Thursday, January 17, 2013

My 3rd Anniversary GIVEAWAY #Panggilan SATU





1st ENTRY pasal My 3rd anniversary GiveAway ni KAT SINI . .
Dah seminggu ai post, sudah ada 17 penyertaan . . .
Masih terbuka untuk semuaaaa foloowers ai yang nak join. . . . .
SIMPLE je. Tinggalkan wishes uols untuk we all.. DI SINI  . . . .





My 3rd Anniversary GIVEAWAY


Tarikh Tutup : 31hb Januari 2013 Khamis 9pm




p/s : Bukan tinggalkan komen disini yek.. Sini TAK kira.
Tinggalkan komen DI SINI . Mane? DI SINI ~








Yang menghitung harriiii our sweetday !
signature ms eida

10 comments:

  1. aku termasuk tak eida?
    kalau tak termasuk taknak kawan hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mila dah komen belum? ida jujur tauuu.. sape tak komen, name tak masuk.. biahahhahaaa

      Delete
  2. yunk, ada masa harus join ni!! tq sebab ingatkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. zana memang sokmo ida kene ingatkannnnn.. hikhikhik.. join ye!

      Delete
  3. BE dh join..this is for the first time BE join GA...hehehe

    ReplyDelete
  4. wah eida, kau buat giveaway.. kaya dh ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha!! makkkk.. celah mane kayeeee.. giveaway biasa aje ni makkk ;p

      Delete
  5. Bulan anniversary ye.. aku suka....alhamdullilah, tahniah buat cik eida kita and andi ok, semoga berbahagia hingga kejannah.amin...=)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page