Friday, January 4, 2013

Chocolate Moist Cupcake Murah weyyyy!






Masih ingat lagi Entry Chocolate Moist Cake yang murah sedap kebabom ni ?? Hari ni ai update lagii, sebab .. heyyyy teramat sedappp ! Membuatkan terasa hari hari nak makannnnnn dan nak bagitahu kat uols semuaaaaaa . . Owner kek ni dah pandai buat ala ala cupcake... yeayyyy ! Memudahkan kita nak order untuk majlis apa apa nanti.... Nak makan sendiri pon bolehhhhhh  ;p Nampak lebih cute, senang nak bawak dan boleh dijadikan hadiah/hantaran dan ape ape jelaaaa  ;p


Yang dalam bekas putih kecik ni RM1.50/pcs
Yang ini boleh pos



Yang ini dalam bekas cupcake RM1/pcs
Tak boleh pos, hanya COD di area Leisure Mall or tempat sekitarnyaa





So, sapa sapa berminat nak order untuk majlis/ untuk perut sendiri, (hehe),
boleh lah contact, 

No hp Ain : 017-7000113









Yang kalau makan sebijik, berat naik berkilo kilo sebab maniss , sedap !
signature ms eida

13 comments:

  1. alamakkk baru je tingin nak mkn cake coklat,bila tgk pic ni,menitik2 air liur eh,sedapnyaaaaa!

    ReplyDelete
  2. terliur sgt.. mlm ni gak nk suruh hubby cari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehheheheeee..lain macam ni mak ni... ;p

      Delete
  3. first time yaya jumpa kek choc moist semurah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan yaya.. dah lah murah.. manis pulak tuhhh ;)

      Delete
  4. sedapnya cupcake..resepi boleh kongsi tak?hehehehe...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page