Tuesday, March 5, 2013

Gathering Blogger with Nuffnang & Red Mummy (Laser Tag!!)






Ahad, 17 Februari yang lepas, cerita dah agak basiiii.. hewheww ~ Gasaaakkk, nak ceritaaa jugaaakkk... Aiols join gathering with Redmummy. Anjuran Nuffnang dan LaserTag @ecurve.. Pestime kaww .. Si nadia lah ni ajak, aiols time tu kat Sabahh, gigih lah nadia dok email bagai semuaa dengan Nuffnang. Tenkiuuuuu sayangnesssss  ;p  Dan akhirnyaaa, aiols terpilihh. Aiols dibenarkan bawak seorang kawan. Hubby takmo pergi. Cettt! So, ai ajak Zana.............. Since dia pun blogger tegar ! Miiiahahhahaaa


Gathering with Red Mummy yang langsung TAK menyombong macam sesetengah blogger yang femes tuh.. RM punya borak, macam dah kenal lameeee.. Dalam hati ai cakap, eh eh tak sombong. Bagusnyaaaa . . Kita bergathering tapiiiii ada disediakan game. Tau apa? Its Laser Tag !! Main tembak tembak ala paintball tapiii dalam satu bilik/kawasan yang gelap, tak kene panas, sejukkk jeee, dan yang penting, TAK sakit macam paintballl.... Kita hanya pakai jaket yang ade lampu , dan kita shoot tepat kat lampu ituu.....  Best ken ??????? Masa main tu rasa macam polisss wanitaaa kawww... Dah serupa main kejar kejar dahh haaaaaa  .  . . . HAHA

Team ai. Purplelicious. Ada Zana, Nory, Adik dan JMR. Percaya takk, we all TAK kenal abang baju merah tu, tapii dia sahut cabaran untuk join team we all tak TAK berapa femes niii.....TQ JMR.. Bila dah satu group, dah kenal laaaa.. hekhekhekkk


Seorang PhotoG. Boleh dapatkan khidmat beliau 
dengan klik kelikk website beliau yaaaaaaa  ;)





Start game battle pukul 3pm lebih , sebab ada yang lambat, ai ingat ai paling lambat, tapiiii ada lagiii lambattt.. Pheww~ Sorry RM. Jalan jem! HEHE ~ Sorang dapat main 4x. 1x je team we all menang. 3x kalah. HAHA ~ Besttt gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa main LaserTag ni. Siyes ! Ai sukaaaaaaaaaaaaaa . . . Next time nak main lagiii... Walaupun kalah, tetap bawak balik goodies bag sponsor by Nuffnang & Ecurve.. 


Battle kali ni diterajui/dimenangi oleh Kumpulan Cik Epal. Juara. Hebakkkk ! Eh eh tengok depan depan Cik Epal ni, gebunyaaa diaaaaa.. Putih melepakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk . . Tak berapa nak borak sangat dengan dia, sebab ai is pemaluuuu.... kahkahkahhh


Siapa sangka ai sedondon dengan RM. huhu~



Walau apa apa pun, besttttttt sangat main Laser Tag ni.. Siyes ! Siyes ! Tak sabar nak main lagiiiii.. Dan tak sabarrr next event ! Kitaa main tembak tembak yeeeeeeeeeeeeeeeeee  ;) Eh pecah rahsiaaa sudahhhh! HAHA ~ Hidup kene ceriaaa  ;)










Yang TAK sabar nak main Laser Tag, yaya lagi tak penyabauuuuu   ;p
signature ms eida

9 comments:

  1. wah..macam best jerrrrr....awat tak offer ai,hehe..guwau jer..

    ReplyDelete
  2. bila baca pasal laser tag ni,aku rindu nak main paintball balik..dah setahun lebih gantung marker...huhuhu....

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eida. bestnya laser tag! tak pernah main woooo.

    ReplyDelete
  4. waaa nak juga main tembak2 ni

    ReplyDelete
  5. nanti kita main tembak2 lagiii ok ssayangggggg :)))

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page