Wednesday, March 6, 2013

Chocolate Fountain Murah ! Murah ! Murah ! Sedap ! Yumyum !!





Saya dah jadik tokay coklat! Miiiahahhahahhaa 




Saya menawarkan perkhidmatan Sewa Mesin Chocolate Fountain serta menyediakan Pakej-Pakej Chocolate Fountain dan Candy Buffet untuk majlis anda yang mana ianya sesuai untuk majlis-majlis seperti : 


Birthday - Wedding - Engagement - House Warming - Anniversaries - Cukur Jambul - Aqiqah - Open House - Annual Dinner - Corporate Event - Farewell - Parties - etc.



Anda boleh memilih pakej-pakej yang saya sediakan serendah RM150 dan saya juga boleh menyediakan mengikut budget anda. ;) Kita bincang ya?  ;)



Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh contact ai di, 

Email : sheloveschocolate29@gmail.com
H/P : Call/sms/whatsapp/line : 012-2334792 (Eida)
FunPage : Chocolate Fountain :She.Loves.Chocolate: 
Blog : chocolatefountainmurah.blogspot.com




Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh emelkan kepada saya:
iedand23@gmail.com @ sms/whatsapp/call : 012-2334792 (Eida)


 
Sajaaaaaaaaaaaaaa bagii uols terliur.............................  ;))





More info, package, pictures, feel free to visit ,
Facebook : Chocolate Fountain She.Loves.Chocolate
Blog : She.Loves.Chocolate







Yang sedia berkhidmat, cewaaaaaaahhhh  ;p
signature ms eida

17 comments:

  1. memang buat aku terliur di pagi hari... aaarrrggghhhh, menggoda ok!!

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eida, heheheeee bestnya nanti kalau ada pape ke orang nak pakai ke.. sheila suh cari eida ye. heee. nak buat untuk anniversay je rasanya hehehehe

    ReplyDelete
  3. eida!!!!saje je~~terliur tau

    ReplyDelete
  4. ok nanti besday melin akak order..

    ReplyDelete
  5. eida,
    kalu bajet rm200 apa yg dapat.
    biskut & mashmelo dh ada.

    ReplyDelete
  6. emmmmpppppphhhh seedapppppppppppppppppppp!

    ReplyDelete
  7. nyum2.. meleleh air liuk aihhh..

    done follow.. jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504done

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum sis...brp ye harga if saya nak sewa..majlis di semenyih tpi utk CNY tahun depan..nak tanya dlu...tqvm

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida dah reply kat fb tadii.. hehehhehe ;))

      Delete
  9. Salam.. Saya ada wasapp.. Mohon check. tq..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida dah reply semuaa wasap. awak yang mane yeee? hehe

      Delete
  10. pm kt whtspp sis 0176917200 nk tau hrga urgent

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page