Tuesday, January 8, 2013

KUCINTA M U S H A N G





KUCINTA. HAHAHAHA ~ Gelak dulu sebelum ceritaaaaa . . Uols tahu? Ahad lepas, ai sempat ke The Mines untuk beli makanan dalam tin Mushang, macam biasa beli kat PetLovers Centre tuhh... Sekali masa tengah mencari cari, ai ternampak brand baru makanan dalam tin. Namanye buat ai tertarikkk nak beliii... HAHA... KUCINTA lah namanyaaaaa.. hekhekhekkkk  



Kan? KUCINTA. Sib baik tak de KUSAYANG, KURINDU.... huuu~



So, sebagaiii percubaan ai beli dua tin saja... Takutt Mushang tak mo makan kalau ai beli manyakkk.. kang rugi ! KUCINTA ni murah je.. RM2.90/tin.... Yang lagi lapan tin ai beli brand yang sama, Fussie Cat.... So far, ai bagi Mushang makan si KUCINTA tu, okay je?? Ehem~ boleh lah tukar dari Fussie Cat ke KUCINTA ni.. Murah sikit.. Kan pak?  ;p


*Stok seminggu aje niiiii*







Yang akan kurangkan belanja untuk Mushang, ade benda lain yang nak dibuat... ;)
signature ms eida

14 comments:

  1. untunglah jd mushang...kucinta hari2...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. merana mak bapak mushang.. kumerana hari hari... hehehheee

      Delete
  2. apela tu kan ? cian mushang kena diet hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mushang tak diet.. ida just kurangkan hege makanan die jekkk... huhuhu

      Delete
  3. oo ade dlm tin jugak ek...abg nory biasa beli yang kering tu...murahh...baru taw Kucinta pon ade yg dlm tin...murahh jgak ekk...nk bg Laura try lah nnt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh ade yang tablet yek nory??? Murah lah Kucinta ni... Mushang pun suka makan.. boleh la ida continue dgn ini.. murahh sikit.. jimatttt ;p

      Delete
  4. Nama boley tahan..kucinta.. :-)
    Saya penakut ngan kucing..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehehheee.. kucing tak makan orang.. die gigit gigit manje je.. hahahaha

      Delete
  5. pecinta kucing rupanya..anak hakak lagi hebat suh bela dog..x paham lagi halal haram..kang bela dog, jadi kontroversi plk..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiiii.. dog jangan buat pasall... hahahhahah!! Ida memang sukaaaa kucing kak... ;)

      Delete
  6. bagus2.. memang murah daripada harga makanan kucing yang lain kan?? hehehe.. nama brand pun sweet je..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sweettt.. hege pun sweet... buat kami yang bayar ni pun rasa suweettt sangattt ;p

      Delete
  7. kat desa pandan 4 tin rm10...la ni stok dah habis lagi seminggu baru ada....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh lagi murahhh tapi mushang dah tak makan kucinta, die makan pro diet skrg huhuhuhuh

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page