Thursday, February 14, 2013

IKEA lagikkkkkk





Minggu lepas, cuti yang sangattt panjang tuh, cuti CNY tuh? Uols semua syokk ahhh berkepitt dengan hubby masing masing kan? Ai ols hubby tak deeee... So, kita berkepit dengan kawan kawan aje lahh... LOL . . Nasibbb baikk Kekda ajak pergi IKEA . .Bagusnyaaaa.. Terisi jugak masa ai dirumah.. Kalau tak, bosannnnn YA RABBII tauuuu ? 


*Mereka berdua berpeplum that day...*




Pukul 10am, Zana dah angkut ai ke IKEA.. Harus lah awal ke IKEA time cuti muti ni.. Kang orang meramaiii sajaaaaaaa . . Motip pergi sane? Saja nak jalan jalan. Kekda cari barang, ai TERbeli barang. Zana pun TERbeli jugak buat kenangan datang IKEA pestime.. Eh eh? HAHA . . Dan yang pasti IKEA Meatball tak boleh tak makan. WAJIB makan. Ada yang bertanya, hubby takde, macam mana ai boleh keluar dengan kawan kawan? Dapat keizinan dari hubby tak? Haaaaa.. sampai begitu sekali, orang 'fikir' tentang ai.. Jangan risau, sebelum hubby pergi ai dah cakap, ai nak keluar dengan kawan kawan nanti. Tapi taktahu dengan sapa , pegi mana. Sebab ai tahu, ai mesti akan keluar punya.. HAHA ~ So, hubby pon dah izinkan ai keluar. Settle kan? Jangan risau eyhhh   ;p


*Apesal ai pulak yang nampak eksaited padahal Zana yang perlu eksaited!!!* HAHA



Lepas pergi IKEA, sempat ke Daiso , pastu sempat pulak pergi beli Durian Crepe. Semua pun kasikk sempat.. Alahaiiiii..... Ai makan sorang. Kalau hubby ade ni, gerenti berebutttt... Oh rindu dia ! Esok hubby balik.. Hooyeahhhhh ~ Nasib CNY tau, banyak kekdai tutup, kalau tak berjalan lagi kamiii.... Sudahnya, petang terus balik..... Sekejap sangat pulak.. Nanti ngedate lagi tau tau... 





p/s : This week ke IKEA lagi.  HAHA..
IKEA dengan ai TAK dapat dipisahkan lahhh  ;p









Yang makan meatball kenyang dari pagi sampai ke malam !
signature ms eida

16 comments:

  1. nama saya diseru di sini pulak.. td dekat blog kekda.. hahah..

    tq eida sebab sudi bawak saya jalan2.. saya sukaaaaaa.. *tetiba bersaya pulak!! hahaha..

    meatball sedapppp.. durian crepe sedappp.. semua sedappp.. ha, yg x sedapnya kena marah dgn org jual air tu.. gila!!! nyampah tau..

    saya excited tp depan kamera cover comel.. hahaha.. mcmlah comel kan?? comot dah tu... hahahha...

    ReplyDelete
  2. ntah bile lah nak dapat merasa makan meatball ikea ni... ermmm... x pernah jejak ikea pun...

    baru pasan ieda ada tahi lalat kat atas mulut belah kanan opssss......

    ReplyDelete
  3. mmg la kenyang dari pagi smpai malam sbb tapau.. kukuikuii.....

    nati kita buat plan adhoc lagi ya.. plan camni baru sng nak jumpa..kalo tidak.. berkurun baru dpt jumpa :D

    ReplyDelete
  4. ikea best....rindu meatball....

    ReplyDelete
  5. comelssssss...dh lama gile kut xmakan meatball..

    ReplyDelete
  6. samela kite.. suke sngt g IKEA.. kalu g ari2 pun xpe.. tp lately ni jarang dah g.. huhu.. rindu kat IKEA..

    ReplyDelete
  7. X pernah sampai ikea lg...next time bawak ai plok...hehehe

    ReplyDelete
  8. Meatball ikea..sukanya.. nape nmpk x ramai org ni.. BE penah g awal2 tau tgk penuh je seat..huhu

    ReplyDelete
  9. amboi..syok tu dapat mkn meatball ikea..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page