Sunday, February 3, 2013

Tahun ke-3 pakai I N A I





Acara WAJIB setiap kali tiba bulan Januari, setiap tahun. WAJIB ! Dedikkkk nyaaaaa sayaaaaa . . Tak tahu kenapa mesti mesti pakai inai setiap kali masuk bulan Januari. Sempena memperingati Hari Bersejarah dalam hidup agaknya.. hekhekhekkk . . Dan juga saja dedikkk bila masa pergi honeymoon tu, semua orang tegur, Ooooo pengantin baruu.. Padahal? HAHA . . . Motipp tak dapat dikesan! Cuma ianya kesukaan ai . . Hubby melayan... Hubby yang tolong pakaikan... Sapa lagi ken? Juga thanks to Sis P yang setiap tahun memberi stok inai.... HEHE ~ Ini entry tahun lepas dimana ai pakai inai jugak. Untuk 2nd year ~ 1st year takyah lah kan? Sebab dah sememangnya pakai.... hehehe ~


::27hbJanuari2013, Jam 4am::



 ::28Januari2013, Jam 9.30am::








Yang memang suka pakai inai, dan TAK semestinya pengantin je boleh pakai.... heeee ~
signature ms eida

22 comments:

  1. amboi kak..siap berikat lagi..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. taknak bagi tercabot time tido kan.. hehehhehe

      Delete
  2. betul-betul..sape2 boleh pakai..mila pun nak pakailah nanti huhu..gedik jugak ney...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahah.. pakai jgn tak pakaiii.. amik feeelllll ;p

      Delete
  3. hana wajib pakai inai time raya. kenapa balut dengan kertas? bukan nnti merah2 inai tu diserap kertas ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ida mmg nak merah2 inai tu diserap, so tak delah merah sangattt.. tahun lepas pakai, merah sangatt, tetiba rasa segan.. hahahahhaha.. tapi nak pakai.... ;p

      Delete
  4. pakai inai boleh serikan dan menyerlahkan warna kulit.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah pernah dengar tuh.. sbb tu pengantin disuruh berinai supaya naik seri kannnn =)

      Delete
  5. haha siap ikat lg.. BE pun ada nak pakai inai tp x beli2 dr skrg.. kt umah byk daun inai yg fresh cuma nak rajin lebih je..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daun lagi best.. tapi kene rajin.. hubby ida yang salu tumbuk.. dia rela... hihihihii

      Delete
  6. suami rajin layan seronoklah, kalau kena pakai sendiri, tu yang tak best ..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hubby pon dah masak dah dengan perangai isteri diaaa.... ;p

      Delete
  7. nak tiru lah pasni....hehehehe,,,

    ingatkan nory je terpikir mcm ni, rupanyer eida lagi advance...

    pasni ade geng lah, geng pakai inai time anniversary...

    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe... sila sila.. selama ni nory tak pernah pakai ke? ida terpk dan terus pakai.. hahahhahahaha

      Delete
  8. wah2...berinai sakan.encik hubby pown melayan je..
    anyway,happy anniversary :)
    moga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete
  9. nory plak dah menjangkit ngan ida..jenuhlah zul yg jadik mangsa nak pakaikan inai..hikhikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhahahahhahahaha.. nasib la zul.... ;p andi mmg redho tiap tahun. ahahahhahaa

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page