Monday, February 11, 2013

Banner XPDC Menawan Puncak Gunung Tahan





Bila rindu kita update dia okay ? hehe ~ Entry kali ni nak cerita pasal Banner COHAN untuk XPDC Menawan Puncak Gunung Tahan ni haaa.. Setiap kali ada XPDC mendaki, mesti ada banner. Banner tu WAJIB ! Ai menyaksikan dari awal hingga siapnya banner tu sebabnya hubby yang buat.. hekhekk... Syabas hubby ! Hubby memang suka buat menda menda gini ~ Tu dia tak kesah buat sorang diri.. Dari menekap , melukis tulisan / logo dan mengecat, dan sampailah siap !

Tapii masa nak cat warna tu , ada jugak kawan dia yang datang tolong, Chip. 
Lagii cepatlah banner siap !  ;)




Banner ini sangatttt lahhh panjangnyaaaa sebab mula mula dijangka 24orang yang akan join.. Tapii, dari sehari ke sehari, sorang sorang tarik diri.. Kurang semangat kesukanan niiii.... HEHE ~ Alih alih sampai masa nak pergi hanya tinggal 11 orang saja ! Hubby lak lukis banner besar gilaaaaaaaaaa . .Gasak ah dia kata ! HAHA . .Nak buat macam mane.. Mana nak sangka ramai tarikk diriiii  ;(

*Actually logo COHAN ada di kiri kanan banner, tapi ai tangkap gambar tulisan dan logo disebelah kanan tu saja sebab terlampau besar, camera ai tak muat ! HAHA*




p/s : Apa lah hubby tengah buat sekarang? Dah sampai mana rasanyaa... hmmm









Yang nak keluar berjimba jimba dengan kawan kejap! Bohsan weiiiii
signature ms eida

14 comments:

  1. wahhh nak berjimba ke mana tu?? hehe..

    ReplyDelete
  2. suami gi daki gunung, isteri ape lagi daki shopping mall la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. g shopping mall sorang2 pun tak best gak sue.. hehehehee

      Delete
  3. sedihnyaa...peluk bantal jer lar malam ni ieda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida polok mushang kakkkkkkkk..... hahhahahhaa

      Delete
  4. cantik banner..simple je...suke tgk font kat banner tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida pun sukaa. simple . just nice. tulisan senang, jelassssssssssssss

      Delete
  5. Replies
    1. dah macam lagu dah kak... hehehhe.. rindu rinduan jadik kenang kenangan... hehhehehe

      Delete
  6. semoga dipermudahkan Allah hendaknya.. x pe eida, esok andi dah balik.. best kan!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page