Tuesday, March 12, 2013

Butterscotch Gardenia kegilaan sekarang ! Tolonggggg



*Stok minggu lepas. Seketuii tujuhposen jee*



Uols pernah jumpa dan makan roti nii? Tak ingat bilaaa, ai mula suka roti ni, dulu mencekik roti cokelat jeee, sekarang ai ade kegilaan baruuu... Sedap sangatttttttttttttttttttttttttt ! Ai beli tak perlu jauh jauh, kat bawah kantin office ai je ada jual ni.. Tapi hanya pada hari Isnin sajaaaaaaaa.. So, setiap pagi isnin, rutin harian ai, pergi beli roti Butterscotch ini. Memang kalau turun lambat, licinnnnnnnnnnnn disapuuu orang lainn . .  Tapi, ai bijakkkk ~ Ai dah pesan awal awal kat kakak kantin tu simpankan untuk ai.. Muahahahaahaa.. Selamattttt kennnn  ;p . . Sapa yang tak pernah rasa? Cuba lahh.. Dan pastiiiii nak lagiiiiiiiiiiiiiiiii  ;))



*Stok baru amik semalam.. Buat kudap kudap di petang hari.. hekhekkk*





:autopublish:








Yang berkursus hari ini ,
signature ms eida

20 comments:

  1. TERINGIN NAK RASA,BALIK NI NAK CARI GAK LA,HAHA

    ReplyDelete
  2. wow. manyaknyer beli. Kawan saya pun kate sedap. Tapi saya tak jumpe lagi roti ni. Huu.

    ReplyDelete
  3. erm, stok seminggu..hehe.. tak pernah rasa lagi..yg roti potong2 yg besar tu biasa la makan..

    ReplyDelete
  4. butterscotch tak pernah rasa
    tapi yang rose punya pernah, sedap jg..
    nnt nk try cari lah hari isnin dpn ;)

    ReplyDelete
  5. K masih setia dgn perisa coklat ida.. yang ni sedap... tp, coklat tu lagi sedap.. haha... Maybe sbb K hantu coklat kot.. Lagi satu perisa yang K baru start suka.. Fluffy Bun Pandan dia.. sedap.. lembut je... tp, mahal skit 9kupang..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum ida, dah ada dalam paket kecik ni? woww baru tahu. heheh sheila beli sebuku besar, habis licin satu hari je. pastu minum dengan air soya. perghhh kenyang takyah makan nasi :)

    ReplyDelete
  7. byknye stock..mmg betul2 sedap nie..;;)

    ReplyDelete
  8. Saya x merasa lagi... hehehe... member kabo yg perisa rose tu pun sedap kan :)

    ReplyDelete
  9. tak pernah jupe roti butterscotch ni..kalau jupe kat kedai ni, harus try jugak.....

    ReplyDelete
  10. aiik.... tak penah lak tgk jenis mcm ni... kat kedai husin kat umah kite tu ade tak? nak kena try ni...

    ReplyDelete
  11. mmg sedap kan ida..kak fieda pun duk angkut jer kat pasar mini depan tu...

    ida..nk tanya pas kita dh design photobook kita tu kan..pas dh siap nak tekan ape ye..tekan gambar troli tu ker..?pastu ada kena buat apa2 lagi tak..?

    ReplyDelete
  12. akk biasa bli yg roti biasa tu..sedap. yg ni pun sedap eh? oke..nati try. hihi

    ReplyDelete
  13. boleh dicuba..nampak sedap jekan

    ReplyDelete
  14. kursus kt mne tuh??
    byk nyerrr rotiii..;p

    ReplyDelete
  15. Amboi byknya.....sedap ker?? Xpernah jumpa lagi nnt jumpa nk beli :D

    ReplyDelete
  16. butterscocth!!!
    my fav.. tapi x penah rase lagi.. slalu beli kek je yang butterscotch,
    ade sekali tu terbeli roti gardenia jenis rose.. hurmmm... x brapa nak sedap.. -_-

    ReplyDelete
  17. dah rasa juga... tp lg suka yg roti biasa hihihihi..

    ReplyDelete
  18. oh dah ada perisa butterscoth..lama xmakan roti gardenia yg ni...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page