Monday, February 4, 2013

Teaser ♥♥♥ THREE years @ Sabah bahhhh






Hai hai haiiii . . Ai dah balikkk . . Huwaaaaa~ Rindu Kundasangg sudahhh.. Kundasang superb BEST ! Syurgaaaa Honeymoon... hekhekhekkk  . . Sapa sapa yang ingin berhoneymoon ala ala obersi, datanglahhh Kundasang tauuuu  . .  BEST! Tejukkk sepanjang masaaa . *matakenyitkenyitnakal*

@Desa Castle - Ladang Lembu ala ala New Zealand gituuuuu . . ;p



Ai baru naik office hari ni, banyak kerja kene settle dulu. Banyak belog kawan kawan yang belum diterjah. Nanti ai datang ye blog uols? Dan yang pasti, cerita Sabah akan menyusul . . Jangan bohsaaaaannn . .Warning awal awal ni... heeeeeeee ~  Dan kepada yang bertanya mengenai Percutian di Sabah ini, ai sedapa upaya akan cuba update sedeatils yang mungkin yaaaaa . . Saya cuba!  ;p


@Sabah Tea


Ada rupa 'Dejavu di Kinabalu' takk ? Pengaruh tivi kan ai ni? HAHA ~ Masa ai datang tu, hujan renyai renyaiii . . Disebabkan cantikkk sangatt menghijau ladang ni, ai ajak hubby terjah masuk nak tangkap gambar ala ala Aqasha dengan Tiz Zakiyahh... HAHAHA !!  Comeyyyy takkkk ?  ;p



Ok, dah. Sekian. Sambung next entry !  Tunguuuuuuuuuuuu








Yang tertinggal flight !! grrrrr
signature ms eida

28 comments:

  1. bestnyerrr honeymoon kat sabah..boleh kalau ko..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ida lame dah teringin ke Kundasang... Finally.. boleh bah kalau kauu.. hahahahhahahha

      Delete
  2. sapa yang amikkan gambar eida ni... wahh.. belakang tu kabus tebbal, lembu pun x nampak.. mesti sejukkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak, Mr. Tripod yang tangkap kan...... Siyes memang sejukkk time ni.. kabusss sajaaaaaa =)

      Delete
  3. haaa..xsabar nak tunggu next entry...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar eh.... hehehehe.. nnti dah update, jgn muntoohhh bacanyaaa ;p

      Delete
  4. waaa bestnyer.....tak sabar nk baca entry seterusnyer...cepat2 hapdet taw..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Okay.... sabar eh.. hehehehhehe.. sedang draft! =)

      Delete
  6. kundasang best.sekarang ni trend org nk pi kundasang pulak.moga ada benih sedang subur mengembang dalam perut tu....amin..

    ReplyDelete
  7. saya menunggu dengan sabar... review siap harga ok.. hahahhaa... syoknya kalau dpt gie sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siap harga? Ade plan nak pergi lewtew.... Boleh zana, zana kumpul duit macam zana kumpul nak beli Note II tuh? hehehhehehehe

      Delete
  8. bestnya honeymoon...time sejuk2 hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tips kalau berhoneymoon, cari lah tempat sejuk sejuk.. miahahhaha

      Delete
  9. bestnye bestnyeee...yana g tahun depan kot...tahun ni bos xlulus..time anni nnt je, first n last terbang utk dis year...sobsss..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpelah.... dahulukan yg mane penting yaa.. Kundasang tak larikk pun.. hihiiihi

      Delete
  10. Oit..kabus tebal ek time ko g dairy farm tu..msti sejuk gilo kn?aku g td xde kabus tp tu pn xthn sejuk...aku xg pn ldg teh td..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tbal gila ana.. sampai tak nampak ape pon kat belakang tuh, patutnya nampak Gunung....... sejuk gilosssssss ;p

      Delete
  11. dah beberapa kali lalu kundasang tp atas urusan rasmi kejer... bercuti blom lagi... plan tahun ni gak.. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHE~ Sila sila bawak family bercuti.. bestttttttt =)

      Delete
  12. Replies
    1. Syoknya hari hari leh pergi kalau gitu...... =)

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page