Wednesday, February 6, 2013

WORDLESS WEDNESDAY #56 | 0 ???







Masa ai kat Sabah, bertubi tubi msg/pm fb/wasap semua ai dapat, kawan kawan ai bagitahu, blog ai tak boleh bukak. Ai jadik susah hati. Kenapa tak boleh? Rupanya ada problem dengan penggunaan .MY tuhh.. Kawan kawan ai susah hati tak dapat baca blog ai, tapiii ai lagiiiii susahhh hatiiiiii .. Blog ai nie,, nyawa ai ... HAHA ~ #inisemuapoyooooo#  


Hasilnya, 3 hari TAKDE VIEW. ZERO !! So, sekarang ai dah bertukar balik ke blogspottttt . . Pakai ini lagi senanggg, takyah nak serabot tukar dah lahhh . .Menyusahkan diri sendiri balikk ajeeee.....  Now, ai dah legaaaaaa, blog ai dah boleh dibukak semulaaaaaaaaa . . Views makin hari makin stabil semulaaaa . . Thanks 








Yang terfikir nak tukar ke .com , tapii nanti dulu lahhh, bagi kukuh dulu. cewahhhhh ~
signature ms eida

14 comments:

  1. perghhh ida zero kau, mila xdela sampai zero tapi unikk kau lagi byk dari aku duh !!!! jeles neyyy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ida sampai ZERO okay! Tu yang bengang sangat dengan .MY tuhhhhh.. Ntah pape. Lepas ni kalau nak tukar pun, ida guna .com ajelahhh... macam yaya.. heehhehehe... Yeke banyak UV tuh? Sikit je milaaaaaaaaaaaa

      Delete
  2. nasib baik lagi boleh bukak..kalau tak, tak tido mlm lar akak tak baca blog ieda..kuikuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuikuikuii.. akak buat saya #terharu tauuuuuuuuuuuuuuuuu

      Delete
  3. fuh..syg betul uv ida time tu..terus zero..sbb tu kak fieda tak berani nk mencuba..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergh kalau akak, lagi meroyan kot. UV akak duaribu sehariiiiiiiiiii... ida secoet je tuh.. huhuhu

      Delete
  4. itu laaa..kite try gak bukak blog eida tp xleh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedih sedih.. jangan diungkit benda yang menyakitkan hati itu... hahahhahaha

      Delete
  5. jom la tukar ke dot com kak...
    ok je..if ade problem suh je org hosting tu fix kan..hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akan tukar, tapii nantilah.. tunggu belog ni kukuh dulu. cewwahhhhhh

      Delete
  6. nasib baik bulih buka balik...nyawa tue...hahahha

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page