Monday, February 25, 2013

Program Mesra Amal Blogger Bersama Anak Yatim #1





*Para Blogger/Sukarelawan bersama Ustaz Hayaudin & Kak Zu 
dari Rumah Amal Kasih Bestari, Kg. Melayu Subang.*




Event Program Amal Mesra Blogger Bersama Anak Yatim berjalan dengan lancar semalam. Total Sumbangan terkumpul RM13k. Syukur sangatt! Di saat-saat akhir pun masih ada yang ingin memberi. Terima kasih. Walaupun hujan turun lebat di petang hari, hujan itu Rahmat. ALLAH SWT turunkan rahmat buat kita semua rupanya. ;)


Terima kasih tak terhingga buat semua sponsor, yang sudiii menaja majlis kami.
1. Kanopi/Khemah yangg suweet sangatt dari Salamah Catering (Kak Long)
2. Banner & Bunting yang kalerpulll sangatttt dari OJ
3. Games Planner dari Bubbles Event Management , even ultraman king tak menang. hikhikhik. . 
4. Catering, TQ Abg fifi dari FIEBY'Z Catering 017-3996985
5. Tak lupa juga gambar gambar kami yang ohsem dari Zaini Husain Muhammad Hayden Little Hannah Collection

(i'll review all the sponsor next entry ya!)



Juga tak lupa kepada semuaaaaaaaa sukarelawan, para blogger yang menjayakan program ini sampaiiii sempurna saya kira. Nak sebut sorang sorang, jenuhh.. ada 40orang ni..... hehe~ Terima kasih ye semuaaa, jangan serik untuk join event yang dianjurkan oleh kami.. Terima kasih tak terhingga untuk tenaga, kerjasama,masa yang diberikan. Terimaaa kasihh.. Terima kasihhhh ;)


"Siapa sangka blogger yang tiada apa apa, tiada penaja besar, tiada vvip, dan bukan dari institusi mane mane, boleh menyempurnakan majlis ini. Ustaz sangat terharu dan berterima kasih kepada semua." Sebaris kata Ustaz Hayaudin dari Rumah Amal Kasih Bestari.

*mood: Ustaz buat semuaaa orang sebakk.. *mata berkaca*



To urusetia : Rindu nak gaduh, bertekak dgn dengan korang lagiii... ngeeee~
 

To all : o-O ye. Ida mintak maap, kalau ada terkasar bahase sepanjang kitaaaa bekerjasama dalam menjayakan Program Amal ni..  Tau tau ! 










Yang TAK cukup tido, balik nak tido puas puassssssssssssss,
signature ms eida

11 comments:

  1. yang sangat terasa kerugian...diriku n husband tiada dalam pic............

    ReplyDelete
  2. Samalah idaaa nak tido puas-puas leganya kepala lepas event niiiee..

    Alhamdulillah event berlangsung dgn lancar

    TQ pada korang semuaaaaa....

    ReplyDelete
  3. wah seriusly nampak best ni. macamna boleh join group ni ye? pm solehah : pinkgemstone90@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Tahniah dayah and the team, semoga usaha murni korang dirahmati allah...amin

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...dah selesai dgn jayanye..

    kunjung balas dr nurul ke blog ieda yer :) salam kenal

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.. gembira dlm join event ni.. harap lepas ni akan ada banyak lagi event utk merapatkan hubungan kita semua..

    ReplyDelete
  7. hmmm... terkilan xleh join. huhuhu

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. Semoga amalan ini dpat dikekalkan...
    Tahniah buat penganjur...
    AmiRini teringin nak join...

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum ieda, sedih sgt dgr ucapan drpd ustaz. Semoga mereka tabah menghadapi dugaan dimasa hadapan. insyallah. rasa cam nak amik jadi anak angkat je....

    ReplyDelete
  10. Salam... sy ingin terlibat dgn aktiviti amal mbantu org di masa akan dtg...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page