Wednesday, January 9, 2013

My 3rd Anniversary GIVEAWAY is BACK !






Colourfull takkk sayeeeee ?  ;p


BULAN JANUARI = BULAN CINTA KAMI !

Memang tiap tiap tahun buat kan? Tahun ni tidak terkecuali..  ;)
Cara nak join, make it simple ! YEAHH
Just drop ur wish for us.. So, u are in ! Simple bukannnn ?
Hadiah : Of coz ole ole dari lokasi honeymoon we all.... ;p
Duedate : 31.01.2013 Hari Khamis 9pm
Macam mana ai cari pemenang?? ADALAH .. . ;p



My 3rd Anniversary GIVEAWAY









Yang sukaaaaanyaaaaaaa lagi beberapa minggu saja lagiiiii, ;)
signature ms eida

34 comments:

  1. Tahniah,
    selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang ketiga,
    semoga bahagia hingga ke syurga :)




    ReplyDelete
  2. happy anniversary... akak tak kira.. menang tak menang.. akak nak seko orang utan dibawa balik utk akak dari situ. kuikuikui... :P

    ReplyDelete
  3. Happy anniversary buat eida dan suami ... semoga jodoh korang berkekalan hingga kehujung nyawa...

    ReplyDelete
  4. I wish empunya blog dan husband the super duper glory for this 2013:

    1) semoga impian EIDA mendapat baby juga dimakbulkan tahun ni.
    2)semoga mushang kan terus menerus membesar menjadi si montel musyang

    and the last one:
    3) semoga jodoh u olss akan berkekalan hingga ke jannah...

    Amin....

    ReplyDelete
  5. semoga mushang dapat adik cepat2... hahahahha..
    ai nak menang dayah!!!!!!!!!!!!!!!!!

    _mizzwar_

    ReplyDelete
  6. Congrate Ieda & Suami,
    Selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke-3,
    Semoga dilimpahi kasih sayang dan rezeki melimpa ruah dariNya...aminn!!!

    p/s: Nak rantai mutiara puhlesssss...hehhehehehehhe~

    ReplyDelete
  7. Congrate Ieda & Suami,
    Selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke-3,
    Semoga dilimpahi kasih sayang dan rezeki melimpa ruah dariNya...aminn!!!

    p/s: Nak rantai mutiara puhlesssss...hehhehehehehhe~

    ReplyDelete
  8. Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan...
    Semoga hubungan yang terjalin kekal dan bahagia hingga ke alam syurga,
    juga dimurahkan lagi rezeki serta dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah..AMIN


    ReplyDelete
  9. semoga ikatan ini berkekalan hingga akhir nyawa...dan dimurahkan rezeki zuriat utk kalian berdua..amin ya rabbal alamin..


    p/s : aku join GA ni tau even gift simple GA aritu blom diterima lg..hahaha..
    nk souvenier dr KK jugak...:P

    ReplyDelete
  10. happy aniversary eida.. semoga bahagia hingga ke syurga...

    cioknya.. dia nak hanimun.. amik mood dejavu siap2 eh....

    ReplyDelete
  11. Selamat Ulangtahun Perkahwinan Ke3 for both of you!

    I wish moga Allah menghiasi hidup both of you with perasaan kasih, sayang, cinta & rindu dendam yg bpanjangan & tiada penghujungnya ..

    Also I doakan you all semoga Allah kurniakan zuriat yang soleh & solehah ..

    ~ hope to win! hahah...

    ReplyDelete
  12. Selamat Ulangtahun Perkahwinan Ke3 for both of you!

    I wish moga Allah menghiasi hidup both of you with perasaan kasih, sayang, cinta & rindu dendam yg bpanjangan & tiada penghujungnya ..

    Also I doakan you all semoga Allah kurniakan zuriat yang soleh & solehah ..

    ~ hope to win! hahah...

    ReplyDelete
  13. Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke3 ..

    I wish both of you moga Allah hiasi hidup yu allz with perasaan kasih, sayang, cinta & rindu dendam yg bpanjangan dan tiada penghujungnya ..

    Also doakan yu allz moga Allah kurniakan zuriat yang soleh & solehah ..


    ~ hope to win! wakaka .. HAPPY ANNIVERSARY !!!

    ReplyDelete
  14. Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke3 ..

    I wish both of you moga Allah hiasi hidup yu allz with perasaan kasih, sayang, cinta & rindu dendam yg bpanjangan dan tiada penghujungnya ..

    Also doakan yu allz moga Allah kurniakan zuriat yang soleh & solehah ..


    ~ hope to win! wakaka .. HAPPY ANNIVERSARY !!!

    ReplyDelete
  15. kalau yaya cakap yaya doa dalam hati je boleh? :)

    tak kira, nak FM jugak! jangan lupa yayaaaaa ye :)))

    ReplyDelete
  16. happy 3rd anniversary utk ieda & suami.
    moga bahagia hingga Jannah, insyaALLAH :)
    dgn izin Allah tahun 2013 akan jadi tahun paling bermakna to both of u. kowt2 dapat baby kan?? amin amin amin ^_^

    ReplyDelete
  17. happy 3rd anniversary my frenz...semoga kekal till Jannah...semoga dikurnia rezeki yang melimpah...Doa selalu untuk kawan2 beb...Love u a lot

    ReplyDelete
  18. hye eida..
    wish u appy anniversary 4 both of u...
    moga ikatan yg terjalin kekal ke hujung nyawa
    & honeymoon kali ini memberikan memori yg terindah & teristimewa buat kalian berdua... insyaallah... mn tau mushang dpt adik.... alhamdulillah.... :)

    kalu ada rezki sy ingat nk g lagi KK.... :)

    ReplyDelete
  19. Happy Anniversary dan semoga apa yang korunk wish sepanjang tahun ni dimakbulkan dan semoga berbahgia bersama sehingga akhirnya... aminn...

    Note: kalau i menang u tak susah2 nak pos2 bagai... kan sng tuu... hahaha...

    ReplyDelete
  20. Salam... Eida... Alhamdulillah dan tahniah untuk 3rd anniversary u both.. K doakan semoga Allah berikan kesihatan yang baik untuk kalian berdua.. K doakan jugak ikatan perkahwinan kalian terus mewangi sampai ke Syurga dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.. aminnn... Last but not least, semoga honeymoon kali ni melakar satu lagi kenangan terindah dalam perjalanan hidup kalian..take care!

    ReplyDelete
  21. Happy anniversary loving couple eida n andy! semoga dimurahkan rezeki and cepat-cepat dapat girlfren for adam..hehe

    bahagia ke hujung nyawa..lalalalala~

    ReplyDelete
  22. haPPaY aNNiVeRsArY 3rd tO eIdA & aNdY

    *sEMOgA bERbAhAGIA hINggA kE aRkHir HaYat~aMiN

    *sEmOgA dImUrAHKaN rEzEkI~aMiN

    *sEmOgA dIkURnIAkAn cAhAYA mATA mADE iN KK~ aMiN

    *sEmOgA bOLeH MeNAnG GA nIe~ In ShA AllAh

    #GIGIH TULIS NIE...HAHAHA

    ReplyDelete
  23. Semoga bahagia milik abg andy and akak ! selamat ke kk moon...hehe...

    from :
    -acik ain-

    ReplyDelete
  24. Happy Anniversary istimewa buat Eida & Andi..

    Semoga kekal bahagia hingga akhir hayat hendaknya.. Zana doakan jodoh Eida & Andi berpanjangan hingga ke syurga.. Semoga impian Eida & Andi untuk dapat zuriat sendiri akan dimakbulkan Allah.. InsyaAllah..

    Jadikan setiap hari seperti pengantin baru.. jadikan setiap saat seperti saat pertama kali berjumpa.. jadikan setiap masa seperti kenangan saat kamu berdua diijab kabulkan..

    Saya nak menang!!! Saya nak hadiah!!! *hihihihi

    ReplyDelete
  25. Happy anniversry to eida and hubby,..semoga sentiasa bahagia hingga ke akhir hayat, semoga setiap usaha diberkati Allah dan dikurniakan zuriat,..amin...

    Pastu, semoga balik dari honeymoon nih,..bakal dapat berita baik..ehehhee...happy anniversary!! :)

    ReplyDelete
  26. selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 3 buat ieda & andy..
    semoga berbahagia berkekalan dirahmati allah swt di dunia dan akhirat..
    semoga dengan bertambahnya usia perkahwinan, bertambahlah rezeki, bertambah kasih sayang dan bertambah bahagia..
    semoga Allah mengurniakan zuriat yang soleh dan solehah buat eida & andy..amin.

    ReplyDelete
  27. Happy Anniversary to both of you. May Allah Bless you two and give full of strength in the future. May one day you'll have a wonderful gift from Allah which will always make both of you smile everyday..

    May both of you be together and stay cute couple forever cos with one touch to each others hand will make your day seem bright..Amin..(^_^)

    ReplyDelete
  28. assalam :)
    Selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke-3,,,TAHNIAH!

    hawa sememangnya tercipta dari tulang rusuk kiri adam... kerana dekat dihati untuk disayangi...

    jadi, ucapan saya semoga.. kalian akan sentiasa bersama sehingga ke Jannah..

    Semoga ieda akan sentiasa menjadi tulang rusuk buat suami.. :)


    from : http://sayahannan.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. nory nak menang jugakkkk....

    selamat ulangtahun perkahwinan yang ke tiga buat eida dan suami..
    semoga cinta kalian makin kuat dan utuh sekebal dan seteguh gunung kinabalu..
    selamat berdejavu di syurga cinta idaman korang..
    moga2 pulang bawak "hasil"..
    doa kami disini sentiasa mengiringi kebahagiaan korang...aminnnnn

    amacammm!!!! ada gaja DJ Lin takkk....heheheheeheh

    ***tak kira!!!! nk menang jugakkk!!!!

    ReplyDelete
  30. Happy anniversary to both of u, moga sentiasa dlm rahmat Allah, dunia &akhirat :-)

    ReplyDelete
  31. salam ,
    wahh , congrats buat kaq eida dan suami , happy anniversary yang ketiga , semoga perkahwinan yang dibina akan berkekalan , dimurahkan rezeki , dan dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah. aminn. =)

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum :)

    Selamat Menyambut Ulangtahun Perkahwinan Yang ke-3 buat Eida & Hubby.
    May Allah always bless both of U, diluaskan rezeki dan disuburkan tali kasih dan cinta antara kalian berdua sampai ke syurga nan abadi..

    InsyaAllah...

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum Eida & hubby,
    happy 3rd anniversary
    semoga uolls kekal sampai syurga
    semoga uolls mendapat cahaya mata yang comel serta soleh dan solehah....
    semoga Allah mempermudahkan urusan kalian berdua ya..
    Rabbi yassir wala tu'assir, rabbi tammim bil khoir...amin~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page