Sunday, January 6, 2013

My 2nd cheque from Nuffnang ! TQVM





Syukur. Alhamdullillah. Awal awal tahun, DIA dah bagi ai rezekii. 
Walau nilai kecik dimata uols, heyyyy. . Bagi ai, nilainye tersangatt lah besarr.. 
Bermakna sangatt tau ! 
Hasil berblogging yang saja saja ni membuahkan hasil. 
Seronok sangat !  *lompatbintang*


Tanggal 12hb November 2012, ai cash outkan Nuffnang ai buat kali kedua. Entry SINI
Semalam, 5hb Januari 2013, cek Nuffnang selamat sampai ke rumah ai. yeay !
Kali ini jumlah RM68.48. Lebih sedikit berbanding 1st dulu, RM172.45. Entry SINI
Tapi tak mengapa, janji lepas buat makan makan seafood kat Pasar Filipino nanti... HAHA


*My 2nd cheque from Nuffnang. RM68.48*



Ai nak ucap jutaaaaaaaan terima kasih kepada semuaaaaaa yang sudi layan belog ai hari hari. Baca setiap celoteh ai. I love uols lahhhhhh ! Maaf kali ni, ai tak dapat berkongsi hasil dengan uols semuaaaa sebab ai nak guna sendiri... TAMAK ! HAHA ~ Tapiiiiii, stay tune My 3rd  Anniversary GiveAway is comingggggggggg...... Jangan terlepassss!  ;p










Yang memang tiap tiap tahun akan buat GiveAway dalam bulan cinta ini ! yeay !
signature ms eida

24 comments:

  1. da, cmne boleh dpt nie yer? apasal den punya xnaik2 r.. camne? waaa.. nk try gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za, ntah la za.. ramai orang masuk belog dan klik iklan kot? dan kenapa ade iklan? sbb nuffnang bagi BE. Kenapa ada BE? Sebab kita aktif update belog, UV banyak.. Sebab itulah kot? heeeee~ Ida nye ciput je ni za...... biasa sajaaaa

      Delete
  2. Tahniah. Done klik iklan DG Prepaid :)

    ReplyDelete
  3. tahniah..me tak pernah cash out lagi pun..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih awak.. xpe... peram lame lame nnti banyakkkkk lagi beshhh ;)

      Delete
  4. congrats...bestnye...anyway have fun eating at the seafood restaurant..mkn sampai kenyanggg..hehe (Bilalah BE nk dpt mcm Eida)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time kasih BE. Tak pe BE, nnti awak dapat lagiiiii banyakkkk dari ida.. Lagi best! ;)

      Delete
  5. nti ajar aku nk register nufnang cmne ye..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh boleh.... nnti aku free, aku msg ko kat fb yeee ;)

      Delete
  6. seronok nyer dalam akaun saya baru ada dua hengget je...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe................... cari readers banyak banyakkk.. Nnti UV mencanak naik, baru nuffnang bg BE. Kumpul BE banyak2, nanti dapat $$$ yaaa.... ;)

      Delete
  7. yeah ! xsabar nak baca entry honeymoon ieda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay! Mila tak sabar nak baca.. Yang ida tak sabar nak pergiii ;p

      Delete
  8. banyak la tu!! nana tak pernah dapat cashkan lagi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur~ sikit ke banyak, janji dapat freee.. hihihi... Tape nana, boleh cuba lagi.. chaiyokkkkkkk!

      Delete
  9. Replies
    1. oo.. sangattt terharu... time kasihhh akak.... ;)

      Delete
  10. rejeki..rejeki.. ;)
    alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe kak.. rejeki sangatt..... akak ida nak tanya.... kenapa ida tak boleh komenbelog akak? ida tak jumpa kat mane button nak komen? kenapaaaa???????

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page