Wednesday, February 27, 2013

Kenali Blogger/Sukarelawan Program Amal Mesra Blogger Bersama Anak Yatim






Separuh dari yang hadir ada dalam gambar. 
Ada juga yang TAK ade sebab dah balik dulu. Hujan petang tu. 



Hari ni ai nak up senarai namaa blogger yang join. Blogger yang join ada link masing masing. Jenuh ai pusing pada satu satu mejaaaa nak mintak tulis link blog. Kalau ada yang takde link, sorri ehh. Mungkin ai terlepas pandang. Ye laaa, masa pendaftaran, ai kelam kabut nak handle daftar dengan 'gangguan' budak budak lagi , nak pegang pen laaa, nak conteng kertas laaa, tanya itu ini.. heyy lahaiii budak budakk.. Tak boleh nak marah, budak budak kennnn . .So, kita layaaaaaaaankan ajeeeeee  ;p


Sambung cerita, kalau tak de nama/link blog, bagitahu ai, ai akan edit tambah. Simple kan? Tak perlu sentap ehhhhh.. Hidup kene ceriaaaaa.. Miahahhaha *padahal takut kene marah* kuikuiii . . Mengikut senarai nama yang ada kat ai ni ha, ada seramai 42 orang yang hadir menjayakan Program Amal Mesra Blogger Bersama Anak Yatim ni.. Ada yang bawak isteri. Ada yang bawak suami. Ada yang bawak kawan. Bawak kawan kepada kawan. Bagus kannnnn ? Dalam 42 orang ni, 20 orang adalah blogger.. 


Ai takde gambar sorang sorang, kalau tak, ai dah tepek dahhh kat siniii... HEHE ~ Tapi ai akan senaraikan link link merekaaaa.. Terima kasih kawan kawan sudiii join Program Amal yang dianjurkan oleh kami. Terharu sebentar. Terkesima sekejap dengan tenaga yang dihulurkan.. Eh eh? Badan uolss rasa sengal sengal takk? Penangan mengecat mungkin. kuikuiiii 


Link Blogger Yang hadir Program Amal Mesra Blogger Bersama Anak Yatim

1. Nadia - http://www.nadiafarahida.com/
2. Eida - http://msieda.blogspot.com/
3. Mila - http://milaahmad.blogspot.com/
4. Nory - http://noryzoulkefle.blogspot.com/
5. Ieza - http://senyumangadisgerimis.blogspot.com/
6. Nuha - http://lovebubbling.blogspot.com/
7. Bella - http://bellaisyqeef.blogspot.com/
8. Iera - http://ierasebelas.blogspot.com/
9. Sheila - http://www.sheilashahfiekry.my/
10. Ayu - http://ayuamanshah.blogspot.com/
11. Linda - http://anggunbabycloset.blogspot.com/
12. Zana - http://adieyza.blogspot.com/
13. Zue - http://akubukanblog.blogspot.com/
14. Yana - http://leeyanaradhi.blogspot.com/
15. Mimi - http://www.mimiepinkummi.my
16. Boni Kacak - http://www.bonikacak.com/
17. Abg Long Mujahid - http://www.soutulmujahid.com/
18. Ummi - http://nukilanummiabi.blogspot.com/
19. Nugrul - http://www.nugrulsakura.my/
20. Liza - http://syahidahbillah.blogspot.com/



Sukarelawan Yang hadir Program Amal Mesra Blogger Bersama Anak Yatim

1. Syafiq
2. Andi
3. Mcdee
4. Zul
5. Nasrul
6. Hadi
7. Dayat
8. Karlida
9. Hadi Kahar
10. Faidzal
11. Nini
12. Wan
13. Aidhar a.k.a KakNgah
14. Khairul
15. Poksu
16. Moksu
17. Kak Lim
18. Joey
19. Salim
20. Dahlia
21. Hafizah
22. Aliah



Kepada semuaaaa yang terlibat. Terima kasihhh banyak banyakk tau. Tak tahu lah bila ai nak stop ucap terima kasih ni.. Miahhaha... Terima kasih atas semuaaaaaaaaaaaa yang telah menyumbang tenaga, masa, tauuuuuuuuuu................  ;)










Yang gigih tak sayaaaa menyenaraikan semuaa link itueww?  ;p
signature ms eida

16 comments:

  1. As Salam Eida..

    Tak jemput pun kami untuk program Amal ini...Kalau ada roger2 la kami yer.... :-P

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum yang, hee. bestnya. sama2 kasih eida. ehh ada org nama hadi jugak ekk dlm event tu? sama nama dgn suami sheila hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sheila, hadi tu nama husband zana.. rupanya nama husband kita sama.. hehehe...

      Delete
    2. betullah, suami sheila yang perasan nama suami zana sama dengan dia. hahahahha kembar ekkk :)

      Delete
    3. Done follow semua blogger, yahooooooo!

      Delete
  3. Salam Eida...mimie dtg jenguk Eida...gigih ye buat entry nih...huhuhu

    ReplyDelete
  4. gigih sangat2 yunk.. gud job yunk!!!

    zana dah terjah jugak blog diaorang.. best dapat tambah kawan baru.. :)

    ReplyDelete
  5. sedang gigih menfollow sorang2....
    hehe

    ReplyDelete
  6. meriah event ni..congrats,congrats..berjaya :)

    ReplyDelete
  7. syoknyer..rugi x join..nad follow awk..=)

    ReplyDelete
  8. meriah..ramai jugak blogger ye..

    ReplyDelete
  9. mila tau ida memg seorang yang gigih !
    gigih sangaaattttt..:p
    mila pun sedang gigih nak follow satu-satu nie.


    ReplyDelete
  10. salam kenal. singgah sini terus tinggal jejak. jom tukar link, citer dan pendapat

    ReplyDelete
  11. aku dh follow kesemuanya...hahaha..

    ReplyDelete
  12. Tima kasih kembali... seronok dpt berkenalan dgn korang semua.. Nnt ada rezeki jgn serik panggil lagi ya.. ;)

    ReplyDelete
  13. terjah sinii!!jeles nye..nia nk join jugakkk..huhu

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page