Monday, January 14, 2013

Reunion Kecil TTC Corner






Minggu lepas, weekend yang palingg pack dgn aktivitiii.. Heaven! Dengan kepala serabot memikirkan banyakk hal, ai men-join-kan diri dengan Reunion kecil TTC Corner ini pada hari Sabtu.. Bestnyaaa jumpa mereka ! Hilang semuaaa masalahhhhh . . Macam ni lah kawan.. Kawan yang TAK mendatangkan masalah.... Nice.


Reunion TTC Corner yang dirancang last minit dan akhirnya yang join pun seciput ajaa.. Tak pe, janji happy kannnnn ! Kali ni di rumah Yannie, bukit Jelutong kauuuuuu ! Jangan tanya ai kat mana tu? Sebab ai pun taktahu.. Dan YES ! Kami sesattttt ! Ke Panglima Garang kami pergiii ~ HHAHHAHA . . Ni gara gara co-pilot duk ralit main insta... Ampunnnnnnnn . . 


Potluck kami hari ituuuuu ~ Makan sampaiiii perut munciiiit !  ;p



Eh eh Kek Batik tu ai buat, suka mereka! Ntah apa yang sedap sangatt pun kek ai tuhh.. resepi campak campak aje tuh.. HEHE ~ Nanti iols bagi uols resepiii yaaaaa . . . Ada spagethii , ada laksa johorrr.. Cinta! Laksa Johor awak sangattt yummy okayyyyy ! Ada coktaill, siap tapauuuu.. Kahkahkahhh . .Sapa lah yang menapau iteww   ;p


Pool yang TAK sempat diterokaiiiii..  
Ada alasan next time nak datang lagiiii ~YEAH !



Tengokkk Zana tu? Budjet retis lahh taknak tunjuk muka? Kahkahkahh.. Ida masuk belog... uwekkk ! Adam menjadi rebutan hari tu........ Nana, members of TTC Corner yang telah berjaya dalam usaha nya dan selamat melahirkan baby Adam yang comellll... Macho Adam ni.... Sukew lewteww orang pempuan kerumun diaaaaaaaaaa . .Mr.GEDIK!   ;p


Nak babyyy jugakkkkkkkkkk   ;(



Apa saja aktiviti kami hari tu? Makan makan makan tidooooOOOOooooo . . HAHA ~ Dalam plan kononnya lepas makan nak berpool bagaiiii . . Last last ke GM Klang kamiii.... Tak boleh pakaiii langsung plan.... HAHA . . Tapi apa apa pun, sangattt seronok bila berjumpa mereka yang se'kasut' ni... Tak ada lahh ayat ayat yang menyakitkan telingaaaa kan..... ;p  Nanti kita ngedate lagiii yek !




Oh yaaa . . Nak tengok gambar KONTROVERSI hari tu ? Kihikhikhikkk... Adik bersama kakak.... ;p


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


* heeeeeeeeeeeeeeee ~ acik zana punya pink.. acik ida pun pink jugakkkkk.. suke pink ! ;p*











Yang seronok sangatttt weekend yang happy !
signature ms eida

34 comments:

  1. yg sedih ko dah lama x lepak dengan kitorang....

    ReplyDelete
  2. seronok kan lepak dgn org 1 kasut, yana pun selalu lepak dgn member2 sekolah ada 3-4org gak TTC

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah. Buat masa sekarang ida selesa dgn kawan sekasut ni. Bukan taknak bercampur dgn yang lain, takut dua dua pihak sakit hati.. hahahhahaa

      Delete
  3. Replies
    1. Best sangatt awak... Dapat bertukar tukar cerita... suka sangattt....

      Delete
  4. wah pink gituuu...note 2 idamannnnn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idaman ida jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.. ntah bila.. ;p

      Delete
  5. hamboooii...syoknye akk...
    adik doakan akk cpt dpt baby..I.Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. syokkkk sangatttt ! Time kasih ieyla. InsyaALLAH.. AMIN~

      Delete
  6. eh. che pidah ada.. hahaha...
    bes nya la hai.. tapi tak buleh commit dah skang ni.. huhu (T___T)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade ade kekda, umah die dekat je dgn umah yannie, sekentut dah sampai.. hukhuk.... Takpe kekda, bila kekda free kita jumpa yaaaaa ;)

      Delete
  7. akak dulu ttc jugak tau nak dapat rayyan

    ReplyDelete
  8. Seronok dpt berkumpul..mesti banyak yg dibualkan

    ReplyDelete
  9. wah wah wah.. canggihnya hp mereka :) yg acik zana punya tu bau kedai lagi

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Hikhihik... bodek sikit cik abang tu.. kampung tak lari mane.. ;p

      Delete
  11. jelesnyeeee...tepek muke oleen kat ctu..eh yana!!! hahaha

    ReplyDelete
  12. saya sangat2 tertarik kat kek batik tu lah.. pergh.. gila menakjubkan kaler dia.. saya ni hantu kek batik tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke?? Hekhekhekk..... Mesti pandai buat ni.. bak sikit... ;p

      Delete
  13. pastu ahad kite gathering plak, dan kebetulan semua pon ttc jgak kan..dahlah kereta semua kaler same...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhahaaa.... kita gathering sambil bekerja nory.. hikhikhik

      Delete
  14. bestnye,dapat kumpul sekali...next time nak join jugakkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeee~ reunion kami kecil kecilan sajaaa.. Aktiviti pun makannnnn sajaaaa.. hahahahhaa!!

      Delete
  15. eida!!!!!!!!!! gamabr last tu ngada eh letak..

    mmg best sangat2 jumpa korang semua.. lepas rindu tp balik rumah dh rindu balik.. hehehe.. sayang korang ketat2!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HHAHAHHAHA!! Saja tayang hp bau kedaiiiiii ... ;p

      Rindu dah balik kan? next time ok! Pool !

      Delete
  16. yang sedih kenapa tak ajak yaya jugakkkk T___T

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeeeee~ next time ade lagi, ida ajak hokayyy... tp simple aje ni.. bukan lah reunion yang hebakk sangattt ;p

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page