Monday, January 14, 2013

Nak tempah PAVLOVA ? SINI !





Pavlova kan tengah in sekarang ni kan? Mana mana orang carikk Pavlova.. Untung sapaaa pandaiii buat Pavlova ni kann ? Ai tak pandai. Eh tak pernah test buat pun.. Oven pun yillek ! HAHA . . . Dulu , kalau nak makan Pavlova, asikk lah ke Deliciousss..... Mahal ! Kecikk tapii sedappp... Kahkahkahkahhhh . . Tapii, kini tidak lagiiii, Pavlova kini di depan mataaaa . . 


 *Happy Besday to my sis, Lya. Pavlova kuit miut ini untuk awakkkk...*



Ai tempah Pavlova ni, siap request nak ade namaaa . . Nahhh.. Strawberry yang disusun menjadi LYA. kehkhekhehh.. Jadik laaa kan ? Comel pon iye gak.... Nak tahu mana ai tempahhh ? dekat kawan ai.. Dia baru berjinak jinak dalam membuat Pavlova ini. Tapii, rasa diaa... perghhhh! Kebabommmm! Sedapppp... Bayangkan hubby yang TAK berapa minat dessert ni, die boleh bertambah slice Pavlova ni..  Ai baru nak hadap sorang, kacau ah! hikhikhik . .  Dan dan yang BEST nya, Pavlova ini ala ala thincrust gitu ~ Nipis ajaaa... tapii lembut..... eh suka lahhhhhhhhhhh sayeeeee


*Mini thincrust Pavlova*



Haaaa . . kan dah dapat namaaa . . HAHA ~ Sapa sapa yang nak tempah boleh lah contact kawan ai, Yusfauhannum di FACEBOOK SINI . . . Berapa RM? Murah sajaaa . . Mampu bayar.. ;p . . Hari tu anum datang hantar Pavlova dekat rumah, bawak si ammar ni.. Haihhh dah besar ! Dah mok mok .. Gerammnyaaaaa !


*Ammar senyummmm kat camera lahhhhh.. 
Kemain susah nak dapat gambar senyum tuh! Mahal kemaiinn*





Ingat ! Nak tempah Mini thincrust Pavlova ni, KLIK SINI ! (facebook Yusfauhannum)










Yang suka makan ni, boleh tempah lagiiiii,
signature ms eida

23 comments:

  1. yang berjaya buat pavlova hari sabtu lepasss...hehehehe....aktiviti bila balik ruman mentua ku

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. oven pun takde kak.. acena nk buat? hikhikhik

      Delete
  3. aku teringat mak ckp macaron bunyi mcm macaroni kau haha..WOW !~...pap ! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHHAHAHHAH!! Jauh gila bunyikkk... mak mak.. ;p

      Delete
  4. pavlova!!!!..owh tidak!!..feveret aiiii!!!!..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh nooooooooooooo!! cepat order........ hahahhaa!!

      Delete
  5. wah..alhamdullilah ..hanum dh ada bisnes..nyyun..nk try jg la..hehe

    ReplyDelete
  6. wah..alhamdullilah ..hanum dh ada bisnes..nyyun..nk try jg la..hehe

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. ken....... memang kebabom pavlova versi kawan ida ni.. thincrust gitu~~~

      Delete
  8. kau punya promote xhengat.. teringin nak buat mcm2, tp mls.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak kalau malas, tempah aje... hahahhahahaaa

      Delete
  9. agak2 kalu pos ke sarawak dpt tak ye.terliur tgk taw eida

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak! Sarawak? Takboleh kot eka? eka buat sendiri la.. eka kan pandai mem-baking.. hihihhi

      Delete
  10. adeh, ni yang terliur ni... huuu...

    ReplyDelete
  11. malunye saya...
    mekaseh tlg promote...
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee~ sama sama.. ape lagi, kasik free pavlova satu!!! ;p

      Delete
  12. pavlova vs ammar...aku pilih ammar..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku xde pilihan. aku nak dua dua.. hahahhahaaa

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page