Thursday, February 21, 2013

Lelaki BOROI = Lelaki PENYAYANG tau !





Erkk..tahukah anda hampir 92% lelaki yg berkahwin akan boroi dlm 2 tahun perkahwinan. Malas statistik penceraian juga melaporkan hampir 89% kes penceraian berlaki kpd suami yg six pax dan masih tampan...



Berbanding kadar penceraian yg melibatkan suami boroi hanya sekadar 19% kes penceraian, namun itulah hakikatnya. Beruntunglah kpd mereka yg mempunyai suami boroi dan menurut kajian lagi, lelaki boroi lebih penyayang dan berfikiran jauh.





##Hubby ai maintain je kurus keding gitu. Dah tiga tahun kawen? Alaaaaa.. sayang pehlisss boroi.. Miahahaha... Tapi ai know, even dia tak boroi, diaaa sayanggg ai.... Muahahaha. . So, kawan kawan, jangan risau hubby uols boroii, selamat tau? takde orang nakk, takde orang tackle, takde orang kacau. Pempuan lain pon tak pandang lakiiii kitaaaa yang boroii niii.. Kan selamat tuh? Tapii, jaga jaga cik salmah, hubby hubby yang masih tampan bergayaaaaa.. Sayangi lah istewiii anda sepanjang hayat okayyyyyyy , walau istewiii tu dah berubah bentuk.. Muahhahahhaaaaaaaa . KBAI!


###Yang entry suka suki ni. Jangan amik terlalu serius eh? eh? Tak sukanyaaa hidup dalam keadaan serius manjang. Ce happy happy. Kita gelak ramai ramai okayyy? Ini cerita biasa yang TAK de kene mngena dgn orang lain. Saja saja up. Ai rasa comel je cerita boroiii ni.. huhauhuahuahaaaaa








Yang saja up cerita ni,
signature ms eida

21 comments:

  1. hubby yani boroi, dan sekarang yani tgh train dia on diet..boroi not good for him. bukan nak dia kurus tapi nak dia terjaga kesihatan.

    ReplyDelete
  2. kalau boroi tp still maintain hensem dan bertambah macho guane plak? perlukah isteri risau... *sedang menyelami perasaan isteri... kahkahkah

    ReplyDelete
  3. Eh, laki boroi pun ada orang nak tau.. Sebab penyayang kan. Manis dia tu lain macam. hahaha
    kalau masih hensem, itu bonus !

    ReplyDelete
  4. yessszaa.....aku sokong....

    sep..sep...

    hehehee

    ReplyDelete
  5. idaaaa mcd tunjuk gambar ni kat mila..mengekek aku gelak..siap ckp belum kawin lagi dah boroi ape cer??? tapi gambar tu seriessss lawakkkkkk...

    ReplyDelete
  6. eida.. suami eka kurus.. tp cumel tang perut tu... selalu act like aladdin gosok teko ajaib kat perut dia tu.ehhhe.. dah bape ari tak menggosok ni

    ReplyDelete
  7. hehehe.. laki ayu mmg boroi pun. mmg penyayang sgt.. sblm ni xboroi pun tp sama je penyayang gak..

    ReplyDelete
  8. hihihi... hubby akk pun maintain gak keding berat 51kg! xtau dah mcmana nk suruh dia gemuk..uhuhuhu...

    ReplyDelete
  9. suami kak fieda pun maintain jer dari dulu kdg tu jeles plk..
    adik kak fieda yg nk kawin kat kg kuantan..kalau kat sini harus rasa nk gak candy booth...hehehe

    ReplyDelete
  10. salam,,

    kalau ada agama, tak kira boroi or tak, dia pasti tidak akan berbuat jahat pada keluarga dan isteri dia..hehe

    ReplyDelete
  11. Ieda..laki ku sebelum kawen n smpai skrg maintain boroi....hehe..tang berpandangan jauh ngan penyayang tu,mcm kena ngan laki ku itu..

    ReplyDelete
  12. hehe alamak bakal suami kita boroi tak aek ? agak agak :)

    ReplyDelete
  13. ntah suami akak tu boroi ke idak... boroi tepi... x kedapan hahaha.. acaner tu.. kira sayanglah tu kan.. ade kene org x sy istewiiii weeeeeeeeeeeeee peaaccchhhhh ..... (^___^)v

    ReplyDelete
  14. hubby kte pun xbrubah tp kte yg suh dia gemuk spy sama dgn bini dia yg makin naik..heheh..takut gak hubby beralih arah tp harap2 tak la kan...:)

    ReplyDelete
  15. ehemmm...hehehe..suami ila pun boroi..hahahaha..tu pasal..kebanyakan lelaki pas kawen mesti boroikan..hahaha..tapi tetappp sayang... pasal fakta tu..betul kot..hehe..penyayang =)

    salam kenal..ila follow sini =)

    ReplyDelete
  16. hubby sy dari masa zaman bercinta sampai sekarang alhamdulillah penyayang

    ReplyDelete
  17. erk...menakutkan la kalau boroi..hehehehe

    ReplyDelete
  18. seluar lelaki lepas kahwin kebanyakannya akan berubah saiz.. hihihi.. adiey dulu mcm tu gak.. tp lepas setahun dia try usaha nak pakai seluar saiz masa bujang.. berjaya dia buat aku jelesssssss... nyampah!!! hahahha

    ReplyDelete
  19. Nice one...
    No wonder la AmiRini gemuk jer..
    rupanya dah 4yrs kawin...
    hehehe..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page