!! Muahahaha.. Shhh, jangan bagitahu uolsnye hubby tau. Insert senyap senyap. Lepas dah makelove tuh, baru tanyaaa. hekhekhek. Ataupun tak sempat nak menanya, si hubby dah puji mencanakkkk! Tak ke kembang periuk semangkukkk hidung. HAHA.. Siyes. Pada ai, jamu ni sangatt berkesan. Totally ai dapat rasa ianya memang mengetatkan on the spot!! Ai sendiri dapat rasaa, ape tah lagi my hubby kannnnnnnnnnnnnnnnn.. Muahahaha


*Sebiji jamu boleh tahan hasilnya (ketat tulahhh) dalam 2-3hari.
Lepas 2-3hari, nak maintain ketat, insert lah lagiii dan bersama... HEHE* Kiranya macam, hari hari bersama pun masih ketat gituuuu akibat penangan SW ! weeeeeeee*




untuk PARA IBU yg tgh MENGANDUNG: 
-TIDAK DIBENARKAN sama sekali untuk makan jamu ni.. 
- tetapi, still boleh insert 1 biji ke dalam faraj untuk tujuan ketatkn.. 
untuk ibu2 yg tengah MENYUSUKAN baby, wanita2 yg tgh mengambil sebarang ubat/vitamin/supplement lain atau tgh period:
- dibenarkan mengambil jamu ni xkira la tuk makan or tuk insert.. dua-dua boleh.. 



Itu saje lah ai nak cerita. HAHA.. maluuu pulak bila baca balik.. ngeh ngehhh~ tapii  ai perlu bagitahu uols semuaaa.. Ilmu ilmu. Mana tau ada yang berminat nak ketatkan on the spot, boleh lah try.. Yang mana taknak tu, duduk diam2 jangan nak komen banyak banyak. Ai tahu mesti ramai nak komen cakap perkahwinan bukan berlandaskan sex semata mata lah ape la kan?? Tapiiiii itulah yang pentingggggggggggg, tak caya tanya hubby uols? Sex penting tak? HAHA ~Tak kurang jugak ada yang akan komen, suami ai tak kisah. Tapiii, cuba uols bagi yang terbaikk, tak ke hubby uols laaaaaaaaaaaaaaaagiii sayanggggg? muah muah! HAHA  *ai semacam dapat baca fikiran orang pulak. HAHA*


Sebelum menutup tirai entry ni, siyes, ai nak mintak maap sangat sangattt kalau entry ni berunsurkan 18SG sangatt! Ai is married my dear~ Sekali sekala ada selingan ni. Muahahahaha.. 1st time entry lucah ni. pestime. Sorrrryyyyyyyyyyyyyy! Makkk, jangan marah arrrrrr. Hakikat mak hakikat... Anak mak dah kahwinnn.. heeeeeeee~  (kadang kadang mak ai baca blog ni ;p) , Sayang, jangan marah arrrrrrrrr.. Aiols memang suka buat review.. (hubby ai memang baca hari hari  ;p) Oh yeee, ai tahu, ramai kawan kawan hubby juga yang baca blog ai.. Jangan pasni uols bahan ai dengan hubby sudah ye.. Baik uols contact Sis Dayen ni beli SW ni untuk bini binikk.. Lagii best.. Korang gak yang dapat best ! Muahahaha...




So, kaum hawa berminat?
Jangan segan silu untuk email ai okay!

Eida iedand23@gmail.com 
(buat tajuk nak beli SW yekk, takut ai terlepas pandang)











Yang suka sangatttttttttttt SW ni, sayang suka tak? kahkahkahhh
signature ms eida

63 comments:

  1. woww... malatop eida nie...
    tp apa salahnya mencuba utk kebaikan bersama yer dak???
    eida, utk kempiskan perot xde ke?

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum eida. nak try gakkkkkkkkkkk! tapi cam takut je nak insert tu. hohohohohhhhhhhhhhhhhhhhhh. semoga rezeki dimurahkan Eida! insyallah ;)

    ReplyDelete
  3. kena cuba ni ! tapi pas beranak nanti lah.. tapi kan, dia takde ke tinggal serpih2 dalam faraj tu? kot nanti kantoi jugak kan hehe

    ReplyDelete
  4. wahhhh hebakkkk...hebakkk....
    ai pon dah try...
    asyikkkk sekaliii...
    auwwww!!!1

    ReplyDelete
  5. oh men? ain dah terrrrrbaca ni!!! harap2 pakcik sarip tak baca sini! :p

    ReplyDelete
  6. aiyamak,den pun dah terbaca T_T

    ReplyDelete
  7. entri yang bakal meletup ni.hahahaha. nanti saya dah kahwin, saya boleh syorkan kat bakal isteri saya ni..hehehe

    ReplyDelete
  8. mak aih!....pnjgnyer entry...hehe....u ni stokis nie....tp mmg betul, jamu la dulu satu - satunyer ubat utk pompuan memulihkan ketat la, longgar la....:)

    ReplyDelete
  9. baca sambil tutup mata sebelah... sambil jeling2 kat blakang kot org skodeng... wakaka...

    ReplyDelete
  10. tegoda².. tergoda.. mahu terjebak jugak ni... hadoilah ieda buat akak tersenyum² baca entry ni tau kat dpn pc... kikikikikiki

    ReplyDelete
  11. alamak... google2 je... terbaca blog ni... hehe.. tq..

    http://nukilan-mutiarahati.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. kalau benda tu kuar2 x per ke....?

    ReplyDelete
  13. kalau benda tu kuar2 x per ke....?

    ReplyDelete
  14. klu benda tu kat dalam x kuar2 x per ke...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe dear.. die jamu bukannnya something yang merbahaya... hehhe. kalau nak tahu lebih lanjut, boleh call je owner dia yaaa... ;))

      Delete
  15. Bagusnya awk ni..sharing is caring...

    ReplyDelete
  16. Baik punya cerita ......fuh!...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sharing is caring. untuk yg dah berumahtangga, ilmu ni sangatt penting.. ;) fikir positif ianya untuk kebaikan bersama. kalau dah pk negatif, itu terpulang pada individu ;))

      Delete
  17. huhuhu bru jer plan nak order.. Kat TAWAU ni byk jga jamu, tp tkut la..

    ReplyDelete
  18. macam best je...hehehe..terima kasih sebab berkongsi info...

    ReplyDelete
  19. Salam Ieda.. Sy nak order.. Sy dah email ieda td. Boleh bg acc no. x.. Tq.

    -erasolema

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada... nak order boleh email ida yekk ;))

      Delete
  22. eida, email ape ye...yg ni ke iedand23@gmail.com sb confius.

    ReplyDelete
  23. Replies
    1. boleh email ida untuk order

      iedand23@gmail.com

      Delete
  24. Camne nk dpt jamu ni.pe nama jamu ni?

    ReplyDelete
  25. Ada no hp x..nk wasup...ape name ni..dmana blh bli..nk bli sgt2..xd email

    ReplyDelete
  26. Replies
    1. boleh email ida. iedand23@gmail.com.

      Delete
  27. wats app xda ke wak?

    ReplyDelete
  28. Salam , dik akak berminat juga produk ketat tu berapa harga nya dan berapa lama nampak kesan

    ReplyDelete
  29. Bole tak wasap sy pasal ubat ketat tu nak tnya harga 0172461455

    ReplyDelete
  30. Miss nti reply email ya ;)

    ReplyDelete
  31. ni bkn ke yg mcm nadia farahida jual.. bulat2 kecik2 serupa

    ReplyDelete
  32. Suka I n berminat nak dptkan produk ni...mcm mane ye nak dptkan...

    ReplyDelete
  33. I berminat la... Mcm mane nak beli yer

    ReplyDelete
  34. Suka I n berminat nak dptkan produk ni...mcm mane ye nak dptkan...

    ReplyDelete
  35. mcm mana nak oder...bleh wsapp x

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page