Friday, January 25, 2013

My 3rd Anniversary GIVEAWAY #Panggilan DUA





Panggilan SATU kat Entry SINI ~ Haaaa sib baik ai dok panggil panggil ni tau, ada yang kawan kawan terlepas pandang GiveAway ai ni... Kan tak adil kalau ada yang TAK tahu.. Heee~ So, hari ni nak panggil lagii.. Panggilan DUA namanyaaa . . hekhekhekk ~ Sampaii saat ini, sudah ada 26 orang penyertaan . . 


Macam mana nak masuk GiveAway ni? SIMPLE aje.
Tinggalkan wishes uols untuk we all sempena menyambut tahun ke3 bersama ni kat ENTRY SINI





My 3rd Anniversary GIVEAWAY


Tarikh Tutup : 31hb Januari 2013 Khamis 9pm




Ingat drop wishes uols kat ENTRY SINI tau, bukan ENTRY ini.







Yang TAK sabar nak masuk TIGA tahun bersama !  ;)
signature ms eida

8 comments:

  1. heheh.. eka dah... awal2 lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade name eka.. yeay! harap2 menang..... tak pernah bagi eka hadiah.. hehehhehee

      Delete
  2. Replies
    1. mak tak join pun....... tapi selalu komen entry GA ida.. pelik mak ni.. kuikukuiiii

      Delete
  3. Replies
    1. maaf ye.. time tu domain blog ida problem. tapii name awak dah ade dah.. ;) TQ

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page