Monday, March 4, 2013

Dan yang bertuah untuk GiveAway 3rd Anniversary adalah . . . .




(sorry lambat umum, macam macam halll.. ;p)





Straight to the point je lah yeee?
Dan nama yang bertuah yang dipilih oleh jari jemari hubby ku yang bertuah itueww adalahhhh ;

*Simple cara pemilihannya. Harap adil dan saksama*





 
3. Masya
11. eka
4. ameris



Ada 7 orang kesemuanya. Hadiah yang berlainan tapi datang dari tempat yang sama, iaitu Sabah. Harap sudi terima hadiah yang tak seberapa dari ai, tapi tulus dari hatiiii untuk readers yang setiaaaa dengan GEDIK niii.. Thank yuuuuuuuuuuuuuuuu ~


Mohon email Nama Penuh, Alamat, Nombor telefon ke ai iedand23@gmail.com
tajuk "Saya Menang 3rd GA awak!!" 
Hadiah akan dipos minggu ni atau minggu depan. Setia menunggu ya?  ;)


Buat yang TAK berapa nak bertuah tu, jangan risauuuuuuuu. Tiap tiap tahun ai buat kannn? Tak caya tunggu tahun depan. hehkehkehkk.. Sehingga kita berjumpa lagii di My4th Anniversary GiveAway ! Doakan ai murahhhhhhhhhhhhhh rezekiiiiiiiiii babeeeeeeeeeeee  ;)











Yang seronokkkkkkkkkkk beri hadiah kepada orang, murah rezekiii, jgn kedek rezekii ituewwww ;)
signature ms eida

12 comments:

  1. assalamualaikum eida. bestnya dah 3rd anniversary. heee taniah pemenang bertuah ♥

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...yeayyy...Sy menang..ahahaha...Thanks E.I.D.A !! :)

    ReplyDelete
  3. Yeay!!
    Berjaya juga akhirnya~
    Laju-laju menghantar detail kat emel Ieda..huhuhu!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..thank you dear Eida.. x sabar nak tunggu hadiahnya.. tak kisah kecik atau besar BE ttp appreciate.. thank you again.. Mmuuaahhh to Eida tau..hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah semua pemenang!!! best dapat hadiah daripada sabah.. i likeeeeee....

    ReplyDelete
  6. tahniahhhh...

    kita pon dapattt jugak..

    hehehehe....

    ReplyDelete
  7. gegegegegege....... nama akak ke yg pertama tu... juling (@@) nak kepastian....
    tq ieda.. dengan kadar segera akak emailkan (^_____^)v

    ReplyDelete
  8. tahniah pada yang menang...tak per tak rezeki kali nie..

    ReplyDelete
  9. Ala.... X menang.... X per.... Tahun dpn mesti cuba lagik :-) hehehe

    ReplyDelete
  10. eh eh camne leh terlepas pandang entry ini
    da nama eka pulak tu
    tq eida. tq sbb memilih eka :)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page