Thursday, February 28, 2013

Travel Kit paling jimat !




*Ini travel kit saya. Kemana mana saya bercutii , mesti dia ikut. WAJIB!*



Dalam satu satu travel kit ada semuaa peralatan mandi, ada berus gigi, ubat gigi, syampoo, sabun, showel gel dan lain lain lagi.. (ayat tak boleh blahhhhhhhhhh). .  Walau ai tahu, setiap kali pergi hotel mestii disediakan kan semua tu, Tapiii, ai tak suka sabun hotel, tak suka syampoo hotel, yang ai sukaaaa hanyalah tuala diaaaa... Miahhahhaha... Uols suka ke? Ai kurenggggg, Tu yang ai suka bawak Travel Kit ai sendiri bila bercutiii.... Jangan risau kalau tak cukup ke hape ke kan, sebab last honeymoon ai, Sabah tu, 5hari4malam ai gunaaaaa ni. Tak guna barang hotel pun. Berdua lagi pakai.. Cukup okayyyyyy  ;)

*Ai beli kat Guardian jeee. Murahhh ajeee.. 
Travel Bottle Kit tu hanya RM16. Berus/Ubat gigi hanya RM10. Siap leh bengkok bengkok si berus gigi. Muat okay sumbat dalam beg tuh.. hikhikhik*




 *Siap semuaaaaaaaaaaaaaaa.. Dah ready Travel Kit uolss? Okay jom pergi bercutiiiii! HAHA*










Yang rasa selesaaaa guna barang sendiri dari barang hotel, dono y?  ;p
signature ms eida

19 comments:

  1. KAT GUARDIAN EH?WAHHHH,NAK BELI GAK LA,HEEEE

    ReplyDelete
  2. betul tu...brg sendiri lg best..:)

    ReplyDelete
  3. barang kat hotel kalau pakai rasa xpuas..shampoo pun xkluar bubble..hehe

    ReplyDelete
  4. haaaa..ida telah bg mila ideaaa beli benda ni untk bawak balik kampung atau bercuti, kalau tak aku bawak bakul mandi kawwwwww...

    ReplyDelete
  5. nory nak gi beli jgak lahh....
    hehehe...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. i ade bag grooming sendiri... dlm bag tu segala maneka ade... i kan slalu out station... so, barang2 tu mmg sentiasa ada dlm tu... nak out station jer trus angkut... takde nak tertinggal ape2 dah...

    ReplyDelete
  8. Kalau saya xcukup byk tu..nk kena bwk yang besar punya.. Maklumlah anak ramai :D

    ReplyDelete
  9. wahhh idea bagus... thank s for sharing eida...

    Lebiu la..hehhe

    ReplyDelete
  10. mmg nak carik camni tau. senang je kan utk kiter yg suka travel ni. tgk kat groupon harganya dalam RM20 lebih kot..

    ReplyDelete
  11. Yana ada beli ni, tapi malas nak isi je. pastu takut tak cukup sebab kamiorang suka pakai banyak2..

    ReplyDelete
  12. Mieya takde nak bawa macam nie. Semuanya sebijik-sebijik. haha

    ReplyDelete
  13. nis sggup g bw smua..haha..smpai penuh lugage..huhh..
    sebeso2 bekas d bwknye.hahah

    ReplyDelete
  14. Ye la dayah, brg hotel xla bgus sgt pun....

    ReplyDelete
  15. klu naik flight mmg kene la bwk guna travel kit..karang sangkut waktu masuk flight sakit hati jer.....

    ReplyDelete
  16. nak carik jugak laa....nak p travel senang

    ReplyDelete
  17. sebab syampoo hotel boleh buat rambut keras kejung!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page