Tuesday, February 26, 2013

Kenali Urusetia Program Amal Mesra Blogger Bersama Anak Yatim






Hai hai haiii . . Masak lah uols semuaaa baca pasal Program Anak Yatim ni berhari hari.. HAHA. Banyak ni nak cerita , nak kongsi dalam belog. Untuk tatapan dikemudian hari. Satu satu ai akan cerita supaya tak kan tertinggal satu ceritaa pun.. Disebabkan gambar belum dapat sepenuhnya dari Official PhotoG Program Amal Mesra Blogger Bersama Anak Yatim ni, mari kita ceritaaa pasal Orang KUAT Program ini.... Mana tau ada yang TAK kenal mereka kan?

Urusetia a.k.a Orang Kuat . . Tabikkkkkkk !



Takde si Orang KUAT ni, TAK jalan Program ni. Selama duabulan lebih, kepala mereka berlima running pasal program ni. Ke sana sini cari sponsor, yang gigih cari Nadia lahhh, we all , si tulang belakang gigih menghebahkan seluas luasnyaaaaaa untuk mengumpul danaaaa.... Settle semua, gigih plan macam mane program ni nanti, nak buat ape, nak beli ape, nak bagi ape, ... Dari awal tahun hari tu rasanya, start keluarrr mencari, survey barang, gigih pergi kilang cari almari loker... Semuaaa nak kene fikir, dari sekecik kecik benda sampaii sebesar besar halll . . Gigih sangattt !


We all TAK kesah duit minyak keluar, duit makan keluar, tenaga, masa terpaksa dikorbankan, heyyy TAK kesah semuaaa tuh... Asalkan event ini berjaya! Tu belum campur bergadoh pasal idea . . HAHA~ Koranggg, terima kasih semuaaaaa  ;) Sayang korang ketattttt sangatttt tau! Jom kenali mereka satu satu . . . . Kalau nak lagi best, follow lah merekaaaaaa  ;)


Nadia & Syafiq - http://www.nadiafarahida.com




Terima kasih sayang sebab izinkan saya untuk buat sesuatu yang mendatangkan kebaikan untuk diri saya sebenarnya. Saya cuba untuk buat baik, cuba untuk perbaiki diri. Terima kasih sayang juga sebab support event saya. Hari hari dengar saya membebel pasal event ni. Terima kasih sebab jadi, tangan dan kaki saya di event ni kelmarin. Saya tahu awak penat. Gigih awak mengecat/mengangkat barang. Terima kasih sayang.. Saya sayangggggggggggg awakkk dunia dan akhirat  ;)









Ieza & Nasrul (Mak & Ayah) - http://senyumangadisgerimis.blogspot.com/








Yang rinduuuuuuuu suasana Program kelmarin,
signature ms eida

14 comments:

  1. heiiii idaaa..menitik air mata aku baca entry kau ni idaaaaaa....saya korangggggg sangattttttt....

    muax..muax..muax...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum ieda, sheila pun rindu dgn suasana kelmarin. masih berborak dgn suami pasal event tu. love you all ♥

    ReplyDelete
  3. tahniah kakak semua. bangga dapat kakak-kakak terbaik macam ni :) moga rezeki akak semua dimurahkan! amin!

    ReplyDelete
  4. good jobbbbbbbbbbbbbbbbbb.....................

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak tgu entry anak yatim ni...

    ReplyDelete
  6. Tahniah, good job dear...
    Yg ptg sumenya comel2...

    ReplyDelete
  7. meleleh ayak hingus den baca entry ni....
    sob..sob...sob

    sayaanggg korang semua .....

    ReplyDelete
  8. awesome!!lama betul xtau perkembangan semasa...aishhh rugi rasa xjoin..huhuhu

    ReplyDelete
  9. best nyer dapat kenal urusetia yang memang setia sangat ni..dpt organize event macam ni..xsangka muda2 semua blogger ni tp bersemangat..segan pulak tym join last moment malam tu..klaka sgt..saya tau anda semua penat tapi berbaloi2 sangat bila buat dapat sesuatu utk anak2 yatim tu kan..semoga anda semua dapat apa yang anda hajatkan kerana Allah swt sahaja yang mampu membalas jasa kalian sumer..ikhlas dpd -along-

    p/s: nangis pulak bila kenangkan anak2 dkt rumah tu..jgn lupa urusetia upload video mereka buat persembahan tu tau..;)
    chomel sgttt mereka ituuu..

    ReplyDelete
  10. waah seperti sangat menarik program volunteering macam ni.. tahniah!

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat team urusetia... smg Allah berkati usaha kalian dgn dimurahkan rezeki dalam pelbagai bentuk.... Amin....

    ReplyDelete
  12. saya datang dari belog Nadia..TAHNIAH korang!!!

    ReplyDelete
  13. sayangggggg idaaa :)
    semoga Allah dengar doa kita dan makbulkan sama2.
    walaupun sakit badan belum hilang, tapi tetap tak sabar nak tunggu handle next event :))))

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page