Saturday, February 2, 2013

My 3rd Anniversary GIVEAWAY DAH TUTUP !





Dah close dah. Dah dah. Kita ada  31 orang penyertaan.. Terima kasihhh banyak banyakk pada yang sudiiii men-join-kan diri dengan GiveAway ai yang TAK seberapa ini ~ 




Check kejap nama uols, ada takk ? Kalau tak de bagitahu ye?
Kalau ada, doa banyak banyak, nama uols terpilihhhhh . . HEHE ~
Boleh check nama uols di ENTRY INI. (Ai hanya kira penyertaan dari ENTRY ini saja tau)

3. Masya
4. ameris
6. mizzwar
11. eka
13. nadia
15. missayu
16. eijasya
17. careno
18. Puan K
20. azievee




p/s : Sorry tutup GiveAway ni lambat. Blog ai ade problem kan minggu ni?
Tak tenang tau berhoneymoon bila ramai bagitahu , belog ai TAK boleh bukak. Susahhh hatiiiiii








Yang dah balik KL sudahhhhhhhh,
signature ms eida

12 comments:

  1. nasib dah boleh masuk..mimpi2 mak nyah teringat belog u geee...hahaha

    ReplyDelete
  2. tak sabor tunggu, harap2 ader rezeki..

    ReplyDelete
  3. Nama aku takde seeedihhhhhh -.='

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh? Mila yang tak masuk GA ida.. ida yg patut sedih ni... huhuhu

      Delete
  4. nama sy ada.. tp link ke blog sy tu salah la sis... hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah? yela.. sbb ida bukak hari tu nampak ada dua link? taktahu yg mane satu.. huhuhuhuhu

      Delete
  5. YEAHH MASUK SENARAI.. TU LAH.. BKK BLOG EIDA MINGGU LEPAS X BLH MASUK... INGATKAN KT SORANG JER.. RUPENYA ORG LAIN PUN SAMA...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page